reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Bruno najlepsze życzenia z okazji pierwszych urodzinek. Zdroweczka, uśmiechu na twarzy i wszystkiego tego o czym marzysz
I nie budź sie o 2:22 daj mamie pospać:biggrin2: Zrób mamie prezent na swoje urodziny

I żegnam się z Wami. Kolorowych snów najlepiej do samego rana. Dobranoc

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Brunonka

Wiitajcie u nas znowu pada ja mam juz dosc tego znowu ebdziemy siedziec do poludnia w domu jak dobrze pojdzie to moze pozniej sie przejasni i wyjdziemy Koszmar z ta pogoda

Bruno wszytskiego dobrego :-)

A poczekam do czwartku, bo teściowa ma wyjechać i mogę rodzić na spokojnie... i bez stresu :-D

:-D:-D:-D

tylko pranie nie zdarzylo sie schowac i zmoklo:sorry2:

to ja radzę wysłac to pranie na korepetycje z uciekania przed deszczem :-D

No to pięknie w czwartek znów imprezka:-D:-D:-D:-D Oj szalejemy ostatnio:szok:

Wyrzuca trudno, ale dlaczego musi to roztrzepać aż cale się rozłoży. A jak się uda to jeszcze poroznosić po mieszkaniu. Oczywiście pies mu pomaga:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj szalejemy, nie ma co :-D ale Magdzirko nałogu nie ma, bo wczoraj dzień ojca i ani kropelka nie poleciała ;-)

oj Ogi to słodko musi wygladać jak roznosi ubrania z Kubusiem :cool2:

aaaaaa i zapomnialam napisac,ze wczoraj wyszlam w bamboszach na spacer,niezle co???

:-D:-D:-D

ciiiiii:-D:-D:-Dcaly czas z tym walcze:cool2:

Agusia no wiesz nawet o zakupie nowych butow nie pomyslalam:-D:-D:-D
oj to chyba jednak nie masz dalekoposuniętego zakupocholizmu ;-):-D

Witam sie rano, bez bólu głowy (nareszcie :-))!
Nawet sie wyspałam i chyba odkryłam przyczyne wiercących nocy Dobrusi :sorry2: drugą noc odkładałm ja do łóżeczka po karmieniu i mała nawet ładnie spała (pierwsza pobudka o 2 na smoka, o 3.30 dałam jeść, potem 5 na smoka i koło 6 znów cyc i spała do 8 :tak:), więc wygląda na to, że w łóżku ze mną jej niewygodnie... no i dobrze :-p jeszcze tylko musi sie przyzwyczaić, że na smoka może tatus przychodzic i już będzie ok ;-) a 2 pobudki na karmienie przy takiej pijawce, to chyba i tak nie jest źle... głodna jest na pewno, bo ostro ciągnie, a i rano jak wstaje daję jej od razu cyca (jak spała ze mną to praktycznie ciągle mleko sobie ciągneła to i 2-3 godziny po pobudce nie jadła)

u nas dzis paskudnie, więc na dworek tylko koło domu chyba wyjdziemy :dry:

ale dzięki temu częściej będę na bb zaglądać ;-)

witam :-)
bardzo dziekujemy za zyczonka:-)
melduje ze o 2:22 sie nie obudzil..za to o 3;-)
ja jem sniadanko a bruno szaleje z zabawkami...pozniej musze jeszcze zrobic torcik:-)
u nas pogoda super ani jednej chmurki..narazie chlodno ale ma byc upal:-) dobrze bo podobno bruno ma dostac basen na urodziny (wyprawa po basen tez dzis dopiero:zawstydzona/y:)
milego dnia dziewczyny i przesylam troche slonka tym ktore nie maja;-)

Witam z ranka:-)

nocka przespana jak zawsze,Marysia zaczela pieknie raczkowac dzis rano,a wiecie,ze do tej pory tylko sie slizgala,no dziewczyna chce nadrobic zaleglosci przed urodzinami:tak:pogoda przepiekna,wlasnie jem sniadanko,Marysia w krzeselku oglada tv:-D

Milego dzionka:-)

Dzien Dobry
U nas oczywiscie Lejeee:-( a ja po wczorajszym wyjściu mam k.a.c.a. :-p
Nadiola ogląda bajeczkę, niebawem pójdzie spać, Fabio w przedszolu a m ledwo zyjący pojechał do pracy :-D
Dzsiaj idę na męki do stomatologa ze sobą i Fabianem...

Najlepszego dla Brunona :-)z okazji 1 urodzinek !!!

reklama
Do góry