reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj dziewczyny , wpadała do mnie szwagierka z chipsami i popcornem - dla dzieciaków starszych ale rąbałam z nimi równo :-D:-D:-D
Lilianka ma chyba na myśli piwo o smaku teqili

Kasia Ty jestes nie mozliwa,prawie spadlam z krzesla jak ja kocham to twoje poczucie humoru:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mój mężus już czeka na mnie z otwartym winkiem, "dziko" się uśmiechając :-pwięc zadzieram kiece i lece ... do jutra !!!

nastepna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie bez zmian tylko wzielam prysznic nasmarowalam sie samoopalaczem(na wypadek jakby slonca jutro nie bylo,hahahaha)maslem kokosowym,oliwka i kremem cala sie lepie jak mi sie nie wchlonie to bede musiala leciec jeszcze raz sie wykapac,hahahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny widzę, że humorek dopisuje :-D

P.S. Ja też jestem ciekawa co tam u Darii. Pewnie cała męska częśc knajpy się na Nią gapi. Ja nie wiem jak Ł to zniesie ;-):laugh2:
coś mi sie wydaje, że nie zniesie i się na nią rzuci :-D:-D:-D

Bbakania zdróweczka dla Natki, kurcze co to do niej się przypałętało, że odejść nie chce :dry:

moja marudka dziś wyjątkowo się przed spaniem wierciła... zjadła za to 200 ml kachy i zapiła cycem :szok: to rekord, bo gdzies od miesiąca nie udało się w nią wcisnąć więcej jak 100ml jakiegokolwiek jedzonka :tak: ciekawe do której pośpi... bo wczoraj w nocy pierwsza pobudka na jedzonko byla o 2,30 :-) (przemilczę fakt, że potem do 4 się przewalała i opłakiwała :sorry:)

miłej, upojnej nocki ;-) (bez różnicy czy działać będzie winko, czy mąż :-p:-D)

Hahahaha ale jestescie niemożliwe ależ Kasiau miała rację Marlenko
to piwko o smaku Tequilii pyszności - olleee :pP

Bbakania podobno chora jestes a tu prosze kiecę do góry i ... Miłego Wieczoru hahahahaha:-):-D

to chyba muszą telepatycznie przepływać, skoro taka głupawka na bb ;-):-D

dobra, zmykam bo mąż juz pochrapuje mi na kanapie :sorry: miłego wieczorku;-)

Witam z rana , melduję się bo m nie przyjechał w ten weckend to mi się nudzi
Mała dziś pospała do 7 więc jestem wyspana , no i męża nie było to mnie nie zmęczył:-D
Uśmiałam się rano z Werci bo mówię do niej że nie mam nic w portfelu a ona mi nie uwierzyła , to jej mówię żeby zajrzała do niego i stwierdziła że teraz to ona ma więcej kasy bo ja nawet złotówki nie miałam.

Miłego dzionka

reklama
Dzien Dobry
A ja wczoraj tylko jedno piwko wypilam i to sączyłam je przez 2 h więc mi tam nic nie szumiało - Bbakania mnie rozbawiła z tą kiecką hahaha

Nadia dzisiaj wyjątkowo przed 7 obudziła sie, zauwazyłam ze ma rozpulnione dziąsło - nie wygląda to zaciekawie, do tego jest płaczliwa ehh ...
U nas leje, szczerze mowiąc mam dosc tej pogody...
KasiaU :-D dobre, dobre...

Miłego Dzionka
p.s. mialam jechac po prezenty dla dzieci a tu Świeto :-(( zapomnialam)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry