reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja wrocilam z bebnienia i zajadam truskawy:-)dziecko padlo jak zwykle ok 9:45...
pogode dzisiaj mialam taka jak wiekszosc z was tzn parno a za chwile sciana wody ale spacerek zaliczylismy wrocilismy przed deszczem...
tylko pranie nie zdarzylo sie schowac i zmoklo:sorry2:
jeszcze chwile posiedze i ide spac:-)
dobrej nocy:-)

reklama
Dokładnie... i pewnie opijecie mnie równo na forum
no,a jak??pewnie:-D

A do tego cwaniaczek nauczył się otwierać bramkę dzielącą pokój z kuchnią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (a mówiłam m żeby zamknięcie dal od strony kuchni to on mądrzejszy) I co mi teraz z tej bramki jak i tak wejdzie kiedy chce. Tyle, że więcej czasu potrzebuje

slodziak z Niego niesamowity:-D:-D

A poczekam do czwartku, bo teściowa ma wyjechać i mogę rodzić na spokojnie... i bez stresu :-D
:-D:-D:-D

Witam

dzione byl przecudny pogoda dopisala,spacerek po miescie i parku,rozlozylam kocyk i siedzialysmy pod drzewami,ale bylo cudnie,potem plaza i obiadek teraz odpoczywam na bb

Wilmek u mnie jagody i maliny,hihiih w tesco byla promocja wiec sie skusilam

ps:komp mi pada,nie mode nic zrobic i skypa tez nie moge zalaczyc,tragedia jakas,jak polece do Polski to wtedy oddam do naprawy,szefowa mi tak doradzila,hahahha

Milego wieczorku

Ostatnia edycja:
Marlenko, bo nie ma to jak komfort psychiczny :-D:-D:-D i rodzenie bez stresu... jest akcja rodzić po ludzku a ja będę propagować akcję rodzić bez stresu i bez teściowej :-D hehehe

Lilianko, dobrze, że wyniki w porządku.:-)
Wilmek, fajne, ze bębnisz.:tak:

Ale mieliśmy kosmiczną noc wczoraj. Wojtek od 12.30 do 5.00 budził sie 6 razy i dwa razy posiusiał się! :baffled: A to mu się snił jakis pies, potem coś znowu. Potem" Mamo! latunku! posikałem się!". Pół nocy z nim spałam, bo taki był żałosny, kark mi zesztywniał i oczy na zapałki cały dzień. Bo chłopcy o 6.00 już byli wyspani....
Coś musiał bardzo przezywać.

Zaraz ide spać.

No to pięknie w czwartek znów imprezka:-D:-D:-D:-D Oj szalejemy ostatnio:szok:

Marlenko tak tak słodziak. Ja się wkurzam bo juz nie mogę na spokojnie nic zrobić w kuchni. A on jak tylko otworzy bramkę to wpada z wielkim bananem na buzi. I zaczyna ustawić wszystko po swojemu. Kupiłam blokady na szafki w pokoju bo tylko dzisiaj chyba z 5 razy układałam swoje ubrania. Wystarczyło na sekundę wyjsć z pokoju. Jeszcze muszę do kuchni dokupić, bo w sklepie już nie mieli. Zaczyna mi momentami brakować cierpliwości. Wyrzuca trudno, ale dlaczego musi to roztrzepać aż cale się rozłoży. A jak się uda to jeszcze poroznosić po mieszkaniu. Oczywiście pies mu pomaga:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ps:komp mi pada,nie mode nic zrobic i skypa tez nie moge zalaczyc,tragedia jakas,jak polece do Polski to wtedy oddam do naprawy,szefowa mi tak doradzila,hahahha
:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Marlenko, bo nie ma to jak komfort psychiczny :-D:-D:-D i rodzenie bez stresu... jest akcja rodzić po ludzku a ja będę propagować akcję rodzić bez stresu i bez teściowej :-D hehehe

a pewnie Ewunia,masz racje,trzymam kciuki za szybka i sprawna akcje porodowa:tak:

Mamocik musialo sie przysnic straszne psisko Wojtulkowi:tak::tak::tak:

Agusia maly dekorator wnetrz Ci rosnie,a jak:-D:-D:-D

Lilianko udanego wyjscia z m

Basiu,a Ty gdzie???

Mata dobrej nocki

Ostatnia edycja:
u mnie jest piekny zachod slonca-rozowy,mmmmm...
jutro przyjezdza do mnie do domu kosmetyczka bede robic sobie pazurki i tu i tam:-D:-D:-Di brewki juz nie moge sie doczekac,rano biore babcie na spacer idziemy kupic cos dla Marysi,echhh...

aaaaaa i zapomnialam napisac,ze wczoraj wyszlam w bamboszach na spacer,niezle co???

Ostatnia edycja:
reklama
jutro przyjezdza do mnie do domu kosmetyczka bede robic sobie pazurki i tu i tam:-D:-D:-Di brewki juz nie moge sie doczekac,rano biore babcie na spacer idziemy kupic cos dla Marysi,echhh...

aaaaaa i zapomnialam napisac,ze wczoraj wyszlam w bamboszach na spacer,niezle co???
No to teraz poszłaś po calości. W bamboszkach się wypuściła na spacerek:-D:-D:-D
I widzę, że miły dzionek cię jutro czeka. Supcio

Do góry