reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
jak szłam do domu a właściwie biegłam z wózkiem to taki urwało kawał drzewa że szok - tam się często dzieci bawią w tym miejscu .

Hej:-) U mnie ferajna już śpi. ja sobie szykuję obiadek na jutro. Zadzwonię rano do przychodni ji jak będą mieli te nieszczęsne szczepionki to pójdę z Kubą i byśmy mieli to za sobą. Dzisiaj marudził jak dawno mu się nie zdarzyło. A do tego cwaniaczek nauczył się otwierać bramkę dzielącą pokój z kuchnią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (a mówiłam m żeby zamknięcie dal od strony kuchni to on mądrzejszy) I co mi teraz z tej bramki jak i tak wejdzie kiedy chce. Tyle, że więcej czasu potrzebuje:wściekła/y::wściekła/y:

Oj dziewczyny widzę, że deszczowo i burzowo u Was. U mnie się tylko troszkę ochłodziło ale sloneczko świeciło piknie przez caly dzień:tak::tak:

Lilianko udanego wyjścia. Bawcie się dobrze:-):-):-):tak::tak:. Szkoda że nie bedzie Ci i dzisiaj z nami:-(

Ewunia lepiej niech Cie weźmie tak niespodziewanie to wtedy na prędce wymyślisz z kim małaą zostawisz. A tak to będziesz kombinować i zawsze coś Ci plany bedzie krzyżowało

witam wieczorkiem. U nas tez dzis paskudna pogoda. Dzis z Wami pić nie będę, bo łapie mnie migrena i jak tylko mała pójdzie spać ja też śmigam do łóżka. Miłej nocki i wesołęgo wieczornego klikania ;-)

Lilianko, Basiu, prawda że fajny opisik mam :-D:-D

U mnie też już królewna zasnęła... wystarczy jej włączyć śpiącą rybkę na mini mini i dzidzia gotowa ;-);-)

Agusia, szczerze, nie uśmiecha mi się zostawiać małej pod opieką teściowej, a mój A jest taki sierota, że sobie sam nie poradzi... hmmm... a teściowa sobie u mnie bardzo nagrabiła i tym bardziej nie chcę Julki z nią zostawiać... moja mama nie za bardzo się skłania, bo teściowa za ścianą a ona miałaby być z małą, boi się obrazy drakuli =teściowej.... i bądź tu madra :angry:

miałam dzisiaj iśc z Julką na szczepienie, i nie poszłam bo tak masakrycznie luneło, że szok. walneło chyba w nasz blok, bo był tylko słychać syknięcie, a potem aż się bloczysko zatrzęsło... :szok:
A tak to moją mamę muszę w czwartek wysłać, aby mi niuńkę zaszczepiła... bo u mnie wtorek i czwartek szczepią... grrr...

Ewunia ale tak czy siak będziesz musiała małą zostawić pod czyjąś opieką. I zwłoka ci nic nie pomoże. Może zostaw ją z mężem a jak nie będzie sobie umiał poradzić to teściowa mu pomoże.

Agusiu, tak Juleczka będzie z moim Adamem, bo innej opcji nie przewiduję... ale chciałabym aby z nim była jak najdłużej... mimo, że mała ostatnio jest zbuntowana troszkę, ale to o zęby...
A poczekam do czwartku, bo teściowa ma wyjechać i mogę rodzić na spokojnie... i bez stresu :-D

zwłoka... to nie zwłoka, tylko 8 doba po terminie, zgłaszam się na porodówkę rodzić ;-)

reklama
Do góry