reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak tam kobitki samopoczucie dzisiaj. Odsypiacie wczorajszą balangę:-D:-D:-D
Meldować mi się tutaj szybko. Raz DWA;-);-);-);-):-D:-D:-D. Marta, Marlenka, Baisia i cała reszta. w dwuszeregu zbiórka

Juz jestem szefowa;-):-D

No dobij mnie jeszcze :-p:-p:-p Dawaj tu jego trochę ;-)
u mnie piekne slonce i strasznie cieplo,a jak?hahahahah juz nadalam paczke na Wroclaw

Witam lasencje:-)

u nas nocka w miare ok,wlasnie zajadamy sniadanko przed bb:tak:

Wszystkiego najslodszego gla Naszej OLENKI

reklama
joasiek mile masz wspomnienia rok wstecz:-)
No pewnie :-)
A pamietasz te smsy "mnie boli, ale nie za bardzo" "mnie tez boli, ale jest do zniesienia" :-D I pamietam że juz o 5 nie spalam jak dostałam Twojego smsa że sie Bruno urodził :tak: Czekałam na swoją córeczkę, bo mieli ją tak przywieźć, no i nie spałam, czuwałam a małą dostałam dopiero o 9 :sorry2:

Dzien Dobry
No to wczoraj była wspaniała imprezka na BB - szkoda, że nie mogłam być z Wami:-(
Basiu a ten facet mmmmm mniam :-D

U nas wszystko ok. Wczoraj byłam u lekarza z wynikami, jak na razie wszystko jest ok, zobaczymy co bedzie za pół roku.
Nadia zalicza pierwszą drzemkę, ja juz mieszkanko wysprzątalam teraz kawka i BB :p
:-p

Najlepszego dla Oleńki !!!
010.gif

006.gif

Olciu wszystkiego dobrego :-)

mała z trudem usnęła i spała az 45 min :dry: ja zaraz chyba wypije drugą kawkę, bo głowa mi pęka, pogoda nieciekawa, ale nie pada, chyba wyskoczymy potem na krótki spacerek, bo ponoć do końca tygodnia ma padać :baffled:

reklama
Do góry