reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Nasz szpital też ma długi i w ogóle ponoć straszny syf tam jest, remontu mu trzeba (budynek szpitalny jeszcze przedwojenny), ale się tym nie zrażam. W ocenie "rodzić po ludzku" i tak wypada lepiej niż zachwalany z sąsiedniego miasta, po remoncie itd. Nie ma reguły. Dla mnie najważniejsze, że chodzę prywatnie do lekarza, który maw nim dyzury i wiem, że zrobia tam wszystko, żeby poród odbył się szybko i sprawnie. Poza tym na czerwiec zapowiada się prawdziwy babyboom, więc trzeba będzie się streszczać, żeby inne kobiety nie musiały rodzić na korytarzu ;-)

Cóż zdjęcie robione miesiąc po moich 20-tych urodzinach :zawstydzona/y: poza tym wyjątkowo na ślub dałam upiąć sobie włosy i wcisnąć się w sukienkę :-D

Mi talk średnio szczerze mówiąc ale to kwestia gustu. Jesli tobie się podoba to najważnieszje!!!
Kurcze a u mnie już wszyscy mówią Maciek to Maciek tamto - ja już też tak zaczynam powili myśleć o synku... Kurcze jestem o to zła ale w sumie to nie jest brzydkie imię - tylko ja bym chciała inne

To Was moge "pocieszyć" a propos tego domu rodzenia. Moja położna mi o tym miejscu opowiadała i powiedziała, że idea jest świetna (jest zwolenniczką takich miejsc), ale ta konkretna lokalizacja nie jest dobra, ponieważ to jakaś willa. Zastrzeżenia budzi wąska klatka schodowa i trudności z wyniesieniem na noszach rodzącej w przypadku kłopotów i koneiczności przewieziania do szpitala (pobliskiego MSWiA na Wołowskiej). Ona powiedziała, że to po prostu nie zostało przemyślane i że dom narodzin powinien być w osobnym budynku, ale tuż przy szpitalu (na wszelki wypadek). Z błyskawicznym dostępem do sali operacyjnej itp.
Ale mam nadzieję, że bedzie coraz więcej takich placówek.

Dziewczyny,zmienie na chwile temat-ktos napisal o Szwarou,ale ja go juz od daaaawna nie widzialam na forum.

reklama
Milkaa śwetne zdjęcie!!!!!!!!!

Kurde mój synek od kilku dni jednak postanowił ze bedzie kopał mamusie jak jego siostra. A juz sie cieszylam że bedzie spokojny i rachityczny! Ostatnio mi sie zaparł nogami po jednej ścianie brzucha a po drugiej wystawała glowa. Normalnie az meżulo zdębiał bo Marysia w życiu czegoś takeigo nie zrobiła hihi. Wczoraj się obrócił głową do góry i mnie tak uroczo skopał po szyjce. :wściekła/y: a dziś mi bobruje od samego rana -juz mi sie wzgórki robią - maz już zaliczył kilka kopnięć - nawet Marysia poczuła się cieszy i główkę ładnie przykłada do brzuszka i słucha dzidzi :tak:

Do góry