reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Oj Ewula ja juz wczoraj musiałam iść do marudy bo mi zaczęła płakać.
W nocy też się często budziła. Wczoraj odkryłam nowy ząbek i znowu dziwnie bo obok 2 na górze zamiast 3 to 4 wyrosła.

Hello:-) u nas nocka OK. Ja popijam kawkę. Chłopcy oglądają bajkę, m pojechał do pracy. Zaraz zacznę robić obiadek. Kuzynka będzie za jakieś 1,5 godzinki. Pogoda brzydka. Zimno i pochmurno.

Kasiu gratuluję zabka. :-):-):-)

Milego dzionka babeczki:cool2::cool2::cool2:

Daruuunia trzymam kciuki za mieszkanko,mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze

Olenko gratuluje zabeczka

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczyny ja tylko na chwilkę przed chwilką wróciliśmy z poprawin weselicho udane nogi strasznie mnie bolą nie spałam wcale więc ściskam mocno i ide spać :tak:

Witajcie kochane!!! my niedawno wróciliśmy z imienin od mojej mamy. Pogadaliśmy, posmialiśmy się ;-) fajnie było... byli moi siostrzeńcy, Julka z nimi wojowała i padła jak kawka. Ania pojadła i liczę na kek rychły sen ;-) bo dziś w nocy nie dosć że ja źle spałam, to mała marudziła bo bolała ją brzuszek i nie mogła się załatwić i spała z nami...

Dla Aniknulki w dniu imieninek najserdeczniejsze życzenia!!!

Witam kcohana
ja już od 5 na nogach pranie już zrobiłam i na szczęście wywieszone i obiadek zrobiony Mikołaj wstał 20 minut temu a teraz do pracy :-( ale mi sie niechce

reklama
Do góry