reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
a mnie najwięcej kopie wieczorem - taki nocny marek :-D
często dostaję w szyjkę ale nie jest to jeszcze bolesne.
generalnie, najwięcej jest szaleństwa jak się kładę :-)

Co do wątku zamkniętego też jestem za - mam pare fotek zaraz po porodzie i jeszcze przed podłączeniem oksy i mogłabym je zamieścić ale raczej na zamkniętym.

Co do rodzenia to ja rodziłam na początku czerwca i maj był ciepły - było parę dni upałów i to był dla mnie koszmar. Nie wyobrażam sobie rodzić w sieprniu czy wrzesniu. Teraz musze przełazić jeszcze cały czerwiec uff. Będzie ciężko. Ale plusem jest to że można wyjść na polko po kilku dniach i nie trzeba czekac tych przepisowych dwóch tygodni....Jednak mi się wydaje ze najlepszym mieisacem na rodzenie jest , koniec marca, kwiecień, początek maja. nie ma jeszcze upałów - dzidzia do lata podrośnie (moja np. źle znosiła upaly). Ja tak chciałam rodzić ale za rok :)

Jak Ja słucham - czytam że wy jesteście takie dzielne i pracujecie to mam się za okropnego leniuszka. Zostawiłam tych moich maturzystów i poszłam sobie na zieloną łączkę. Ale skoro czułam że tego mi trzeba i jest mi dobrze to może nie powinnam się teraz zadręczać. W domku też jest dużo pracy. A jak ja jestem w domu to i Olek co rusz nie idzie do zerówki tylko zostaje ze mną i mam dla niego duuużooo czasu.

magdziarko;
dobrze, że zostałaś w domku - w szkołach jest masa wirusów... zresztą ja też jakiegoś kataru dostałam - co prawda nie jest duży - ale jest:no2:

:-)dziewczyny witam was serdecznie. Świetnie wszystkie wyglądacie , niektóre już macie swoje pociechy i wyglądacie superowo , bo ja tu mam pod serduszkiem dopiero pierwsze dziecko i się martwie jak będe póżniej wyglądać - ale jak widze jeszcze lepiej niż teraz :-):-D. widze , że pierwsze zakupy już porobione , więc i na mnie czas . Byłam dzisiaj u lekarza i jest wszystko ok , a chwaliłam się , że będzie chłopak! cieszę się niezmiernie. pozdrawiam was :-)

Ja nie znam Benjamina, ale znam za to Benedykta. Zdrobnienie pasuje do obu i mi się podoba: Benek:-)

Gluszku, a jak byś chciała synka nazwać? Maciek ładnie, ale to musi być frunstrujące, że Wszyscy tak mówią, a y chcesz inaczej...:baffled:

reklama
Magdziarka, i dobrze, odpoczywaj sobie. Ja pracuję. Z Wojtkiem pracowałam do 9 miesiąca. Zobaczymy, jak będzie tym razem...

Do góry