reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Cisza nagle nastała, mamuski sie spiły i poszły spać :-D

ja też chyba idę, małą wierci i popłakuje, więc nocka wesoła będzie, a mąż juz wolnego nie ma jutro :sorry2:

Słodkich snów o słodkich facetach ;-):-D

ja tez ide spac:-)chociaz jakbym jeszcze cos wypila to moze w koncu przespalabym cala noc:-D:-Dod prawie roku mi sie to nie udalo;-)
slodkich snow :-)

Powitanko :-)

Jestem pierwsza?? Pewnie kaca macie :-D :-D :-D
Moja panna pieknie nockę przespała, nawet nie obudziła jej potężna burza na ranem... a raz tak mocno walnęło, że miałam wrażenie że w budynek obok :zawstydzona/y: Teraz zjadła i bawi się w łóżeczku a ja z kawką na bb:tak: . U nas pogoda dziś znów do duszy :wściekła/y: jest nawet gorzej, bo od 5 leje bez przerwy :baffled: Spacerek więc z głowy :-( OOooo, znów grzmi :dry:

Życzę Wam pogodniejszego poranka :tak:

A jednak druga o kilka sekund!

reklama
Hej:-):-) u mnie nocka można powiedzieć do przejścia. Tylko do ok. 1 Kuba budził się nizliczoną ilość razy (na szczęście nie spałam jeszcze:-D:-D:-D:-D). Ale później jak przysnął to do 7,30. Ale do tej pory jeszcze leży w łóżeczku. Po mleczku troche się zdrzemnął, a teraz rozmawia sobie z misiem:tak::tak::tak:

Jak tam kobitki samopoczucie dzisiaj. Odsypiacie wczorajszą balangę:-D:-D:-D
Meldować mi się tutaj szybko. Raz DWA;-);-);-);-):-D:-D:-D. Marta, Marlenka, Baisia i cała reszta. w dwuszeregu zbiórka:-D:-D:-D

U mnie świeci piękne słoneczko:tak::tak::tak: I jest w miarę ciepło

Do góry