reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
osz jasna cholera, zaczęło u mnie grzmieć znowu burza!!!!!! :no::no::no: nacieszyłam się słonkiem... a śmiałyscie się niedawno, że na pełnie i burzę następuje wysyp dzieci... taaaa inne rodzą a ja nie hehehehe :-)

Basiu, Lilianko, tutaj właśnie jest kwestia dyskusyjna. Bo prawdopodobnie nie będę miała z kim Julinki zostawić... zobaczymy... ale 8 doba przypada 25, więc zobaczymy...

reklama
hahaha Basiu, bardzo smieszne :-D a nie za bardzo mi się uśmiecha zostawiać małą pod pieczą teściowej :szok: wrrrrr... eee do lipca to na pewno sie rozpakuję... a jak się wcześniej coś będzie działo dam Ci zaraz znać, obiecuję :tak:
u mnie pioruny biją aż miło... kurde ale pogoda...

Ups Basiu zapewne i u nas zacznie lać bo tak sie ciemno zrobiło ze pewnie bedzie burzaaaa - to miłego sprzątania :-)

Ja już sie szykuje na wieczorne wyjście - przykro mi, ze nie bede mogla Wam towarzyszyć ... :((((
Do juterka

Ostatnia edycja:
Witam Was laski dopiero wieczorem , właśnie pół godziny temu wróciłam do domku. Byłyśmy na szczepionce , poszło gładko, mała nawet nie zapłakała .
Ola waży 10, 425 z pampersem:-D
Najlepszego dla drugiej Oleńki
Ledwo wróciłam wózkiem przed tą ulewa ale się udało

Kobietki ale wam wspolczuje tego deszczu U nas parwoa co pare min czarno ale nie pada teraz mam w domu jak by byl srodek nocy taka ciemnica
Kasiu to Olenka ladnie wazy
U mnie sasiadka chyba jakis rozaniec odmawia musze chyba wejsc na radio Maryja i zovbaczyc program wiem ze o 13 chyba jets rozaniec o 15 koronka i wieczorem tez cos o 21 jest msza chyba i apel
Moje dziecie młodsze wykapne nakarmione ale cos spac nie chce

U mnie wlasnei lunelo i grzmi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry