reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam w końcu i ja ;-)
od rana nie mieliśmy internetu :dry: ostatnio cos często nawala...

Bruno wszystkiego najjjjjjj :-)

Bbakania trzymam kciuki, żeby z oczkiem Natalci nie było nic strasznego (może wystarczy czymś tam przemywać i będzie ok :confused:). Pamiętam jak pisałaś o tym przetykaniu kanalika :baffled:

Azile widzę, że i u Ciebie produkcja wre :-D fajne kolczyki :tak:

Asiowo oby jaknajszybciej mdłości Ci przeszy i żebyś mogła się w pełni cieszyc zachciankami ;-):-D

Ewunia ja tez stawiam na ząbki :tak: a teściowa mi jeszcze powtarza, że jak dziecko robi zielone kupki, to zmarzło :sorry2:

Przyłączam sie do wszytkich ząbkujących :baffled: mała marudna, dziś w nocy się wierciła okropnie i co chwile płakała... wieczory to ryk niesamowity, bo tak juz jej daja popalić zęby i póki co męczę się z cycaniem, bo mała tylko na cycku by wisiała i inaczej mi nie uśnie :zawstydzona/y: a boje się teraz ją znów przetrzymywac w łóżeczku, bo dziąsła muszą ją boleć i bidulka nie usnie... a jak pomyślę, ile znów pracy mnie czeka, żeby usypiała sama...

a ja wczoraj postanowiłam, że ide na magisterkę :tak: mam nawet upatrzone 2 kierunki, ale nie mam pewności, czy będą otwierać (zależy od ilości chętnych) i czy po moim kierunku, bede mogła tam studiować :dry: ale zawsze jest szansa przejść egzamin kwalifikacyjny ;-) jeden kierunek to filologia polska (Magdziarko :-)) specjalność reklama, promocja i reprezentacja firmy, a drugi zarządzanie, specjalność zarządzanie w administracji i gospodarce publicznej :-) ewentualnie jakas pedagogika ze specjanością typu doradztwo zawodowe i personalne itd...
ale studia uzupełniające na bank :tak: i co smieszniejsze, to sie nawet cieszę, że znów będę musiała się uczyć :szok::-D

oj sie rozpisałam...

miłego wieczorku

reklama
Majeczko, śliczne sukienki. Lubię takie prościutkie kroje.

Mata, gratuluję decyzji o studiach.:tak: Dzielna mamuśko.:-)

Witajcie kochane!
Z góry przepraszam, że się udzielam ale chcę jak najlepiej wykorzystać czas, który mi pozostał przed powrotem do pracy :tak:
U nas nadal bezzębnie choć mały ślini się i pewnie się ich doczekamy ;-)
Pozdrawiam Was serdecznie :-D
buziaki :-)

Serdeczne życzenia dla maluszków z okazji ukończenia kolejnych miesięcy :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!

My już przyjechaliśmy do Krakowa, czekam aż Bartek pojdzie spac, a jak wstanie to musimy jechac pozałatwiac z tym żłobkiem no i mase innych rzeczy ;-)

Bbakania zdrówka dla Natalci!

Azile piękne kolczyki!

Mata gratuluje podjęcia takiej decyzji ;-)

Pogoda dzisiaj cuuudowna!!!! Aż życ się chce, zaraz wywieszę pranko i coś dalej porobie ;-)

Witam!!
Bbakania to zdrówka dla Natalki.
U nas noc kiepska mały często sie budził, a na dodatek wstał o 5 rano:szok::szok::szok:.
Zasną dopiero teraz. U nas też słonko cudne.
Ja juz wywiesiłam 2 pralki prana, 3 się kotłuje w pralce.
Pozdrawiam

witajcie:tak:

Paulinka spi, a ja mam chwile dla siebie, zaraz uciekam sie ogarnać, a mam takiego lenia:zawstydzona/y:;-)

Mata... super kierunek, gratuluje decyzji, ja musze sie sprezyc z moją pracą... 3 rozdział mi został i tak lezy 5 miesiecy nie tknięty, a mam miesiac czasu zeby oddać prace:zawstydzona/y:

Bbakania, zdrówka dla Natalki, mam nadzieje, ze to nic powaznego:tak:

Darunia, widze owocny weekend miałaś... owocnego załatwiania zycze:tak:Niedługo znów was nawiedzimy;-)

Ja dzis na 16 lece na szkolenie przed wyborami, mam nadzieje, ze P. urwie sie wczesniej z pracy, zeby z mała zostac:tak:
Ja chwile odpoczne od małej... a w czerwcu zawsze jakis grosz wpadnie za tą komisje;-)

Miłego dnia mamusie!

cześć dziewczęta! u nas pogoda piękna, cieplutko :-D a najśmieszniejsze, że Julinka przespała całą :szok: noc od 22 do 8 :-D:-D:-D na razie szaleje w łóżeczku i się bawi. hmmm póki co kupek nie robiła, więc nie wiem jakie one będą w ciągu dnia...
Mata i Agusiu, mam nadzieję że to ząbki, bo nic nowego jej nie podaję, a tu takie coś!!! bo wychodzą jej 3 na dole i mam nadzieję że to przez to...
Marlenko, liczę że druga dzidzia się szybko wykluje i nie wywinie siostrze numeru :-D ma czas do moich urodzin hehe :-D z Julką nie miałam w ogóle skurczów a tu słabsze od 29 tyg, a mocniejsze od 34... zobaczymy co z tego będzie...
Mata, gratulacje mamusiu, oby wszystko przeszło pomyślnie, i żebyś dostała się na magisterium :-D powodzenia :-D
Azile, sliczności :-D :tak:
pozdrawiam

reklama
Dzień doberek!:-D:-D:-D
To już trzecia noc bez cyca. Poszło gładko, wieczorem i rano butla
i żadnego dopajania.
Niestety jest inny problem , Wojtek nauczył sie zasypiać ze mną i teraz robi straszne awantury jeśli go odkładam do łóżeczka. Ostatnio więc często
śpimy we trójkę!
Jak tylko minie tydzień bez cyca to zajmę się oduczaniem go od spania ze mną!!!:wściekła/y:Będzie trudniej niż z cycem!!!:no:

Mamoocik trzymam kciuki za Ciebie, no i doping dla Maty ( jak tylko ząbki wyjdą!).
Bbakania jak tam Nati? Oby szybko wyzdrowiała!
Ewunia, Asiowo - nasze "przyszłe mamusie" - dbajcie o siebie! :tak:
Azile kolczyki super!:happy2:
Daruuunia - to kiedy Bart do żłobka się wybiera?

Ostatnia edycja:
Do góry