reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mamoot na zdarte gardziołko homeovox, u mnie i męża zawsze działa :tak:

Już mi przechodzi, choć jak rozmawiałam dzis z Magdziarą to powiedziała, ze mam niezłą chrypę. A ja się czuję, jak bym już nie miała wcale.

Monika trzeba robić takie ćwiczenie na rozluźnienie strun ...skrzeczeć jak szafa stara. Lekko rozchylić ustai bez wysiłku robic yyyyyyyyyyy. Do tego tabletki emskie 3 razy po jednej, vit. A+E ssać ( przy okazji na paznokcie działa i pić łyżkę oliwy z oliwek. Tak ja dbam o swoje nauczycielskie gardło a zaleciła mi to pani laryngolog.

Trzeba było się wczesniej na BB pochwalić moją stratą głosu, to bym wcześniej dostała taka profesjonalna radę. Dzięki Madziu!

reklama
Ewunia zdecydowalam sie na maclarena linki sa na watku o wozeczkach,u nas maly wybor a ja potrzebuje czasami lekkiej furki takiej do wychodzenia jak jest ladnie i slonecznie i do podrozowania:tak:

wlasnie ogladalam Wasz wozeczek ten,ktory wybralam jest baaaardzo podobny

A Julce jak go kupiłam na 10 miesiąc, wsadziłam ją do tego wózka, tak jej się spodobał, że pieronica nie chciała z niego wyjść :-D a jest super zwrotny... leciutki, git :-D

To Julka w tym coneco

a to w miarę aktualne zdjęcie małej

Ostatnia edycja:
Wpadam życzyć miłego weekendu i do poniedziałku!

A to od Maciusia na roczek!!!

tort-2.jpg
pikolo.jpg
szampan.jpg

Nadinko,Zosiu,Arturku,Maciusiu, Mikołajku! wszytskiego najlepszego duzo zdrowka, szczescia aby usmiech z Waszych buzi nigdy nie znikal.
lf9awrfw.gif

Ostatnia edycja:
Nadinko, Arturku, Maciusiu, Mikołaju i Zosiu
wszystkiego co najlepsze z okazji wyjątkowego święta, pierwszych urodzinek :-):-):-)
Witam!

Ewunia śliczna masz córcię, jakie ma gęste włoski i te ciemne oczka, mmmmmmm :-)

Mała się pomyliła i wstała przed 7 :baffled: ale humor ma juz lepszy i bawi się w alpinistę, włazi gdzie sie da :dry:
u nas pochmurno i pewnie będzie padać, ale mam nadzieję, że wyskoczymy choc trochę na dworek ;-)
jutro pracowityu dzień nas czeka, bo muszę dac pracę do oprawy zdjęcia zrobic do dyplomu a wcześniej zaliczyć fryzjera, bo juz mam czuprynę masakryczną :zawstydzona/y: a poza tym mnie olśniło, że za tydzień idziemy na komunie, a ja nie mam co ubrać, nie wspominając o obronie :dry: małą chcemy teścióce zostawić, zawsze to szybciej pozałatwiamy i mała się tak jeżdżeniem nie umęczy...​

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Naszych kochanych skarbikow Nadinki-dziewczynki,Maciusia i Mikolajka,rosnijcie duze,wszystkiego co najlepsze i najslodsze zyczy ciocia Marlena z Marynia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry