reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry
U nas także pogoda nieciekawa... niebo zachmurzone a ja senna ...

Nadia ucina sobie pierwszą drzemkę.. a ja zaraz biorę sie za sprzątanie.
Darunia trzymamy kciukasy za Ciebie - napewno wszystko sie uda....

Lecemm - do później..

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Bartusia i Mikolaja z okazji ukonczenia 11mcy:-):-):-):tak::tak::tak:

Darunia powodzenia trzymam kciuki za dzisiejszy wieczorek oby niespodzianka sie udala i wszystkiego najlepszego dla Twojego M z okazji urodzin:tak::-)

Witam z ranka kochane:-)
zaraz lece do kosmeczyczki robic brwi,potem jakis obiadek zorganizujemy i pewnie spacerek,pogoda mmmmm...mialo byc pieknie slonecznie,a jest pochmurno ehhh...

Milego dzionka dziewczymki:-)

Wszystkiego naj solenizantom :-)

ja tylko na chwilę, bo jak tylko mała wstanie śmigam załatwiac wzystko z pracą.

Majeczko, Natalcio zdróweczka!

Mnie dalej trzyma i puścić nie chce... pogoda paskudna... brrrrr

zmykam, bo mała wstała, do wieczorka

witam:tak:

Dziewczyny, przepraszam was, ale nie mam na nic sił...
P. wział mała i pojechał do swoich rodziców bym troszke odpoczeła:zawstydzona/y:Kurcze, od rana do wieczora, a nawet w nocy mnie mdli... i wymiotuje juz prawie codziennie... 1kg mniej na wadze:-p

Darunia, Sto lat dla mężusia:tak:Pociechy z żonki i synusia:-D
Udanej imprezki, oby wszystko ładnie wypaliło:tak:

Zdrówka dla Majeczki i Natalki:tak:

Marlenko... zazdroszcze Ci tej kosmetyczki;-)

Mata... powodzenia z załatwianiem wszystkiego na uczelni:tak:

W ogole szukam jakis butów na wesele za miesiac i we wrzesniu... wypada mi iść w butach bez obcasa?? Sukienke pozyczyłam od kolezanki na szczescie, bo krucho z kaską:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bbakania... tego brzdąca mozesz spróbować skopiować;-)
No własnie... kurcze, nie umiem nawet pic, bo odrazu zwracam, a wiem, ze musze, bo sie jeszcze odwodnie:zawstydzona/y:ehh... wysiadam:-( Dobrze, ze to ostatni taz (mam przynajmniej taka nadzieje):-D

reklama
Mamoot a Staś to może przez ząbki taki marudny?

Chyba nie, bo nic w paszczy nie widać....

Mamoocik oby to zapalenie z wojtasia nie przesżło na Stasia.

Mam nadzieję, ze nie przejdzie. Wojciaszek jest przez weekend na Mazurach z moimi rodzicami, to może tam mu minie to zapalenie spojówek. I będzie po sprawie.

Zdrówka dla Majeczki i Natalki!

Brrr... jaka okropna dziś pogoda, tylko kocyk i herbatkę i z książeczka na kanapę. Ja tu sobie klikam. Stasinek śpi,a Marcin obiad gotuje :-) Klasyczne spaghetti bolognese:-)

Do góry