reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziękuje za komplemety:-)
Agusia kocham psy, a labradorki są urocze. Fajnie tobie.
Mata trzymam kciuki!
Magdziarko ależ ty rozrywkowa dziewczyna. Zapał i sił za trzech. Fajnie ze sie wyszalała. ;-)

A ja wczoraj miałam bardzo pracowitą niedziele. Poprosiła mnie kolerzan, abym była "kelnerka" na komuni jej syna. Musiałam z rana sale udekorowac, wszystko rozstawić. Na całe szczęście jedzonko przyjechało gotowa. Ale rozłożyć , podać pozmywać. Oj było co zmywać po 30 osobach. Ale wszystko wykonałam doskonale i późnym wieczorkiemwróciłam do domu. A tam ...... stos naczyń do zmywania:-D:-D:-D. Ależ ubawił mnie ten widok. M został sma z dziećmi. Spisał się na medal. Zabrał dzieci do lasu samochodem. Dla Domisia wziął zupke w termos i nakrmił go wlesie. Zuch z mojego M. Dumna jestem z niego.
Pozdrowionka:tak:

reklama
Witajcie dziewczynki...
Mata, Kielce trzymają kciukaski za Ciebie!!!
u nas gorąco jak w piekle :-) troche podsprzątnęłam w domu... zrobiłam wreszcie pranie jednej z partii ubranek dla malutkiej... Julinka się bawi w łózeczku i ogląda ulicę sezamkową... mój A w pracy to mam troszkę spokoju... potem wyjdziemy z małą na spacerek bo aż żal marnować taką pogodę :-D
życzę Wam udanego dnia :-D

dzięki dziewczyny za trzymanie kcików, przydało się :tak: mam trochę rzeczy do poprawiena (ale głównie przypisy ;-)) no i muszę wytrzasnąć 2 niedostepne u nas pozycje książkowe :dry: muszę męża namówic na urlop, a ja fiu do misata najazd na biblioteki, obym znalazła :dry: jak to uzupęłnie to praca na 5 :-)

Azile no to sie rozerwałaś, nawet jeśli było to tylko zmywanie naczyń i podawanie do stołu ;-) zawsze to jakaś odmiana :tak::-D

Agusia ja też lubię psy, ale ja taeraz za wygodna jestem :zawstydzona/y:

Darunia to świetnie, że się komunia udała :tak:

ja zmykam do marudy, nockę jakoś przespała, ale od rana tylko wyje i wszystko na nie :dry:

Dzieki za komplementy dla mojego stadka.Widze ze weekend wszyscy mieli ciekawy.Mój minał w pracy:dry::dry:.
Własnie sie wsłu****e w organizm bo odstawiłam pigułki-Cerazzette.Czekam na @:sorry2::sorry2:.
Musiałam przestac je brac bo byłam nie do zniesienia.Takich hustawek nastroju to nawet w ciązy nie miałam,od płaczu do histerycznego smiechu w 3 sekundy,plus wilczy apetyt.Dzisiaj widze róznice,humorek normalny ,zero apetytu i jakbym sciągneła ciemne okulary.Ja pierdziele ze tak pigułki moga dawac popalic.Teraz pewnie musze sie zdecydowac na radykalne ciecie bo jak mam byc taka straszna po pigułkach to dziekuje bardzo.
Wklejam moje ulubione zdjecie.Mój najstarszy z najmłodszym i Julcia przy komunii.

Załączniki

• P5080021.jpg
    P5080021.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 56
  • S5006237.jpg
    S5006237.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 65
Limba witaj , cudowne masz dzieciaki a Adaśko naprawdę wygląda na starszaka w tych włoskach :-)
Ja tez nie łykam już Cerazette - a może i po nich miałam apetyt bo faktycznie odkąd odstawiłam to i mniej jem a tak tłumaczyłam sobie że karmię i może ogranizm potrzebuje ,

Kasia napewno apetyt po pigułkach,a szczególnie na słodycze.Teraz jak reką odjął.Ale 7 kilo wiecej:no::angry::wściekła/y:.Zaczynam biegac bo masakra jaki ze mnie słon.

Kasia napewno apetyt po pigułkach,a szczególnie na słodycze.Teraz jak reką odjął.Ale 7 kilo wiecej:no::angry::wściekła/y:.Zaczynam biegac bo masakra jaki ze mnie słon.
Limba, doskonale Cię rozumiem, bo ja po tabletkach dobiłam do prawie 8kg na plusie :wściekła/y: Teraz ćwiczę i póki co 5kg mniej... ale walczę już ze 3 m-ce... :zawstydzona/y:

Joasiek a niby piszą ze pigułki nie powoduja tycia.Hmmm,jaki masz sposób na zrzucenie wagi?Dieta?
W sumie chyba zależy od tabletek... kiedyś brałam cilest i była szczuplutka :zawstydzona/y: Stosuję dietę, ale już mniej rygorystycznie niż na początku, stawiam jednak przede wszystkim na ćwiczenia - brzuszki i aerobik na dvd :-D Tu to przodownikiem zrzucania wagi, do tej pory jest Daruuunia :tak:

reklama
Do góry