reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
helołłłłłłłll jest tu kto?
mata-kow
mama do kwadratu :)
Cisza nagle nastała, mamuski sie spiły i poszły spać
ja też chyba idę, małą wierci i popłakuje, więc nocka wesoła będzie, a mąż juz wolnego nie ma jutro
Słodkich snów o słodkich facetach ;-)
ja też chyba idę, małą wierci i popłakuje, więc nocka wesoła będzie, a mąż juz wolnego nie ma jutro
Słodkich snów o słodkich facetach ;-)
marlena nad
:)
i jo jestem;-)
dopiero co sloneczko u mnie zachodzilo jeszcze nawet jest widnawo chlopaki na biosku wala w pile
dopiero co sloneczko u mnie zachodzilo jeszcze nawet jest widnawo chlopaki na biosku wala w pile
magdalenkakol
Fan(ka)
Oj kochane zaszaleayscie wczoraj I ci panowie echh
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Powitanko :-)
Jestem pierwsza?? Pewnie kaca macie
Moja panna pieknie nockę przespała, nawet nie obudziła jej potężna burza na ranem... a raz tak mocno walnęło, że miałam wrażenie że w budynek obok Teraz zjadła i bawi się w łóżeczku a ja z kawką na bb . U nas pogoda dziś znów do duszy jest nawet gorzej, bo od 5 leje bez przerwy Spacerek więc z głowy :-( OOooo, znów grzmi
Życzę Wam pogodniejszego poranka
A jednak druga o kilka sekund!
Jestem pierwsza?? Pewnie kaca macie
Moja panna pieknie nockę przespała, nawet nie obudziła jej potężna burza na ranem... a raz tak mocno walnęło, że miałam wrażenie że w budynek obok Teraz zjadła i bawi się w łóżeczku a ja z kawką na bb . U nas pogoda dziś znów do duszy jest nawet gorzej, bo od 5 leje bez przerwy Spacerek więc z głowy :-( OOooo, znów grzmi
Życzę Wam pogodniejszego poranka
A jednak druga o kilka sekund!
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Hej:-):-) u mnie nocka można powiedzieć do przejścia. Tylko do ok. 1 Kuba budził się nizliczoną ilość razy (na szczęście nie spałam jeszcze). Ale później jak przysnął to do 7,30. Ale do tej pory jeszcze leży w łóżeczku. Po mleczku troche się zdrzemnął, a teraz rozmawia sobie z misiem
Jak tam kobitki samopoczucie dzisiaj. Odsypiacie wczorajszą balangę
Meldować mi się tutaj szybko. Raz DWA;-);-);-);-). Marta, Marlenka, Baisia i cała reszta. w dwuszeregu zbiórka
U mnie świeci piękne słoneczko I jest w miarę ciepło
Jak tam kobitki samopoczucie dzisiaj. Odsypiacie wczorajszą balangę
Meldować mi się tutaj szybko. Raz DWA;-);-);-);-). Marta, Marlenka, Baisia i cała reszta. w dwuszeregu zbiórka
U mnie świeci piękne słoneczko I jest w miarę ciepło
Podziel się: