reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja wczoraj swoją małą podglądalam na USG ale jest położona na tylnej ścianie maccy glówką w stronę kosci krzyżowej więc aż takich wybrzuszeń nie ma . Moja by chyba chciała z ciotkami pogadać bo co zasiądę do BB to ona zaczyna kopać.
Kasia mój maluszek też się rusza jak siedzę przy kompie ale myślę, że u mnie to kwestia pozycji bo ja się tak troszkę garbię i wtedy wiadomo brzuch się ściska musze się pilnować i prostowac, bo maluchowi musi byc niewygodnie;-)
maajka
Czerwcowa mama 2008
Ja wybralam moja ginke ze stonki internetowej szpitala,w ktorym od poczatku chcialam rodzic-slyszalam o nim same pochwaly.I tak trafilam do gabinetu gdzie przyjmuja 3 ginki wlasnie z tego szpitala-w koncu wybralam inna;mlodsza,ale duzo sympatyczniejsza.No i okazalo sie,ze jak bede rodzic to na pewno ktoras z nich bedzie wtedy miala dyzur-specjalnie tak sie poustawialy.
No i slyszalam,ze polozne w tym szpitalu sa przemile,w ogole caly personel.
No i szpital znajduje sie 10 minut spacerkiem ode mnie:-)
No i slyszalam,ze polozne w tym szpitalu sa przemile,w ogole caly personel.
No i szpital znajduje sie 10 minut spacerkiem ode mnie:-)
Czy któraś z Was jeszcze ma w tym tygodniu wizytę u gina? Jakoś przez utratę wątku nie mogę się połapać. Bo najczęściej,;-) z tego co pamiętam chodzimy co miesiąc. Jak ja ostatnio byłam to w podobnym czasie były ze trzy dziewczyny. Ja mam wizytę we wtorek 12ego lutego. To będzie 24 tydzień.
mamoociku;
nooo Masz rację, muszę zacząć aby mieć jakąś pamiątkę :-) ale Widzisz, nikt mi nie chce zrobić ;-)
Aparacik w garść, przed lustro i pstryk! I na forum BB. :-)
reklama
Podziel się: