reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobry Wieczór:-)

Witam serdecznie Limba:-) kope czasu :-)
Joasiek Witaj :-)

A u nas niedziela minęla super, bylismy dzisiaj na spacerku, pozniej zakupki, Nadii kupilam pizamki, bodziaki i super komplecik :tak:
Fabiola tez obkupilam:-)
Zamówilam Nadusi tort na urodzinki w kształcie krówki :-p
Dzieci już nam posnęły a my z m oglądamy Taniec z gwiazdami...

Do juterka
Dobrej Nockiii

reklama
A dzisiaj w Łodzi jest Myslovitz:-) ale niestety nie moge na nim byc...ale byłam kiedys na ich koncercie - jak dla mnie Bomba :-)

Azile, Mata, kolejne nasze zdolniachy. :-)
Limba, jak miło Cie tu widzieć.:tak:
Witaj Joasiek po powrocie.:-)

Mi udało sie zakończyć imprezowy weekend. Bardzo miło i przede wszystkich dzieci grzeczne i nie marudzące, przynajmniej na imprezach. No i dopisała dziś pogoda na grillowanie.:-) A rano zapowiadało się nie najlepiej.
Za to Wojtek miał jakąś kiepska noc - trzy razy wsatwał. Pewnie to imprezowanie odreagowywał.

Dobry wieczór mamusie...
u mnie Julinka odpadła koło 21, taka była śpiąca że nie chciała mleka :szok: i póki co śpi.
Liliano, ja też miałam zamawiać, ale jednak upiekę sama. Myslałam o takim śmietankowym kwadratowym, albo z biszkoptu wymodelować np biedronkę :-D na razie nie mam koncepcji ;-) daj znać kto wygrał tańce :-D
Bbakaniu, udanej pracki jutro pracoholiku hehehe :-D
Joasiek, miło Cię widzieć z powrotem :-D

śpijcie dobrze i udanej nocki Wam życzę :-D

Witajcie!
MIałam dziś dzień pełen wrażeń :-p jak pisałam byliśmy na obiedzie u siostry m potem poszliśmy na spacer slonko wyjżało i przyjechal też mój brat - Jasiek szalał na Polach Mokotowskich za psami i jeszcze troche a sam zacząłby szczekać :-D hihi taka nowość dla niego :cool2: najbardziej podobał mu sie jamnik ale to pewnie ze względu na rozmiar (malutki i niewysoki więc latwiej pogłaskać):tak:
potem stwierdziłam, że jeśli m chce to mogę wracać więc posiedzieliśmy do 21 i zjedliśmy jeszcze kolację - najlepsze zostawiłam na koniec :-p kupilam serniczek, który miałam wziąść spowrotem do domu m tak niefortunnie go niosl ze wyladowal na asfalcie :rofl2::growl:
coz tak mialo byc ptaki beda mialy co jesc ;-)
spokojnej nocy kochane :-)

Witajcie.U nas weekend minal leniwie. W sobote sprztanie i zakupy a wczoraj pojechalismy na wies.Pol dnia nam zlecialo. Dzisiaj mam w planach tylko sopacer i odpoczynek.

Aniknulko to mąż dba o zwierzątka ;-):-D

ja na chwilke, zaraz się zbieram i jadę do promotora, trzymajcie kciuki, żeby z pracą było wszystko ok :sorry2:

Dzień dobry!

Liba witaj! Adaśko cuuudny!!!
I widzę że coraz więcej mamy dusz artystycznych! Eliza, Martucha- wspaniale!
Mata trzymam kciuki!!!!
Aniknulka ;-):-)

A my wczoraj jak już wiecie byliśmy na komunii, było barddzo fajnie i strasznie się objadłam :zawstydzona/y: jeszcze troby wałówy przywieźliśmy ;-) Bart był taki umęczony, że nawet flachy na noc nie zjadł i baliśmy się że w nocy o 2 wstanie a on zrobił niespodzianke i wstał przed 8 :-):tak: także ja jestem wyspane, Ł jeszcze dosypia, Bart bawi się w łóżeczku ;-)

Miłego dnia! U nas piękne słońce :-)

reklama
Witajcie:-) U nas weekend zleciał nie wiadomo kiedy:tak:Trochę mniej zaglądam do Was. Bo mogę tylko ze stacjonarnego kompa skorzystać bo laptopik w serwisie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A jak tylko zasiade do biurka to Kuba klika mi po klawiaturze, wspina się na kolana. Wczoraj kupiliśmy pieska labradorka:-):-):-) W szoku jestem jak on pilnuje Kuby. Łazi za nim krok w krok. O Kacprze już nie wspomnę. Ma taki błysk w oczach. Dxisiaj to nawet nie chciał iść do przedszkola.

Widzę, że weekendy iprezkowe były:tak::tak: Najważniejsze, że miło spędziłyście czas

Limba witaj. Miło Cię zobaczyć po tak długiej przxerwie. Jejku jaki Adaśki jest duuuży:tak::tak::-):-)

Do góry