reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Nasz szpital też ma długi i w ogóle ponoć straszny syf tam jest, remontu mu trzeba (budynek szpitalny jeszcze przedwojenny), ale się tym nie zrażam. W ocenie "rodzić po ludzku" i tak wypada lepiej niż zachwalany z sąsiedniego miasta, po remoncie itd. Nie ma reguły. Dla mnie najważniejsze, że chodzę prywatnie do lekarza, który maw nim dyzury i wiem, że zrobia tam wszystko, żeby poród odbył się szybko i sprawnie. Poza tym na czerwiec zapowiada się prawdziwy babyboom, więc trzeba będzie się streszczać, żeby inne kobiety nie musiały rodzić na korytarzu ;-)

Cóż zdjęcie robione miesiąc po moich 20-tych urodzinach :zawstydzona/y: poza tym wyjątkowo na ślub dałam upiąć sobie włosy i wcisnąć się w sukienkę :-D

Mi talk średnio szczerze mówiąc ale to kwestia gustu. Jesli tobie się podoba to najważnieszje!!!
Kurcze a u mnie już wszyscy mówią Maciek to Maciek tamto - ja już też tak zaczynam powili myśleć o synku... Kurcze jestem o to zła ale w sumie to nie jest brzydkie imię - tylko ja bym chciała inne

To Was moge "pocieszyć" a propos tego domu rodzenia. Moja położna mi o tym miejscu opowiadała i powiedziała, że idea jest świetna (jest zwolenniczką takich miejsc), ale ta konkretna lokalizacja nie jest dobra, ponieważ to jakaś willa. Zastrzeżenia budzi wąska klatka schodowa i trudności z wyniesieniem na noszach rodzącej w przypadku kłopotów i koneiczności przewieziania do szpitala (pobliskiego MSWiA na Wołowskiej). Ona powiedziała, że to po prostu nie zostało przemyślane i że dom narodzin powinien być w osobnym budynku, ale tuż przy szpitalu (na wszelki wypadek). Z błyskawicznym dostępem do sali operacyjnej itp.
Ale mam nadzieję, że bedzie coraz więcej takich placówek.

Dziewczyny,zmienie na chwile temat-ktos napisal o Szwarou,ale ja go juz od daaaawna nie widzialam na forum.

reklama
Milkaa śwetne zdjęcie!!!!!!!!!

Kurde mój synek od kilku dni jednak postanowił ze bedzie kopał mamusie jak jego siostra. A juz sie cieszylam że bedzie spokojny i rachityczny! Ostatnio mi sie zaparł nogami po jednej ścianie brzucha a po drugiej wystawała glowa. Normalnie az meżulo zdębiał bo Marysia w życiu czegoś takeigo nie zrobiła hihi. Wczoraj się obrócił głową do góry i mnie tak uroczo skopał po szyjce. :wściekła/y: a dziś mi bobruje od samego rana -juz mi sie wzgórki robią - maz już zaliczył kilka kopnięć - nawet Marysia poczuła się cieszy i główkę ładnie przykłada do brzuszka i słucha dzidzi :tak:

Do góry