reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

Ja tak jak Magdziarka nie wyspana, no ale przez to że długo siedzieliśmy wczoraj ;-)

Marlenko kupiłam szwagierce kosmetyki, cień do powiek, lakier do paznokci, maseczkę pod oczy, plastry woskowe do depilacji i krem ;-) szwagierka zadowolona :tak:

reklama
witam:-)
dziekujemy za zyczenia:-)
u nas tez w koncu sliczna pogoda...moze pojedziemy do lasu jak m odespi nocke:-)
maly wlasnie zasnal po poltorej godziny placzu :-(w koncu go uspilam wozac w wozku...w nocy tez plakal godzine:-(niech te zeby juz wyjda...
marlenko jak przetestujesz ten wozek dluzej to napisz jak sie sprawuje bo ja tez mysle o mniejszej parasolce a tutaj McLareny najbardziej dostepne :-)
magdziarko poprawy samopoczucia zycze:tak:
milego dnia dziewczyny:-)

Witam:tak:

Paulina ucina sobie drzemke nr 2, a ja odpoczywam:-p P. poleciał po jakies kiełbasy na grila, bo przejedziemy sie do dziadków, a ze tam jest gril i beda moi rodzice, a że ja mam smaka... nikt mi nie odmówił:-D Dzis tatus zabral 1 raz corcie na rower na chwile:tak:mała była zachwycona... ponoc jak jechali to całą drogę opowiadała co widzi:-D W ogole ja zawsze tak odpoczne jak P. jest w domu:tak: Choc wczoraj znów były wymioty, dzis juz na szczescie tylko mdłości, choc są bardziej meczace:zawstydzona/y:
Brzuszka kurde nie umiem juz wciagac:confused: i mi wyłazi kurde:-p

Wczoraj dostalismy nastepne zaproszenie na wesele i szykuje sie nastepna impreza, tym razem we wrzesniu:tak: Musze se kupic na to wesele w czerwcu juz jakaś sukienke w ktorą wejde tez z brzuchem we wrzesniu:zawstydzona/y: Jak cos znajdziecie to pokażcie, bo ja nie mam pojecia w co sie ubiore:zawstydzona/y: i buty tez bede musiała kupic na jakims małym obcasie:zawstydzona/y:

Miłego dnia mamusie!

cześć dziewczyny

Wszystkiego najlepszego dla Bruna z okazji ukończenia 11 miesięcy!!! dużo zdrówka i buziaków!!!

u nas nocka przespana z jedną pobudką... i oczywiście królewna powędrowała do naszego łóżka bo nie chciała usnąć... i spała sobie do wpół do 8 :-D dziewczyny, powiem Wam, że Julka już drugi czy trzeci dzień robi paskudne zielone kupki!!! jak myślicie, czy to na ząbki, bo daję jej to co zawsze... a zauważyłam, że wylazła jej górna 3 prawa i wyrzynają się dolne :szok: ale przeżywa to w miarę normalnie, nie marudzi ai nic... tylko te kupy mnie martwią.

Marlenko, Mata, Bbakaniu, te skurcze to normalka, trzeba się przyzwyczaić... Julię przenosiłam o 9 dni a najgorsze, że termin tej drugiej mam w Juli urodziny!!! a mnie się tak marzy urodzić wcześniej, a te skurcze napawają mnie optymistycznie...

u nas na czerwcu 2009 już cztery urodziły. jedna wczoraj dostała bóli o 17 a dziś o 5 tuliła już maleństwo!!!

Daruuuniu, super, że imorezka udana :-D a prezent praktyczny i super :tak::tak:

Bbakaniu, zdróweczka dla Natusi!!!

Asiowo, oby szybko ci minęły te mdłości!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie:-) u nas po staremu;-):-D:-D:-D Dzieciaczki zdrowe i nawet grzeczni. chociaż trochę Kacper mi się rozpuścił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale próbuję nakierować go na właściey tor. Mam nadzieję, że nie zajmie mi to zbyt dużo czasu. Do tego musi się na czwartek na występ nauczyć wierszyka, a za nic nie mogę go zmobilizować. Ani prośby ani groźby. Nic.....:-( Normalnie wstyd mi, że jak jutro pójdzie do przedszkola i będą mieli próbę a on ani pół słowa nie powie.
Wczoraj wyskoczyłam sobbie z koleżankami na babsski wieczór. Wróciłam po 1 ale o dziwo wstałam nawet wyspana. Już planujemy kolejne spotkanko.

Ewunia wydaje mi się, że te kupki to na ząbki. U nas teraz podobnie bo lada dzień wyjdzie druga górna 2:tak::tak:

Asiowo lepszego samopoczucia Ci życzę. I mam nadzieję że grill się udał. Zazdroszczę wesela. Napewno kupisz sobie ładną sukieneczkę i olśnisz wszystkich:tak::tak::tak:

Witajcie wieczorkiem....

My jednak zostaliśmy u teściów, ja byłam w kościele to wzięłam z mieszkania pieluchy inne potrzebne rzeczy, a już jutro wrócimy do krakowa, Ł ma jutro ma wolne dlatego mamy dłuższy weekend ;-)
Jutro musimy załatwic kilka spraw, jechac do żłobka, roziązac umowę z internetem... ehhh jeszcze z autem coś znowu- klocki hamulcowe trzeba wymienic przed tą podróżą nad morze:dry: nazbierało się tego...

Bart śpi już, a ja idę obejrzeć coś w tv ;-)

Spokojnej nocki ;-)

A może kupić Ci i wysłać?

Dziekuje,ale ja za 3 tygodnie akurat bede w Polsce,to juz kupie:-)
Na razie pupa pieknie sie goi:-)

Wszystkiego naj naj dla Bruna:-)

Asiowo-no,dobrze,ze chociaz wymioty odpuscily....:-)

My dzis mielismy bardzo rodzinna niedziele,z dlugim spacerkiem-tutaj upal,opalilismy sie:-)
Milego nowego tygodnia:-)

Ja sie melduje !!
Witam!!
Widze ze wszyscy na spotkaniach. My również byliśmy w sobote u kolerzanki odebrliśmy łóżeczko turystyczne, przy okazji zwiedziliśmy las. Dzis niespodziewanie zjawił sie nas starszy, przyleciał z USA i zrobił nam niespodzianke. Więc posiedzieliśmy przy winku. Dominik szybko zasną, nawet hałasy mu nie przeszkadzały. Ale kapryśny jest strasznie. Też dużo płacze,(tak jak Bruno). CHoć dizsiejsza noc była ok. Pewnie unas też ida ząbki.
A ja w piątek zrobiłam znowu kolczyki. Wkleje link do obejrzenia.
kolczyki - Hobby > Robótki ręczne/Rękodzieła - Fotosik.pl

reklama
Azile,ale mieliscie niespodzianke:-)kolczyki swietne:tak:
Bbakania mam nadzieje,ze u Natalki to nic powaznego z tym oczkiem
Darunia prezent super,ja tez bym byla baaardzo zadowolona:-D:-D:-D
Ewunia czekam na ta Twoja ninie,ciekawe kiedy zechce opuscic brzuszek:-)
Asiowo jak dobrze,ze maz tak dba o Ciebie i mozesz sobie odpoczac,super poprostu:-):tak:

Pogoda u nas cudna,grilla zrobilismy w piekarniku:-Dbo nam sie nie chcialo rozpalac:-ppotem wycieczka,spacerk po parku,bylo swietnie

Milego wieczorku:-)

Do góry