reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie :-D
Basiu, to pozostaje Ci życzyć udanego świętowania ;-) wspaniale, ze wesele się udąło :-D

Marlenko, udanego spacerku :-)

u nas pod blokiem koszą trawę, a ja jej zapach na 7 piętrze czuję :-) cudny zapach :-)

nocka u nas przespana. Julka się wyszalała u mojej mamy i spała od 21 do 9 rano ;-) a Ania od 23 do 7.30. Zimnawo troszkę, bo byśmy na spacerek wyszły... i na razie Ania śpi a Julka po śniadanku wariuje w łóżeczku i ogląda mini mini..

Wszystkim Juliom, Nataliom i Lidiom, i tym małym i tym dużym, dużo zdrówka i radości w dniu imienin!!!

udanego dnia babeczki :-D

reklama
Ewunia,ale masz spiochy w domu:-Dsuper bo i Ty wypoczywasz:tak:

mu juz poranny spacerek na rowerku i z pieskiem mamy zaliczony,chodzilysmy okolo 20-30 min,potem juz Marynia wiercila sie w rowerku

oczywiscie zyczonka imieninowe,dla dzisiejszych solenizantek tez przesylam,wszystkiego naj,naj

Ostatnia edycja:
Dzień doberek. Wpadam do Was zameldować sie, że żyję:-D:-D:-D Goście moi poszli na spacerek ale pewnie wrócą zaraz. Kubalo śpi. Od 6 jestem na nogach bo dziecie mojej kuzynki tak rano wstaje:-( Obiadek już zrobiony i pewnie po południu mykniemy na spacerek.
O a Kuba już nie spi:-:)-:)-(

Ewunia, ale masz fajnie, że dziewczynki tak ładnie śpią. Przynajmniej Ty trochę odpoczywasz. I oby tak dalej:tak::tak::tak:

Jola jejku jaki Ty ranny ptaszek jesteś. Wow:-D:-D:-D

Basiu fajnie, że wybawiłaś sie na weselu. Fajna tak odskocznia. U mnie susz z weselami niestety, a taką mam ochotę się wybawić

Hejka :-)

Strasznie Was zaniedbuje ostatnio w pisaniu, ale weny u mnie zero... :zawstydzona/y:
U nas weekendzik przyjemny :tak: W sobote jak juz pisalam Wa-wa, w niedziele rodzinne lenistwo ;-) Szkoda tylko ze mama z bratem wczoraj pojechala i jestesmy z mala juz same... :-( U nas dzis slonecznie, chyba wiecej niz zapowiadane 25st... na szczescie wychodzimy w te upaly po 8 juz na spacerek i dzis tez tak zrobilysmy :tak: Polecam to poranne rzeskie powietrze ;-)
Na jutro chce nas zarejestrowac na szczepienie, poza tym chce mala lekarzowi pokazac bo ma jakies dziwne krostki na raczce i buzi, no i kupska robi brzydkie :baffled: Na butle nadal obrazona, wiec je rano i wieczorem kleik :zawstydzona/y: Troche malo plynow...i oczywiscie sie martwie :zawstydzona/y:

Agusia - od 6 na nogach :baffled: chodzilabym do tylu caaaly dzien :-p
Basia - chwila relaksiku na weselichu :tak: super, nalezalo Ci sie :-)
Ewunia - oj, ja tez lubie zapach skoszonej trawki :tak:
Daruuunia - witaj! i trzymam kciuki na szybkie naprawe szkod...

Ostatnia edycja:
Jestem :-D
Joluniu, jak tam imprezowiczko, wydobrzałaś? a jak nóżka dawała się pobawić i wyskakać? ;-)
a srebro to chyba solą się czyści ale nie jestem pewna...

właśnie wróciłyśmy z 3godzinnego spacerku, słonko cudne, w słońcu parzy a w cieniu chłodno choć na termometrze 25 stopni...

Witam dziewczynki:-)

Spacerek zaliczony:-)pogoda nawet dopisala:tak:

Basiu fajnie,ze Ci sie podoba:tak:;-)
Agusia 6 rano:sorry:
Jola z domowych sposobow to polecam paste do zebow,ale w sklepach jubilerskich sa fajne roztwory,chyba jakiegos kwasu,wkladasz,wyjmujesz i jak nowe:tak:

Witajcie moje drogie!!

Troszkę podgoniłam główny wątek ale wybaczcie nie dam rady odpisac każdej z osobna... za dużo tego... ;-)

Co do mojego mieszkania... dzisiaj był fachowiec rury wymienił, panele mówił,że mają na razie leżeć... do jesieni, a pozniej się zobaczy, oczywiści widac że są po przejsciach ale narazie kasy nie mamy więc jak fachowiec powiedział że jak mogą leżeć to niech leżą... w meblach dzięki Bogu strat nie ma bo wszystkie meble na słupkach są!!! Uffff... Sprzęt też działa... także ogólnie nie jest źle... dobrze, że nie widziałam tej wody bo bym chyba zawału dostało... sąsiadom się oberwało... ale nic nie chcą, nawet kasy na frabę :sorry:

Co do Bartka to jeszcze nie chodzi, raz zrobił 3 kroczki od babci do mnie, sam się nie puszcza... tchórz mały ;-) Mamy problem z tymi wirusami... stąd tak pinie potrzebowałam namiary do Głuszka bo jej Marysia miał to wymrażane... a i my się porządnie musimy za to zabrac bo jest możliwość że Barta do żłobka nie przyjmą... :-( no i znów pod górkę...

W Żaganiu było rwelacyjnie, jeździliśmy na rowerach, Bart pływał w baseniku, jak wiecie spotkkałam się z Martą- super kobietka...a ich Dobrusiajest niesamowita... Mata kłamie nas że Dobrusia jest taka męcząca :-p:-p:-p to istny cukiereczek!!! ;-):-) Naprawdęsuper dziewczynka!!! :tak:

Co do przeniesienia do Wieliczniki to znowu wszystko stoi pod znakiem zapytania...ochhh jak mnie denerwują moi przełożeni!!! Świnie z nich i tyle... więc dale czekam.... :angry:

Teraz jesteśmy u teściów, mój tata jest jeszcze juutro już wraca do Żagania.... dzisiaj byłam w mieszkaniu i wszystko poprzątałam, narobiłam się ja osioł,ale efekty widać i jutro już wracamy do naaszego mieszkanka... ale się cieszę!!!! Muszę utemperować Barta bo tak go dziadki rozpuścili że nie poznaje właśnego dziecka... :eek::-p:sorry:

To chyba po krótce tyle :-)

Miłego wieczorku!!!!

Hej dziewczyny!:-)
Daruunia-ale Cie dluuugo nie bylo!Dobrze,ze z mieszkankiem nic bardzo powaznego sie nie stalo.

Ja tak bede wlasnie do Was wpadac co kilka dni na kontrolke;-)
Majunia robi tu oczywiscie furore;-)Chca mi ja przekarmiac,zwlaszcza slodkosciami (moja mama).
Buzialki dla Was!:-)

reklama
Powitanko!!!
Witaj Daruniu, wreszcie będzie troszkę barwniej na forum... oj brakowąło nam Cię, kochana :-D

Maajko, witaj!!! a rodzinką się nie przejmuj, niech się Majusią nacieszą :-D

U nas księżne walnęły w kimono, choć ta młodsza jeszcze coś mruczy pod nosem...

HALOOOOOOO< JEST TU KTO?????

Do góry