reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczyny!:-)

Najgoretsze zyczenia dla naszych roczniaczkow-Nadii,Maciusia i Mikolajka!!!!!!!!!:-):-):-)

Moje przygotowania do slubu stoja nieco w miejscu,choc czas nagli....Mam na oku jedna sukienke,taka nietypowo slubna,ale to musialabym sie wybrac do Brukseli ja przymierzyc,bo tylko tam jest.

Maja ma straszliwie odparzona pupe,od biegunki-po prostu rany,krostki.....Ach....Posypalam jej teraz na noc maka ziemniaczana,ale ie wiem czy pomoze:-(
Nawet kapac sie nie dala,tak ja bolalo....:-(

reklama
Basiu mam nadzieje,ze Natalci szybko minie goraczka i juz pokazaly sie zabki,moja Mania miala przez 3 dni goraczke,ale tez nie wiem co tam w buzi sie pojawilo,nie da mi zobaczyc

Majka ja na odparzenia po zabkowej kupce stusuje bepanthen,zawsze pomaga

Lilianko cudna fotka:tak:

Zuzkus,Lilianka torty mniam,mniam:tak:

Ja dzisiaj kupilam wozek spacerowy i jutro ruszamy sprawdzic fure:-D
kupilam tez kilka rzeczy dla Mani,ale jestem zadowolona,jutro jeszcze musze kupic nowe lozko dla psa,dzisiaj ogladalam w jednym sklepie tylko ceny byly niestety nie na moja kieszen

Milego wieczorku:-)

Witajcie :happy2:

Dużo zdrówka i uśmiechów
dla naszych jubilatów

Nadii Maćka i Mikołaja

Dziewczyny - torty wspaniałe :tak:

U nas dzionek jakoś zleciał, poszłysmy dziś wyjątkowo wcześnie na spacer, bo już o 7:30 :sorry2: I powiem Wam że bardzo się cieszę, bo potem zrobiło się pochmurno i deszczowo, nawet coś tam zagrzmiało kilka razy... a rano grzało nas jeszcze piękne słonko :tak:
Co do wesela, to u mnie do przodu z przygotowaniami, zamówiliśmy zaproszenia, czerwiec zapowiada się w drodze - trzeba je porozwozić :zawstydzona/y: załatwić wszystko u księdza (powiedzcie mi ile się teraz daje za ślub, chrzest? :confused:), ja czekam na suknię i rozglądam się za dodatkami ;-) Na szczęście moja córeczka ubiór ma już od ponad 9 m-cy, bo dostała od mojej przyjaciółki :-) Wyglądać bedzie przepieknie :tak: to również jej dzień :-)

Mejdia - trzymam kciuki za następne nocki :tak: bedzie coraz lepiej :-)
Maajka - ja stosuję sudocrem, ale myślę, że najlepiej w tym momencie dużo pupę wietrzyć :-(
Bbakania - trzymam kciuki żeby tempka była na ząbki :tak:

Miłych, romantycznych wieczorków :-)

cześć lasencje :-D
Mejdio, trzymam kciuki za karmienie ( raczej jego brak ;-) ), a pomidorówę często pichcę bo mała lubi, a doprowadzam tym mojego A do szału :-D
Bbakaniu, ucałuj Natusię, życzę jej szybkiego powrotu do zdrówka!!!
Marlenko, udanego spacerku ;-):tak:
Maajko, sudocrem i nivea ma krem na odparzenia, dobre są te kosmetyki...chociaż swojego czasu Julce wyskoczyła jakaś cholera na pupie i sromie, byłam u lekarza, przepisała tormentiol i żeby smarować co zmianę pieluszki, ustąpiło bardzo szybko, a teraz jak tam coś wyłazi posmaruję dwa razy i po sprawie :-D

u nas lało tak porządnie prawie dwie godzinki... mała nie spała tylko się ekscytowała :-D biły pioruny to skakała w łóżeczku i krzyczy "sisi", jak na światło, a jak zagrzmiało, to patrzyła w okno i "łoło", myslałam, że padnę ze śmiechu z niej :-D ale aparatka :-D usnęła przed 22 i sobie smacznie śpi. W dzień spała ponad 3h :szok: jak nigdy... ale obudziła się wypoczęta o gotowa do zabawy :-D a teraz się ochłodziło, powietrze się trochę odświeżyło, ale wieje, że chce głowę urwać, u nas w pokoju aż swiszczy! a okna nie zamknę bo byśmy się podusili!!! nie ma to jak 7 piętro... ach...

udanej nocki dziewczęta, śpijcie dobrze :-D

Ewunia,ale Julia aparatka:-D:-D:-D

no i tormentiol jest tez super:tak:

Joasiek i Majka trzymam kciuki i juz nie moge doczekac sie relacji ze slubow:-D;-)

Witam z rana:-)

U mnie pienkie leje:-D:-D:-Dwlasnie poprzestawialam w sypialni,wywiesilam pranko,Marynia za chwile idzie na drzemke nr1 a ja przez ten czas pojde pod prysznic,dzisiaj mam leniwy dzionek z racji tego,ze pada narazie nigdzie sie nie wybieram,a napewno nie tym nowym wozkiem:sorry2::sorry2::sorry2:

Milego dzionka laseczki:-D;-):-)

Dzieki dziewczyny za rady:-)
Ja stosuje Daktazin,do tej pory pomagal,a teraz nie:-(Ale wczotaj zaczelam przemywac Mai pupe sama woda,troche powietrzylam i z desperacji posypalam maka ziemniaczana i wiecie,ze pomoglo?Rano byla znow kupa,ale pupcia juz troszke zbladla!:-)Jestem w szoku,ze masc z apteki nie dziala,a maka ziemniaczana tak!:-)

Joasiek-super,ze przygotowania ida do przodu:-)A Wy robicie takie prawdziwe wesele czy przyjecie?No i ciekawa jestem bardzo czy suknia przyjdzie dobra,trzymam za to kciuki:-)

Cześć dziewczyny!!

Oleńko, kochane słoneczko, dużo zdrówka, słonka, buziaków i prezentów z okazji ukończenia 11 miesiąca! wszystkiego najlepszego perełko :-D:-D

u nas nocka w miarę przespana, Julka raz się obudziła, ale nie chciała spać, i chcąc niechcąc wylądowała w naszym łóżku i spała do 7 :-D teraz zalicza poranna sesję na mini mini...

Marlenko, oby pogoda po południu dopisała na spacerek :-D
Maajko, to stary babciny sposób, który zawsze działa, ewentualnie można krochmal zrobić i Majeczkę wymyć w tym i też powinno pomóc, ale super, że wszystko zaczyna wracać do normy :-D

udanego dnia dziewczyny! pozdrawiam z wietrznych, ale słonecznych ( :-) ) Kielc

reklama
Do góry