reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja wrocilam z bebnienia i zajadam truskawy:-)dziecko padlo jak zwykle ok 9:45...
pogode dzisiaj mialam taka jak wiekszosc z was tzn parno a za chwile sciana wody ale spacerek zaliczylismy wrocilismy przed deszczem...
tylko pranie nie zdarzylo sie schowac i zmoklo:sorry2:
jeszcze chwile posiedze i ide spac:-)
dobrej nocy:-)

reklama
Dokładnie... i pewnie opijecie mnie równo na forum
no,a jak??pewnie:-D

A do tego cwaniaczek nauczył się otwierać bramkę dzielącą pokój z kuchnią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (a mówiłam m żeby zamknięcie dal od strony kuchni to on mądrzejszy) I co mi teraz z tej bramki jak i tak wejdzie kiedy chce. Tyle, że więcej czasu potrzebuje

slodziak z Niego niesamowity:-D:-D

A poczekam do czwartku, bo teściowa ma wyjechać i mogę rodzić na spokojnie... i bez stresu :-D
:-D:-D:-D

Witam

dzione byl przecudny pogoda dopisala,spacerek po miescie i parku,rozlozylam kocyk i siedzialysmy pod drzewami,ale bylo cudnie,potem plaza i obiadek teraz odpoczywam na bb

Wilmek u mnie jagody i maliny,hihiih w tesco byla promocja wiec sie skusilam

ps:komp mi pada,nie mode nic zrobic i skypa tez nie moge zalaczyc,tragedia jakas,jak polece do Polski to wtedy oddam do naprawy,szefowa mi tak doradzila,hahahha

Milego wieczorku

Ostatnia edycja:
Marlenko, bo nie ma to jak komfort psychiczny :-D:-D:-D i rodzenie bez stresu... jest akcja rodzić po ludzku a ja będę propagować akcję rodzić bez stresu i bez teściowej :-D hehehe

Lilianko, dobrze, że wyniki w porządku.:-)
Wilmek, fajne, ze bębnisz.:tak:

Ale mieliśmy kosmiczną noc wczoraj. Wojtek od 12.30 do 5.00 budził sie 6 razy i dwa razy posiusiał się! :baffled: A to mu się snił jakis pies, potem coś znowu. Potem" Mamo! latunku! posikałem się!". Pół nocy z nim spałam, bo taki był żałosny, kark mi zesztywniał i oczy na zapałki cały dzień. Bo chłopcy o 6.00 już byli wyspani....
Coś musiał bardzo przezywać.

Zaraz ide spać.

No to pięknie w czwartek znów imprezka:-D:-D:-D:-D Oj szalejemy ostatnio:szok:

Marlenko tak tak słodziak. Ja się wkurzam bo juz nie mogę na spokojnie nic zrobić w kuchni. A on jak tylko otworzy bramkę to wpada z wielkim bananem na buzi. I zaczyna ustawić wszystko po swojemu. Kupiłam blokady na szafki w pokoju bo tylko dzisiaj chyba z 5 razy układałam swoje ubrania. Wystarczyło na sekundę wyjsć z pokoju. Jeszcze muszę do kuchni dokupić, bo w sklepie już nie mieli. Zaczyna mi momentami brakować cierpliwości. Wyrzuca trudno, ale dlaczego musi to roztrzepać aż cale się rozłoży. A jak się uda to jeszcze poroznosić po mieszkaniu. Oczywiście pies mu pomaga:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ps:komp mi pada,nie mode nic zrobic i skypa tez nie moge zalaczyc,tragedia jakas,jak polece do Polski to wtedy oddam do naprawy,szefowa mi tak doradzila,hahahha
:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Marlenko, bo nie ma to jak komfort psychiczny :-D:-D:-D i rodzenie bez stresu... jest akcja rodzić po ludzku a ja będę propagować akcję rodzić bez stresu i bez teściowej :-D hehehe

a pewnie Ewunia,masz racje,trzymam kciuki za szybka i sprawna akcje porodowa:tak:

Mamocik musialo sie przysnic straszne psisko Wojtulkowi:tak::tak::tak:

Agusia maly dekorator wnetrz Ci rosnie,a jak:-D:-D:-D

Lilianko udanego wyjscia z m

Basiu,a Ty gdzie???

Mata dobrej nocki

Ostatnia edycja:
u mnie jest piekny zachod slonca-rozowy,mmmmm...
jutro przyjezdza do mnie do domu kosmetyczka bede robic sobie pazurki i tu i tam:-D:-D:-Di brewki juz nie moge sie doczekac,rano biore babcie na spacer idziemy kupic cos dla Marysi,echhh...

aaaaaa i zapomnialam napisac,ze wczoraj wyszlam w bamboszach na spacer,niezle co???

Ostatnia edycja:
reklama
jutro przyjezdza do mnie do domu kosmetyczka bede robic sobie pazurki i tu i tam:-D:-D:-Di brewki juz nie moge sie doczekac,rano biore babcie na spacer idziemy kupic cos dla Marysi,echhh...

aaaaaa i zapomnialam napisac,ze wczoraj wyszlam w bamboszach na spacer,niezle co???
No to teraz poszłaś po calości. W bamboszkach się wypuściła na spacerek:-D:-D:-D
I widzę, że miły dzionek cię jutro czeka. Supcio

Do góry