reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja wczoraj swoją małą podglądalam na USG ale jest położona na tylnej ścianie maccy glówką w stronę kosci krzyżowej więc aż takich wybrzuszeń nie ma . Moja by chyba chciała z ciotkami pogadać bo co zasiądę do BB to ona zaczyna kopać.

Kasia mój maluszek też się rusza jak siedzę przy kompie ale myślę, że u mnie to kwestia pozycji bo ja się tak troszkę garbię i wtedy wiadomo brzuch się ściska musze się pilnować i prostowac, bo maluchowi musi byc niewygodnie;-)

Ja wybralam moja ginke ze stonki internetowej szpitala,w ktorym od poczatku chcialam rodzic-slyszalam o nim same pochwaly.I tak trafilam do gabinetu gdzie przyjmuja 3 ginki wlasnie z tego szpitala-w koncu wybralam inna;mlodsza,ale duzo sympatyczniejsza.No i okazalo sie,ze jak bede rodzic to na pewno ktoras z nich bedzie wtedy miala dyzur-specjalnie tak sie poustawialy.
No i slyszalam,ze polozne w tym szpitalu sa przemile,w ogole caly personel.
No i szpital znajduje sie 10 minut spacerkiem ode mnie:-)

Czy któraś z Was jeszcze ma w tym tygodniu wizytę u gina? Jakoś przez utratę wątku nie mogę się połapać. Bo najczęściej,;-) z tego co pamiętam chodzimy co miesiąc. Jak ja ostatnio byłam to w podobnym czasie były ze trzy dziewczyny. Ja mam wizytę we wtorek 12ego lutego. To będzie 24 tydzień.

Ja też siedzę 8 h za biurkiem więc też jej pewnie niewygodnie za bardzo ale co mam zrobić , jeszcze trochę trzeba popracować

reklama
Ja w sobotę muszę zrobić badania i dopiero mogę iść z wynikami. Myślę że 13 stego pójdę .

Do góry