reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Chciałam ją nauczyć że i mamie się pieniążki mogą skończyć - a wiecie co ona mi powiedziała ? że za dużo na buty wydałam :-D:-D:-D

reklama
Kasia Wercia jest niesamowita:-D:-D:-D
Lilianko,Naduni pewnie zabek idzie:tak:

Ja dzisiaj czytam te posty i nie moge ze smiechu wytrzymac:-D:-D:-D:-D:-Dale czad:-Dubawilam sie na maxa:-D

Milego dzionka laseczki:tak::-);-)

Dziekuje baaardzo za zyczenia imieninowe-co prawda obchodze zawsze w lipcu,ale co tam;-)
I tez najlepszego dla Magdziarki o Magdalenkikol:-):-)

U nas nieciekawie-Maja po poludniu dostala goraczki-w domu zmierzylam i wyszlo 39.1°C!Bardzo rozpalona,poplakujaca,bez sily nawet na siedzenie-caly czas sie pokladala:-(
Zrobilismy jej chlodna kapiel,czopek w pupe i do lozeczka.Teraz juz jest tylko cieplawa,poci sie.Mam nadzieje,ze jej przejdzie.Zastanawiam sie czy to nie od slonca....Bo na zabkowanie to chyba za wysoka temperatura....

Witajcie dziewczyny
Maajka jest z córeczką w szpitalu, okazało się,że to pneumokoki:-(, pisała że małej już trochę lepiej, pisała też,że pobędzie tam ok. 5 dni.
Kazała mi Was pozdrowić i powiadomic.

Ja także pozdrawiam i uciekam bo mam w końcu męża w domku:sorry:

Biedna Majeczka :-( oby szybciutko wyzdowiała!

Witam i ja. U nas marudnie, mała w nocy wojowała, godzinę sie darła, bo chciała cyca, u męża aż się zanosiła, no i po 1 skapitulowałam i po 4 godzinach od kachy dostała cyca. Wygląda na to, że ciężka droga przed nami... najgorsze, ze w tej walce będę sama, bo mąż w gre nie wchodzi...

jak mała łaskawie zechce pójśc na pierwszą drzemkę, to jak wstanie jedziemy na komunię, więc o kilkania wieczorkiem ;-)

Aleście dziewczyny wczoraj tu szalały! :szok::szok::-D

Majeczko, zdrowiej szybciutko!!!!

K
A jakie kropelki podajesz na te oczka - o ile wogóle coś podajesz... ??
14.gif

Biodacyna się to nazywa.

Chciałam ją nauczyć że i mamie się pieniążki mogą skończyć - a wiecie co ona mi powiedziała ? że za dużo na buty wydałam :-D:-D:-D

Rezolutna dziewczynka :tak::tak:

cześć dziewczyny, jak czytałam Waszą poezję na wieczór to aż skurczów dostałam ze śmiechu, och Wy moje babeczki szalone :-D:-D:-D:-D:-D
Daruunia, biedna odsypia :-D oj musiało być ostro :-D
Bbakaniu, zdróweńka dla Natalki!!!
KasiuU, cwaniara z Twej córuni ;-):tak::tak:
Majeczko słoneczko życzę Ci zdrówka perełko zdrowiej skarbie!!!!

u nas całe przedpołudnie padało, trochę się wypogodziło... wieje że aż głowę chce urwać...

reklama
;-)
ciekawe jak tam Darunia?

I ja jestem ciekawa jak da Darunia :-)

P.S. Ja też jestem ciekawa co tam u Darii. Pewnie cała męska częśc knajpy się na Nią gapi. Ja nie wiem jak Ł to zniesie ;-):laugh2:

coś mi sie wydaje, że nie zniesie i się na nią rzuci :-D:-D:-D

P.S. Widze, że Daruni jeszcze nie było więc nic mnie nie omineło ;-):laugh2:

Daruunia, biedna odsypia :-D oj musiało być ostro :-D

Darunia no gdzie Ty się podziewasz??? ;-):laugh2: Mam nadzieje, że imprezka się udała a Ty jeszcze dopieszczasz mężulka a nie leczysz kaca...:laugh2:
l49.gif

:-D:-D:-D:-D Już zdaję relację, już zdaję ;-)

A więc... ten kolega co przyszedł po Łukasza,to dosłowie ledwo go wyciągnął na to piwo, już myślałam, że zawału dostanę... ale udało się narazie pierwsze zadanie
pozniej jak już byliśmy w knajpie, to czekaliśmy na Łukasza, którego miał przyprowadzic do tej knajpy... i nagle telefon, Łukasz nie chce isc do drugiej knajpy, tylko wraca do domu, bo mowił że wróci za niedługo... więc wszyscy wpadli w szok i wymśliliśmy kolejny plan.... chłopak siostry Łukasza zadzwonił do niego i powiedział że z kumplami narobili zadymy w tej knapie gdzie mieli przyjsc, a że Łukasz kiedyś stał na bramce więc znał innych bramkarzy, którzy zadzwonili do niego i powiedzieli, że jego przyszły szwagier zrobił zadyme i mógłby tu przyjsc bo jest nie wesoło, więc wtedy Łukasz postanowił pomóc grześkowi i udało się...przyszli, jak tylko weszli świeczki paliły się na torcie, a wszyscy śpiewali sto lat.... nigdy nie zapomnę Łukasza miny... cały wieczór powtarzał ale jaja :-D:-D:-D wszystko zarąbiście się udało, było mega fajnie, tort wyśmienity, rozszedłsię jak ciepłe bułeczki, alkoholu wystarczyło dla każdego... no poprostu rewelacja!!!! Cieszę się że wszystko się tak udało ;-)

Teraz jesteśmy u teściów, moja siostra pojechała, a ja lecę na rosołek, bo teściowa mnie woła ;-)

Majeczko skarbeńku, dużo, dużo zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry