reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie popołudniem....

Lilianko ale macie super... i to tylko we dwoje, ojjj tak jak Magdziarce mi też się marzy taki spokojny wyjazd we dwójkę, no ale narzekac nie moge, bo za kilka tygodni wyjedziemy w trójeczkę ;-)

A ja przyjechałam do teściów, Ł pojechał do roboty, a ja zapakowałam Barta do auta i przyjechaliśmy;-)

Magdziarko szkoda że wyjazd się nie udał, ale wszystko przed Wami :tak:

reklama
Witam, najlepszego dla roczniaczków +
Lilianka i Zuzkus super torty ++++++++:-)++
A u nas weckendzik się zaczął i się cieszę
Basia fajną masz fryzurkę , ja też myślę o podobnym cięciu ale nie mam kiedy iść do frycka - fajny avatarek

Właśnie wróciłam z prześwietlenia kręgosłupa,
dostałam tam bezwzględny zakaz karmienia dziś w nocy,
więc na pewno złamać się nie mogę!!!;-)

Dzięki Bbakaniu za doping ... śliczny avatarek !
Super że mąż dziś wraca, mamy nie będzie - chyba jakieś szaleństwa się szykują!!!:-):-):-)
Liliana - no tort smakowity ! Nadinka sama dmuchała?
Oczywiście udanego weekendu - wypocznijcie i zaszalejcie !!!:tak:
Magdziarko oby szybko "łączność ze światem" powróciła,
a i tak w Warszawie dziś pogoda paskudnawa, to może i lepiej ,
że przyjedziesz w następnym tygodniu. Tylko tego chłodniku szkoda;-)!
Ewunia - pomidoróweczka - jutro chyba zrobię bo mi smaka narobiłaś!
Mata - oby nauka sama wchodziła!!!:wink::-D
Magdalenkakol cos mi się ten Łask kojarzy, czyżby to nie okolice Piotrkowa. Mam babcię w Sulejowie i chyba czasem wspominała o Łasku.
Może się mylę.

Joasiek, Maajka jak tam przygotowania do ślubu?

Ostatnia edycja:
No ja tez przeczytałam o przygotowaniach do swojego ślubu - hi hi śmiesznie się poczułam jak nastolatka - wspomnienia powróciły :-):-):-)
NIc się nie stało :-):-):-)
Moja Wera dziś postanowiła posiedzieć w domu bo zatęskniła za telewizorem :-) jutro poszaleje na urodzinach u koleżanki .
A mała - święto - już śpi :szok:

A my już wróciliśmy do domu, jak wracaliśmy to myślałam że zawału dostanę, bo burza sie zaczęła.. ehhh wiatrzysko takie że hej i na dodatek gałęzie z drzew spadały, ale dojechaliśmy, teraz leje...

Bart wykąpany szaleje w łóżeczku, mam nadzieje że pośpi, bo np dzisiaj rano wstał o 5 :szok: bawiliśmy się do 7 i zasnął i przy okazji mama... obudziłam się o 9:30 :szok::szok::szok::-) ale się wyspałam, już nie pamiętam kiedy tak mi sie dobrze spało :tak:

Kasiau najlepszego na nowe drodze życia :-D:-D:-D;-)

Idę się ogarnąc ;-)

my po dość ciężkiej nocy - bez cyca!
Udało się tylko częściowo bo rano skapitulowałam. :sorry2:
Najważniejsze, że w końcu sie zmobilizowałam.
Wojtek darł się strasznie:wściekła/y:, ale może z czasem będzie lepiej...

Dasz radę! :tak:

Ale szkoda bo Mo robiła chłodnik:-(

Może za tydzień tez się uda. :-)

Magdziarko szkoda, że do Moni nie pojechałaś... ale z tego co piszesz, to bardziej się smucisz, że chłodnik się zmarnuje :-p;-):-D

Co się zmarnuje - już prawie nie ma. A jak Stas zajadał chłodnik! Mniam!:-D
Martusia, trzymam kciuki za łatwą i owocną naukę!

Lilianko, Zuzkuś
, pysznościowe torty.
Lilianko, cudne zdjęcie!:tak:

Nadinko, Maciusiu, Mikołajku
rośnijcie zdrowo i wesoło,
bądźcie pociechą dla Waszych rodziców
i niech każdy dzień przynosi Wam
miłe niespodzianki.

reklama
Do góry