reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie dziewczynki , ja się tylko chciałam pochwalić że Ola coraz ładnie chodzi. Dzis zrobiła cała długość pokoju sama :szok: ale fajnie ,
Alize jakie super kolczyki:-)

reklama
Dzien Dobry

My juz po super weekendzie :-)naszczescie mielismy super pogodę.
Nawet udało nam sie wejsc na Kasprowy Wierch :-p .
Powrót tylko był małoszczególny bo mieliśmy wypadek. Naszczęscie nic nam sie nie stało. Mnie dzisiaj kręgosłup boli ale myslę, ze to zwyczajne potłuczenia. Naszczęscie jechalismy duzym autem i dzieki niemu jestesmy cali...
Dzieciaki były szczesliwe jak nas zobaczyły ... :-)My także...
Jestem dzisiaj jakas zakręcona i na nic nie mam siły...

Zdrówka życzę..
Pozdrawiam Was

Lilianko oby to nie było nic poważnego, życzę szybkiego powrotu do zdrowia, chociaż tyle że pobyt w górach udany...

Lilianko fajnie ,że odpoczęłaś tylko ten wypadek..... dobrze, że nic wam nie jest. Mój miał niedawno i jechał sam - tak się cieszyłam że nie jechałam z nim a przed wszystkim że jechał bez dzieci - jemu nic ale do tej pory boli go klatka od pasów a przeswietlenie nie wykazało żadnych złamań - nic przyjemnego a przeżycia są

Hej dziewczyny!:-)
Ewunia-ciekawe,czy te skurcze zrobia sie porodowe....
Lilianko-jak dobrze,ze nic Wam sie nie stalo!
Bbakania-oby Natalce sie nie pogorszylo!

Ja tak tylko na chwilke,dzis musze isc wczesniej spac,bo jestem zmeczona,a jeszcze pare rzeczy do zrobienia mam.
Buziaki!

Lilaianko jak dobrze,ze Wam nic sie nie stalo
Kasiu gratulacje dla Olenki,ladnie juz zaczyna smigac:-D:tak:
Bbakania zdroweczka dla Natalci:tak:
Mejdia gratuluje samozaparcia,brawao dla Ciebie i Wojtusia:tak:
Ewunia,a moze to porodowe skurcze?:confused:
Aniknulko powrot do pracy brrr...:-D
Mata gratuluje decyzji dotyczacej studiowania,ale dzielna z Ciebie mamuska:tak:
Majka wypoczywaj,wypoczywaj kochana

Spacerek zaliczony,sklepy odwiedzone,ale dzisiaj bardzo krotko bo pogoda nie sprzyjala,Marynia wlasnie usypia,a ja klikam z lozka i czekam az zasnie:tak:

Milego wieczorku:-)

hi hi hi moja Weronika się nie mogła już doczekać żeby mi dać prezent na dzień mamy i dziś mi dała - co ja miałam powiedzieć żeby czekała do jutra ?
A Ola chyba tez zrobiła mi prezent dzień wcześniej bo jak wyrwała do przodu to już prawie biega :-)

Dobry wieczór... u nas nerwowo, Julinka strasznie marudzi, przez cały dzień prawie nic nie zjadła!!! a pije bardzo dużo za to... u nas cieplutko...
Marlenka, Maajka, jak na złość teraz to ucichło!!! ale mam nadzieję że się to ruszy... bo powoli przybieram rozmiary szafy 3 drzwiowej...
Marlenko, jak się spaceróweczka sprawuje? :-D :tak:
Maajko, udanego wypoczynku :-D
Kasiu u, gratulacje dla Oleńki :-D

reklama
Bbakania, zdrówka dla Natalci.
Lilianko, grunt, ze Wy jesteście cali.
Aniknulko, dasz radę z tym powrotem do pracy. :tak:

Do góry