reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Maja ma straszliwie odparzona pupe,od biegunki-po prostu rany,krostki.....Ach....Posypalam jej teraz na noc maka ziemniaczana,ale ie wiem czy pomoze:-(
.:-(
Ja stosuję Alantan plus maść i tormentiol na zmianę( pamiętacie jaką Antoś miał kiedys pupę) tak nam polecił dermatolog a na już zdartą pupę to solkoseryl w żelu ale na recepte
a napewno nie tym nowym wozkiem:sorry2::sorry2::sorry2:
:-D;-):-)
Ja tez przymierzam się do zakupu nowego wózka.co tam radzicie ...z parasolek oczywiście....

Magda powiem Ci,ze ja za duzego wyboru nie mialam tutaj kroluje maclaren,a jaki bedzie nie wiem,wyglada slicznie taki dopracowany i prowadzi sie ladnie,ale tylko probowalam po domu i sklepie wiec to tyle co o nim wiem za kila dni napisze cos wiecej jak przetestuje:tak:;-)

ja szukam takiej żeby można było rączkę lub siedzisko przekładać i podobno takowe są, bo czytałam:

peg perego venezia
icon_biggrin.gif
przekładana rączka i ma wszystkie kólka skrętne
icon_biggrin.gif

coś takiego:

Mam peg perego pliko switch.
Siedzisko można montować w dwóch kierunkach.
Podwójne skrętne koła. Dobrze wyważony,
nie przewraca się nawet pusty i obwieszony siatkami
icon_biggrin.gif
.
Nie składa się tak jak parasolka
icon_mad.gif
.

Chyba jest to technicznie niemożliwe.

znalazłam coś takiego jeszcze :

Ja mam BabyDreams Smart z przekładaną rączką:
rozkładany na płasko
z wkładką dla noworodka
po złożeniu mieści mi się bezproblemowo w bagażniku, zatem mały, ale to też jego minus, bo jest ok 10 cm węższy od większości wózków, więc idąc szybko kopię w kółka
no i na minus jest też amortyzacja, a właściwie jej brak.
I wysokim mamom to z nim wygodnie nie będzie.

i jeszcze to polecali :

SENA wózek spacerowy GAYA NOWOŚĆ (606671143) - Aukcje internetowe Allegro

Witajcie ;-)

Oluś najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!

Majka dobrze, że z pupcią lepiej ;-)

Bbakania Bart spał w aucie jak zabity i burzy nie słyszał i nie widzał ;-)
Widzę że na tapecie spacerówki, ja nie orientuję się w nich bo swoją dostaliśmy.... :sorry2:

A ja zaraz lece po prezent dla szwagierki, bo jutra ma urodziny, a dzisiaj robi grilla także pędze jej coś kupic, bo nawet nie miałam kiedy...
Dzisiaj chyba bedziemy nocowac u teściów... także bedzie mnie mniej na bb ;-)

Udanego weekendu :-)

Basiu slodka ta Wasza Natalcia i jaka dzielna,jak znajdziesz jakis fajny pomysl na tort to daj znac:tak:;-)

Magdziarko podoba mi sie ten wozek,ktorego dalas link:tak:

Ja teraz mam dwie spacerowy jedna jest z tymi wszystkimi funkcjami do przodu do tyly,kilka pozycji lezacych itp a ta nowa ta ze wzgedu na podrozowanie taka,mala,lekka i poreczna:-D:-D:-D

Witajcie :-)

Oleńka dziękuje wszystkim cioteczkom za pamięć :-)

U nas nocka spokojna, bezburzowa, a szkoda :-p Oleńka wstała po 7, ale po jedzonku odpadła jeszcze na troszkę :tak: Wybraliśmy się dziś porozglądać, poprzymierzać foteliki dla Oli - zdecydujemy się albo na ramatti venus comfort albo na coneco zenith(małej bardzo się w nim podobało, nam z resztą też i szkoda że nie ma go w rankingach testów bezpieczeństwa :-() Poogladałam też wózeczki - parasolki, ale tak na przyszłość, bo aktualnie jestem z naszego spacerowego baaaardzo zadowolna i jestem trochę rozczarowana tymi małymi kółkami... :dry: Po powrocie przygotowałam sałatkę i zamarynowałam mięsko na grilla - pod wieczór przychodzą znajomi :-) Ola właśnie zalicza swoją jedyną popołudniową drzemkę ;-)a potem na rodzinny spacerek :tak:

Joasiek-super,ze przygotowania ida do przodu:-)A Wy robicie takie prawdziwe wesele czy przyjecie?No i ciekawa jestem bardzo czy suknia przyjdzie dobra,trzymam za to kciuki:-)
Cieszę się, że Majeczkowa pupa ma się lepiej :tak:
No i tak, zachciało nam się prawdziwego weselicha :tak: z resztą jak braliśmy cywilny to takie było już założenie - kościelny musi być z całą jego oprawą :-) A Wy to chyba bardziej kameralnie, nie? Bo tylko cywilny... też jestem ciekawa Twojej sukni, pochwal się jaką masz na oku ;-)

Miłego weekendowania Kobitki :-)

reklama
Oleńko wszytskiego najjjjjjjj :-)

Nam się udało dziś wszytko pozałatwiać (fryzjer, zdjęcia do dyplomu, oprawa pracy, z rozpędu kupiłam sobi e w outlecie marynarkę, spodnie i koszule na obronę oraz bluzkę na komunię za całe 45 zł :-p), mała grzeczna była z babcią, ale spac nie chciała i odpadła dopiero jak wróciliśmy, przy cycu oczywiście :sorry2: teraz znów kima, bo krótko wcześniej spała

wózki na tapecie.. mi to sie marzy lekka, pojemna spacerówka z dużymi kółkami i przekładaną rączką, ale to chyba przewyższa możliwości projektantów :-D

Do góry