reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ha ha a moja Ola jest niewózkowa bo wyłazi z wózka jak tylko można i rwie się do latania - dziś zrobiła parę ładnych kroczków a przed wszystkim stała dosyć długo i trzymała równowagę
Mata gratulacje udanych zakupów:-)

reklama
Witam Panie
my wczoraj wieczorkiem niespodziewanie dostaliśmy zaproszenie od znajomych. :happy2:
Właśnie miałam Wojtka kłaść, a tu telefon - udka juz w piekarniku...
T. zadecydował w jednej chwili, że jedziemy!:szok:
Trochę się martwiłam o Synia,
jak przetrwa tą noc u obcych i bez cyca, a na dobitkę jeszcze bez łóżeczka turystycznego, które zostało u teściów.:shocked2:
Na szczęście wszystko było ok., Wojtek obudził się ok. 1.00 potowarzyszył nam do 2.00 - dostał butle i spał do rana z nami na materacu;-)!
Czyli pierwsza imprezka nocna - zaliczona!!!:tak::-D:-D:-D
NO i najważniejsze , że nie złamałam się i z cysiem - koniec na 100%:sorry2:
( sama będę tęsknić:-))
Buziaczki - miłego wieczorku Kobitki - ja idę się poprzytulać...;-)

Mata gratuluje zakupow;-)
Mejdia swietnie spedziliscie sobie wczorajszy wieczorek,lubie takie akcje:-D
Bbakania torty rewelacja chcialabym zamowic taki z cycuszkami dla mojego R,a co tam;-)
Kasiu widze,ze Olenka juz coraz silniejsza i baaardzo samodzielna:-D
Darunia ciekawe co kupilas szwagierce:cool2:

My wybralismy sie na spacerek z nowym wozeczkiem,rewelacjaaaaa...jestem bardzo zadowolona,no i pogoda bardzo sie poprawila,jutro ma byc goraco,zrobimy grilla i pojedziemy na plaze

Milego wieczorku:-)

B
Magdziarko podoba mi sie ten wozek,ktorego dalas link:tak:

Ja teraz mam dwie spacerowy jedna jest z tymi wszystkimi funkcjami do przodu do tyly,kilka pozycji lezacych itp a ta nowa ta ze wzgedu na podrozowanie taka,mala,lekka i poreczna:-D:-D:-D

Ha ha a moja Ola jest niewózkowa bo wyłazi z wózka jak tylko można i rwie się do latania [/QUOTEMarlenko ja też mam wózek ten co kupowałam wielofunkcyjny razem z gondolą czyli Teutonię...jest super niezawodna, ale zajmuje dużo miejsca w aucie..teraz okres wyjazdów. W zasadzie tak jak u Kasiau Antoś teraz wiecej chodzi. Jak wsadzę go do wózka siedzi. Ale przecież ja nie spaceruję 2 godziny. U nas najczęściej wygląda to tak, że umawiam się z innymi mamami w parku na kocyki i tam siedzimy to wiadomo, że dziecko nie chce siedzieć wtedy w wózku...więc łazi i bez sensu mi z wózkiem w zasadzie korzystam non stop z chusty.....ale mała parosolka się czasem przyda. Stąd całe to wymienianie wózka.

Hej:-)

Magdziarko-te masci,ktore Ty stosowalas musze chyba kupic jak teraz bede w Polsce.Wlasnie bylam bardzo co napiszesz,bo pamietalam,ze Antos dlugo mial problem z pupa.
Na szczescie maka ziemniaczana dziala cuda,szok po prostu!:-)

Mejdia-no to koniec epoki karmienia,fajnie,ze Wojtus dobrze to znosi:-)
Joasiek-tak,my robimy tylko przyjecie w restauracji,takie kilkugodzinne posiedzenie z najblizsza rodzinka.
No i naj najlepszego dla Oluni:-)
A nad taka sukienka sie zastanawiam,ale nie wiem czy to na moja malo szczupla figure:-(Ta w srodku:
03temporary-shop2
lub
EmergencyWeddingSilk
W ogole ta dziewczyna ma niezle pomysly.

Dobry wieczór dziewczynki, u nas wreszcie przestało wiać :-D mała odpadła o 20.30 i póki co śpi choc jęczała już dwa razy... na razie póki co spi. jakaś taka jestem nie do zycia, a od popołudnia zmagam się ze skurczami, są dosyc regularne, ale niezbyt silne, był jakiś czas przerwy i znowu seria... ale atpię aby się coś ruszyło, jak Julke przenosiłam o 9 dni... a tu mam 3 i pół tyg do terminu...
Maajko, dobrze że z Majunią lepiej ;-D sukienki prześliczne :-D

Marlenko, super, że spacer udany :-D :tak::tak:
Mejdio, gratulacje wytrwałości :-D super:-D

Majka świetne sukienki :tak: baaaaaaaaardzo w moim stylu ;-)

Ewunia jej Ty lada dzień rodzisz :szok:

Dobrusia odpadła po grubo 21, przez dziąsełka prześwituje nam prawa czwóreczka na dole, więc dzisiejsza noc też może byc wesoła :baffled: musi ja nieźle boleć, bo po drugiej drzemce strasznie płakała i dopiero żelik jej pomógł :-(
a ja wyskoczyłam na ogródek, jak mała spała (mąż w domu ;-)), wyplewiłam wszystko ładnie :tak: bo po tych deszczach to najlepiej chwasty rosły :dry:

miłego wieczorku :-)

Magdziarko no to wlasnie ja dlatego kupilam parasolke,ciesze sie ogromnie bo ten duzy zajmowal duzo miejsca w badazniku i ciezkawy jest,a teraz jak do miasta na dluzej to wiekszy bede brala i na zakupy tez,a jak gdzies bedziemy jechac czy leciec to maly i na krotkie spacery tez maly,jest bardzo lekki i zwrotny bardzo mi to odpowiada,zycze ci zebys znalazla jakis fajowy no i koniecznie z obnizanym oparciem:tak:

Ewunia chyba musisz wiecej odpoczywac,moze z przemeczenia te skurcze:confused:
Mata oby Dobrusia pospala lepiej tej nocy:tak:
Majeczko suknie,mmmmm...bomba bardzo w moim stylu tez...:tak:;-)

cześć dziewczynki.
witam Was z rana niewyspana............wczorajsza pogoda dała mi sie we znaki...ciśnienie było beznadziejne , głowa mnie bolała itp. Ale teraz z rana czuję się niebardzo

Magdziarko-te masci,ktore Ty stosowalas musze chyba kupic jak teraz bede w Polsce.Wlasnie bylam bardzo co napiszesz,bo pamietalam,ze Antos dlugo mial problem z pupa.
.

A może kupić Ci i wysłać?

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Bruno z okazji ukonczenia 11mcy:-):-):-)

Witajcie z rana:-)

mam piekna pogodae w koncu i wiele planow na dzisiaj:-)

Magdziarko zycze poprawy samopoczucia,pozniej bedzie lepiej moze to tylko chwilowe:tak:

Milego dzionka:-)

Do góry