reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam w ten słoneczny i upalny dzionek :-D u nas z samiutkiego ranka w słoneczku ponad 30 stopni, a teraz ponad 25 w cieniu :tak:

Mata gratuluje decyzji o podjęciu studiów. Zarządzanie w administracji i gosodarce publicznej brzmi interesujaco :tak:

Zdróweczka dla Natalki, oby to zębolki były a nie jakas choroba :tak:
mi się bardziej marzy ta reklama, bo zarządzanie w administracji i gospodarce publicznej to jakoś za blisko moich stosónków międzynarodowcyh :sorry2: ale z drugiej strony, to zawsze łatwiej ;-)

Ja juz wywiesiłam 2 pralki prana, 3 się kotłuje w pralce.
Nie dawno sie głowiłam jak to mozna tyle prać... a dziś mi klamerek brakło :szok: ale miałam nosa i dokupiłam rano, a do tego zostało mi pół sznurka do wieszania, a ja dopiero jedno pranie puściłam, a z jedno jeszcze na pewno będzie :szok:
Oj kiedy ten Domis zacznie łdniej spać :sorry2: chyba jak Dobrusia lepiej pośpi, w końcu z jednego dnia są :-D

Mata... super kierunek, gratuluje decyzji, ja musze sie sprezyc z moją pracą... 3 rozdział mi został i tak lezy 5 miesiecy nie tknięty, a mam miesiac czasu zeby oddać prace:zawstydzona/y:

Asiu zdążysz, ja sie też w miesiąc sprężyłam i skończyłam (wcześniej też jakoś mi nie szło ;-)) trzymam kciuki, uda Ci się :tak::-)

Od września :baffled: aż mi ciarki przeszły... no i matka do pracy wraca ;-):-)

Darunia będzie dobrze, Bartus to mały amant, szybko sobie znajdzie koleżanki i zauroczy panie w żłobku ;-) no i przykład innych żłóbkowych dzieciaczków pokazuje, że żłobek straszny nie jest :tak:

Ja po zakupkach, pranku, mała odpadła łądnie do spania (jeszcze przy cycu, kurcze ona drze mi się cycy przed spaniem i jak nie dam, to histeria :baffled:) a ja mały relaksik z bb ;-) ale dziś sporo pracy mnie czeka, bo podjechać chcę do mamy na grób, porządek zrobić, musze teściówce serwetke skończyc, bo chcę jej jutro dać, poza tym pranko, obiadek... byleby mała mocno nie marudziła ;-)

miłego dnia

Bbakania no to źle nie jest z Natalcią, oby szybciutko jej przeszło i nic poważniejszego sie nie rozwinęło :tak:
a co do kierunku studiów i ewntualnej pracy później... tu nie chodzi o typowa pracę w agencji reklamowej, bo u mnie takowych nie ma, co tu owijac w bawełnę, na zadupiu mieszkam ;-) ale po tych studiach spokojnie mozna pracować w dziale marketingu itd. a przykład mojego męża świadczy doskonale, że znajomości nie zawsze są konieczne, żeby pracować w dużej firmie, np. w marketingu (i to bez typowego na ten dział wykszatłecenia ;-)) no i po takim kieruku może łatwiej byłoby cos swojego otworzyć? musze się wziąć jeszcze za programy graficzne ;-)
Mała jeszcze mi śpi :szok: już prawie 1,5 h a to do niej niepodobne :sorry2: a ja normalnie zaczynam się nudzić :zawstydzona/y: ale raz kiedys można :-p

Ja już 2 razy pracowałam niby po znajmomości i stwierdzam, że trzeci raz nie chcę :sorry2: ostatnio pracowałam za najniższą, odpowiedzialna raca, dużo jej, ale dawałam z siebie wszytsko, a jak musiałam pójść na zwolnienie, to tak za przeproszeniem mi tyłek obrabiali że szok :szok: i weź tu bąż pracowity, pomagaj całemy działowi, a tu co ciebie spotyka? ehh szkoda gadać, dlatego teraz chce wziąc sprawy w swoje ręce, te 2 lata jeszce się przemęczę, może akurat znajdę cos fajnego w trakcie studiów? no i przede wszystkim koniec z mysleniem lepsza jakas praca niz żadna, wolę robic coś co będzie mi sprawiało przyjemność, nawet jak na początku nie będzie z tego dużo kasy :tak:

Witajcie!
Uśpiłam w końcu małego i mam chwilę dla siebie. Noc taka sobie 4 pobudki i na dobre od 7 brykanie, po 9 poszliśmy na spacer ale nie usnął więc o 12 zjechaliśmy do domu dałam zupkę ale zjadł połowę i zacząl marudzić więc go w hustawkę i jakoś usnął teraz śpi w lóżeczku.
Co do powrotu do pracy to ja wracam w czerwcu a nie we wrzesniu więc już niedługo i aż w żołądku mnie skręca :baffled:
BBakania życzę Natalce zdrówka :-)
Mata gratuluję skończenia pracy i decyzji o studiach ;-)
Asiowo trzymam kciuki za skończenie pisania ;-) będzie dobrze :tak:

miłego dnia kochane :-)

reklama
hejo :-D mała mnie wpieniła, nie chciała spać, w końcu chciałam jej dać zupkę a ta mi... usnęła!!! ale jestem zła!!! i póki co śpi już koło pół godziny. tamta druga dokazuje, skurcze mam co 15-20 min, a że dziś miałam dosyć nerwowy dzień, to może wreszcie coś się ruszy... oby...
Mejdio, gratulacje wytrwałości, a co do małego, to może zrób tak jak ja... daję małej jeść, przeważnie mi uśnie, czekam z 10-15 min, aż dobrze zaśnie i wkładam ją do łóżeczka i sobie tam śpi. nie przebudza mi się w miedzyczasie, ostatnio w nocy budzi się raz albo wcale, więc jest ok.
Bbakaniu, życzę Natusi powrotu do zdrówka!!!
Asiowo, trzymam za Ciebie kciuki, oby tylko dzieciaczki ci umożliwiły skończenie pracy :tak::tak:

a mała zrobiła znowu paskudną ciemnozieloną kupę, dziewczyny, po czym!!!??? ratunku!!!

Do góry