reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
SAMYCH RADOŚCI DLA NASZYCH ROCZNIACZKÓW!!!!!

Witajcie z ranka,:-)
my po dość ciężkiej nocy - bez cyca!
Udało się tylko częściowo bo rano skapitulowałam. :sorry2:
Najważniejsze, że w końcu sie zmobilizowałam.
Wojtek darł się strasznie:wściekła/y:, ale może z czasem będzie lepiej...

reklama
Dzień dobry dziewczyny :-D

Z okazji PIERWSZYCH urodzin najserdeczniejsze życzenia dla Nadii, Mikołaja i Maciusia!!! perełki dużo zdrówka, słoneczka, radości i uśmiechu!!! rośniejcie duże i szczęśliwe!!!
Paulinko, moc całusków dla Ciebie słoneczko z okazji 11 miesiąca!!!
życzą ciocia Ewa, Juleczka i Martunia :-D:-D

Mejdio, gratuluję próby odstawienia małego!!! już bliżej niż dalej!! trzymam kciuki za Ciebie :-D
Mata, dziękuję za miłe słowa dla Julinki :-D

Magdziarko zycze Tobie i Twojej rodzince udanego weekendu no i oczywiscie udanego spotkania z Monia:tak::tak::tak::-):-)
Uwaga to ja nie pojechałam. Wiecie co spadł mi telefon i się zepsuł...w warszawie bez telefonu dramat. Mąż miał mnie zostawić to nawet bym nie miała jak do Moniki zadzwonić...a niestety nie mam drugiego telefonu...Ale to nic za tydzień w piątek mąż też jedzie do Warszawy to zwyczajnie wyjazd się przesuwa o tydzień. Ale szkoda bo Mo robiła chłodnik:-(
Nadinko, Arturku, Maciusiu, Mikołaju i Zosiu
wszystkiego co najlepsze z okazji wyjątkowego święta, pierwszych urodzinek :-):-):-)

I ja dołączam się do tych zyczeń.

Magdziarko szkoda, że do Moni nie pojechałaś... ale z tego co piszesz, to bardziej się smucisz, że chłodnik się zmarnuje :-p;-):-D

A ja melduję, że mała sama zasnęła (widać wstawanie przed 7 to nie był dobry pomysł :-p tym bardziej, że po 21 się dopiero łaskawie kąłdzie spać :dry:) i ja szybciutko do pracy i juz wypiszczona na maksa :tak: więcej tykać jej nie będę ;-):-D teraz tylko oprawić :-) no i zabrać się za te 92 zagadnienia do obrony :dry: po jaką cholerę mam sie teggo uczyć, skoro studia dawno zaliczone :angry: ehhh to moja uczelnia właśnie :dry:

Witajcie!

Najlepszego dla naszych roczniaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-) ja dosłownie na chwilkę bo lecę zrobic obiad- melduje więc jestem i że będe pozniej ;-)

Miłęgo dnia!

Mata, wspaniale, że udało się poprawić pracę tak szybko, gratuluję!!!
Bbakaniu, śliczny awatarek, pięknie wyglądacie z Natalką ;-):-D
Daruuniu, smacznego :-p

u mnie mała zasnęła, budziła się już parę razy ale póki co spi już kawałek... gotuję zupinkę pomidorową z makaronem Julka lubi to opędzluje znając życie ;-)

Dzien Doberek
Ja tylko na chwilkę ... dziękujemy za życzenia
Dla Maciusia i Mikołaja Najlepszego
006.gif
z okazji 1 Roku

Dziewczynki ja juz spakowana- jedziemy o 18 - Pozdrawiam i Zyczę udanego weekendu

reklama
Do góry