reklama
Witajcie dziewczyny weekendowo
Dla Bartunia i Mikołaja najserdeczniejsze życzonka z okazji ukończenia 11 miesięcy!!!
Ja jeszcze jestem w dwupaku, ale liczę że w tym tygodniu doczekam się rozsypki, bo zaczynam się czuć jak wprawiona moherówka tu strzyka tu pobolewa...
Bbakaniu, wczoraj pod wieczór miałam bolesne skurcze, ale oczywiście normalne, ze same z siebie ustąpiły... na razie brzucholek się stawia... co i rusz... ale na razie bóli nie ma...
Natalko, słonko zdrowiej!!!
moja pediatra przepisała Julince jak ostatnio była chora Sulfacetamidum takie kropelki...
Daruuniu, najlepszego dla ślubnego z okazji ... urodzin liczymy na szczegółową i pikantną relację udanej zabawy!!!
Asiowo, zdrówka mamuśka!!! nie zarzekaj się bo to nic nie daje, ja tak samo mówiłam, nie będzie na razie dzieci, a tu 2 mce po porodzie znów zaszłam
A, Asiowo i Bbakaniu, śliczne avatarki macie
Dla Bartunia i Mikołaja najserdeczniejsze życzonka z okazji ukończenia 11 miesięcy!!!
Ja jeszcze jestem w dwupaku, ale liczę że w tym tygodniu doczekam się rozsypki, bo zaczynam się czuć jak wprawiona moherówka tu strzyka tu pobolewa...
Bbakaniu, wczoraj pod wieczór miałam bolesne skurcze, ale oczywiście normalne, ze same z siebie ustąpiły... na razie brzucholek się stawia... co i rusz... ale na razie bóli nie ma...
Natalko, słonko zdrowiej!!!
moja pediatra przepisała Julince jak ostatnio była chora Sulfacetamidum takie kropelki...
Daruuniu, najlepszego dla ślubnego z okazji ... urodzin liczymy na szczegółową i pikantną relację udanej zabawy!!!
Asiowo, zdrówka mamuśka!!! nie zarzekaj się bo to nic nie daje, ja tak samo mówiłam, nie będzie na razie dzieci, a tu 2 mce po porodzie znów zaszłam
A, Asiowo i Bbakaniu, śliczne avatarki macie
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Aaaa! Dziękuje również za pamięc i życzenia dla mojego Tutka :-)
Mikołaju najlepszego!!!
Przepraszam, że nie odpisuje każdej osobno, ale mam urwanie głowy w domu ;-)
Asiu tulaski bidulko... jeszcze troszkę ;-)
Mikołaju najlepszego!!!
Przepraszam, że nie odpisuje każdej osobno, ale mam urwanie głowy w domu ;-)
Asiu tulaski bidulko... jeszcze troszkę ;-)
Ostatnia edycja:
DARUNIU Najlepszego dla Meżusia 100 lat !!!
Asiowo trzymaj sie bidulko
U nas cały czas pada, ma tak padać przez najbliższe kilka dniii:-(
Nadia ucina sobie drugą drzemkę, zaraz przyjedzie mąż z pracy a po 17 mają wpaść znajomi z dzieciakami...
Miłej Sobotki życzę ... Pa
Asiowo trzymaj sie bidulko
U nas cały czas pada, ma tak padać przez najbliższe kilka dniii:-(
Nadia ucina sobie drugą drzemkę, zaraz przyjedzie mąż z pracy a po 17 mają wpaść znajomi z dzieciakami...
Miłej Sobotki życzę ... Pa
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Cze laski
Daria udanej impry i życzenia dla męża :-)
U na będzie Budka suflera i jakaś imprezka jest ale mi się nie chce iść w tą pogodę i z powodu @ tylko siedzę i się obżeram - zjadłam już loda i rozpakowałam dużą pakę chipsów :-)
Daria udanej impry i życzenia dla męża :-)
U na będzie Budka suflera i jakaś imprezka jest ale mi się nie chce iść w tą pogodę i z powodu @ tylko siedzę i się obżeram - zjadłam już loda i rozpakowałam dużą pakę chipsów :-)
marlena nad
:)
Kasiu smacznego;-)
Asiowo kochana,aby nudnosci Ci juz odpuscily i zebys zaczela na nowo cieszyc sie tym wspanialaym stanem
Marynia juz spi,ja z puszka mandarynek buszuje na bb;-)
ciekawe jak tam Darunia?
Milego wieczorku:-)
Asiowo kochana,aby nudnosci Ci juz odpuscily i zebys zaczela na nowo cieszyc sie tym wspanialaym stanem
Marynia juz spi,ja z puszka mandarynek buszuje na bb;-)
ciekawe jak tam Darunia?
Milego wieczorku:-)
marlena nad
:)
Lilianko,a co to jest Desperados?
reklama
Podziel się: