reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
magdziara czy to Oluś jak tak to gratuluje Ci kochana takiego przystojniaczka :-) no i jeszcze ta gustowna marynareczka w krateczkę , az mój M zerkną i powiedział że taki mały a już ma klasę. :-D

reklama
Miałam iśc spać a siedze...Jola tak to Oluś...taki elegancki niósł obrączki na naszym slubie:-D:-DJutro mu rano powiem, że ciocie z bb powiedziały mu komplementy..;-)

Nasza położna mówiła, że raz w miesiącu ma prawo "zapisać się" na konkretny poród - przy innych oczywiście też jest, jeśli wypada jej dyżur. Co do płacenia - wiem, że nie ma konkretnego cennika, tylko ludzie płacą jej według własnego uznania i możliwości - takie "co łaska" ;-) Moja koleżanka była w kiepskiej sytuacji materialnej i ta położna, wiedząc o tym, nie przyjęła od niej ani grosza.

Kurcze też chciałabym mieć znajomą położną:-( Ale tak do końca to nie wiem gdzie rodzić,w Gnieżnie podobno nie jest za ciekawie,dalej jest Września i podobno było fajnie ale teraz słysze same negatywy,Poznań troche za daleko bo teraz mam godzine jazdy bez korków(Eryke rodziłam właśnie w Poznaniu ale wtedy miałam 30 minut drogi) i do tego chciałabym rodzić na Polnej,a tam jak słyszałam to teraz jest tyle chętnych do porodu i czasem zamykają izbe przyjęć więc pojade taki kawał drogi,a na końcu urodzę na ulicy bo miejsca nie będzie:-(

Jakoś na początku ciąży nasze maluchy chętniej pozowały do zdjęć ;-) Moja też ostatnio nie pozwoliła sobie zrobić żadnego ładnego zdjęcia - a cała rodzinka czekała niecierpliwie na fotki :-)

Faktycznie, szpital na Polnej ostatnio przekształca się w małą fabryczkę... I niestety leżenie na korytarzu to już standard. Wszystkie moje poznańskie kumpele rodziły w szpitalu Św. Rodziny i były bardzo zadowolone :-)

Milka super fotki!!
Jestem za zamkniętym!

Czy wiecie,że w Warszawie powstał pierwszy w Polsce Dom Narodzin,płaci się za poród ale jak sobie przypomne ten szpital to żałuje,że Warszawa nie jest bliżej.Nawet mają stronke Dom narodzin

Ja do swojego ginekologa trafiłam z polecenia. Fakt, ze pracuje w szpitalu położniczym nie miał co prawda wpływu na moją decyzję, ale okazało się, że trafiłam na fantastycznego lekarza. Opieka przez 9 miesięcy rewelacyjna, miejsce w szpitalu znalazło sie bez problemu. I na dodatek pan doktor własnoręcznie wyciągnął Szymka z mojego brzucha:-).

Dzięki Agacina podniosłaś mnie na duchu,może wybiore ten szpital(chociaż jeszcze tyle czasu zostało to i tak już o tym myśle)

reklama
Do góry