reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszystkiego najlepszego dla Naszych kochanych Magdalen:-);-):-D:tak:
i ja przyłączam sie do zyczeń

praca wydrukowana i oprawiona, wszystko ok, na szczęście. Jutro podjedziemy, podbije obiegówke i zdam papiery.
Mi głowa pęka, zatoki nie chcą odpuścić... chyba nigdy tak długo mnie ból nie trzymał... jak mi przez weekend nie przejdzie to w poniedziałek do lekarza, nie mam zamiaru sie dłużej męczyć...

spokojnej nocki, później juz raczej nie będę zaglądać, bo jak tylko mała pójdzie spać, też sie kłądę, wykończona jestem:sorry:

reklama
Mata ja miałam tyle narobić ale nie wiem , mała mi popsuła plany bo wsadziła nie wiem kiedy do pralki papier toaletowy i uprałam go razem z ciuchami :-D:-D:-D
ja nie wiem jak to odpiorę :eek: na szczęście to nie czarne tylko białe ale cała łazienka w okruszkach z papieru :-D:-D:-D ale jaja - nawet się na nią nie złoszczę tylko mi się chce śmiać że matce takiego psikusa zrobiła

cześć laski :-D
Kasiu U, ale przypał :-D
Bbakaniu, życzę Wam zdrówka!!!
Mata, super, że wszystko załatwiłaś :-D
Daruuniu, o chłopa się nie martw, jutro jak zobaczy niespodziankę, to od razu cię na kolanach przepraszał i będzie mówił kocham Cię ach kochanie moje!!! nie martw się odbija mu w końcu będzie lada chwila starszy o rok hehehe :-D:-D
Wilmek, pozazdrościć słonka :-D
Marlenko, Julce tak odbija jak ja zakładam okulary, do mojego A się przyzwyczaiła i dziwi się jak nie ma ich na nosie, np rano jak wstaniemy... a na mnie się drze jak założę... jakoś daję radę :-D

Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych solenizantek!!!

Maaajka i Magdalenkakol wszystkiego naj z okazji imienin

życzy też Magdalena
Dziekuje.Ja rownież Magdziarko I Majeczko Wam
Życzę wszystkiego najlepszego Spełnienia marzeń i dużo zadowolenia z pociech

Kasiu zdolna ta Ola Powiem ci co zrobic bo ja mialam taki przypadek ale z paczka chusteczek najpier trzeb wytrzepac wysuszyc i znowu zrobic trzepanie
Moj Wojtas spi Przebila mu sie ta jedynka Ciekawe czy temperatura mu juz nie bedzie rosla I czy to bylo od tego zeba czy jednak trzydniowklka.

Dziekuje baaardzo za zyczenia imieninowe-co prawda obchodze zawsze w lipcu,ale co tam;-)
I tez najlepszego dla Magdziarki o Magdalenkikol:-):-)

U nas nieciekawie-Maja po poludniu dostala goraczki-w domu zmierzylam i wyszlo 39.1°C!Bardzo rozpalona,poplakujaca,bez sily nawet na siedzenie-caly czas sie pokladala:-(
Zrobilismy jej chlodna kapiel,czopek w pupe i do lozeczka.Teraz juz jest tylko cieplawa,poci sie.Mam nadzieje,ze jej przejdzie.Zastanawiam sie czy to nie od slonca....Bo na zabkowanie to chyba za wysoka temperatura....

Wszystkiego Najlepszego dla Magdalenek :-)

Małe dziecko spi, mąz przed TV a ja na BB ale zaraz idę lulu...

Mata ale super, ze juz masz problem z głowy uffff
Majka współczuje Majeczce:-( biduleczka malutka
KasiaU hihihi Kochane te nasze słoneczka - psocą i psoca a jaką radochę mają przy tym ..:cool2:

Zdróweczka życzę Raz jeszcze :tak:

Dobrej Nocki Mamuśki :) ;)

Majeczko ale mała jest bedna Mysle ze na zeby to ciut za wysoka ta temperatura a moze trzydniwka. Oby nic powaznego sie nie rozwinelo

Kasiau to się uśmiałam!!!!:-):-):-)
Oczywiście zapomniałam Wam Madzie złożyć życzonka :tak:
- mam siostrę Magdę i o niej na szczęście pamiętałam!!!

Ja już "wolna"
Usypianie w łóżeczku idzie nam coraz lepiej, dzis tylko 10 min.,
dwa razy tylko wstał - trzy dni temu wstawał chyba 100!;-):szok:
Jutro wyjeżdżamy z Warszawy, najpierw mamy 1-wsze urodz. chrześnicy T.,
za tydzień wesele, potem święta u dziadków i małe przyjatko z okazji urodzin Wojtka !
Tak więc walizki pełne urań;-) - tyle imprez - hihi!

Buziaki dziewczyny - DBAJCIE O SIEBIE i DZIECIAKI!!!

reklama
Witajcie!

Najlepszego dla naszych wczorajszych solenizantek ;-)

U nas dzisiaj pogoda nie rozpieszcza, mam dużo dziś na głowie, zaraz lecimy z siostrą na zakupy, mam nadzieje że Ł niczego się nie domyśla- tort już gotowy, ponoc piękny wyszedł- nie widziałam jeszcze!

Trzymajcie kciuki!!!!

Miłego dnia!!!!

Do góry