reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczyny, no to jutro pijemy znowu. Nasza Ewka sie rozpakowuje !!!! :-D:-D

No to pięknie w czwartek znów imprezka:-D:-D:-D:-D Oj szalejemy ostatnio:szok:
No powariowały potem będzie BB AA :-D
Nie no a tak na serio. Mata serdeczne spóźnione gratulacje zdanego licencjatu!

Ja mam teraz cały tydzień dzień w dzień flamenco. Za tydzień mamy pokaz szkoły i intensywnie ćwiczę. Tak wiec wieczorem padam. Do tego jest tydzień misyjny, więc codziennie chodzę do Kościoła.

U nas jakoś się wszystko toczy. Antoś dalej nie je. dzisiaj to dostawał ataku histerii na sam widok łyżeczki. Mówię Wam koszmar. Już mnie opuszcza cierpliwość.
No nic może isę to zmieni. Nie byłam z nim jeszcze na szczepieniu na roczek, bo pokasływał ale po niedzieli chyba pójdę.
miłej nocki

w polowie drogi sie zorientowalam i R musial po mnie przyjechac:zawstydzona/y:a tak mi sie wygodnie szlo:cool2::confused:

Basia spokojnie nadrobisz z zakupkami:tak::-D

Magdziarko,ale sie wytanczysz w tym tygodniu,ja tez tak chce,hihihi
i zaszlo sloneczko,zaraz bede zmykac lulu:tak:

Ostatnia edycja:
Marlenka jesteś nie samowita. Dobrze ze R mógł przyjechać tak to musiałabyś iść z powrotem w tych bamboszkach. Ale najważniejsze, że było Ci wygodnie. Chociaż tak sobie myślę, że wstąpiłabyś do jakiegoś sklepu i dokonała zakupu nowych butków:-D:-D:-D
Ja też zaraz zmykam luli

Marlenka
Tylko jakieś cienkie efekty :-D:-D:-D myślałaś pewnie że mąż nie podjedzie i będzie wymówka do kupna nowych butów... a tu klops :-D:-D:-D

reklama
Do góry