reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata to do przodu już jjesteś. Teraz małe popraki i zakończone.
Limba rodzinka wspaniała a włosy Adasia super.

U nas dziś zimno. w swetrze ciepłym poszłam po dzieci i zmarzłam. Moje starszaki wygłupiają sie na całego, nerwy mi puszczają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Znikam bo mi dom rozniosą.

reklama
Tu to przodownikiem zrzucania wagi, do tej pory jest Daruuunia :tak:

:-D:-D:-D;-)

A my właśnie przyszlismy ze spaceru- burza właśnie się rozkręca:dry:

Mata super że z pracą prawie wszystko ok! :-) No i niezły z Ciebie mózg- 5 :szok::-D;-)
Idę ogarnac mieszkanko, a po 17-stej lecę do solarium, bo znajoma wpadnie do Bartka, a ja w końcu musze ten karnet wykorzystac bo mam go i mam :sorry2:

Miłego dnia!

Praca to pół biedy, bo znalazłam bibliotekę, gdzie je maja, ale tylko po jednym egzemplarzu... mam nadzieje, że będą :dry: jak mąż wróci z pracy to podskoczymy.
gorzej, bo na obronie jest też egzamin (ustny) z całego toku studiów, podane sa zagadnienia - ponad 90 :crazy: a zeby było śmieszniej więcej jak połowy nie mieliśmy :wściekła/y: poszli na łatwiznę i ściągneli żywcem z jakiegos instutytu i nie przystosowali do naszego programu :no:

u nas też burzowo sie robi, tylko na chwile na podwórko wyszłyśmy...
ja świra w domu dostaje, bo mała dziś tylko wyje i wyje, aż co jakis czas wkładam ją do łóżeczka i wychodzę, bo nie mogę już z nią sobie poradzić :zawstydzona/y:

Mata mam nadzieje że książki będą no i że z obroną łatwo pójdzie! Trzymam kciuki, ale rzeczywiście nieźle Was zakoczyli z tymi zagadnieniam, szczególnie że dużo nie przerobiliście :dry: w takim razie mam nadzieje że trafisz na zestaw pytań, które masz w małym paluszku :tak:
A co do Dobrusi, to już nie wiem co napisac,.... oby Ci odpocząc dała...

Ja właśnie dałam Bartowi obiadek, teraz szaleje po łózeczku, mam nadzieje że zaraz uśnie, a ja sobie odpocznę ;-) pogoda lekko sie poprawiła;-)
Jeju już za miesiąc bedziemy nad morzem... już doczekac się nie mogę!!! ;-)

gorzej, bo na obronie jest też egzamin (ustny) z całego toku studiów, podane sa zagadnienia - ponad 90 :crazy: a zeby było śmieszniej więcej jak połowy nie mieliśmy :wściekła/y: poszli na łatwiznę i ściągneli żywcem z jakiegos instutytu i nie przystosowali do naszego programu :no:
Mata, ja też kciuki trzymam baaaardzo mocno :tak:
Mój rocznik był eksperymentalny(i wydaje mi się że na żadnej innej uczelni nadal tak nie ma...):no: Ja zdawałam egzamin magisterski w trzech częściach: 1.Egzamin pisemy ze wszystkich przedmiotów z pierwszych 3 lat studiów, 2. Egzamin pisemny z przedmiotów dobranych do specjalności, 3.Egzamin ustny przed komisją dotyczący pracy... Koszmar jakiś, pierwszy, w terminie, zdało raptem 50% osób. i nie były dopuszczone do kolejnego :no: Miałam wrażenie że muszę uczyć się ponownie wszystkiego... Współczuję Ci więc i mam nadzieję, że Cię niczym nowym nie zaskoczą... A kiedy ten sądny dzień? :confused: Bo może pisałaś, a ja nie doczytałam :zawstydzona/y:

Wszystkie dokumenty muszę zdać do 31 maja, a obrona chyba 21 czerwca... na całe szczęście mam swoje sposoby, żeby ogarnąć taki materiał ;-) obym tylko ten materiał znalazła :dry: bylebym dostała wykładowcę, z którym miałam zajęcia to dam radę ;-)

Bukowina - Europa w miniaturze. Udział Polaków w jej tworzeniu. A takw skrócie to mieszanka historii, etnologii i stosunków międzynarodowych:sorry2:

a obrona chyba 21 czerwca... na całe szczęście mam swoje sposoby, żeby ogarnąć taki materiał ;-) obym tylko ten materiał znalazła :dry: bylebym dostała wykładowcę, z którym miałam zajęcia to dam radę ;-)
Będzie dobrze :tak: grunt do dobra organizacja przy powtórkach :tak: ja tam musiałam uczyć się z kimś... ale u mnie nauka sprowadzała się do rozwiązywania zadań ;-)
A data obrony dobrze mi się kojarzy... miałam na nią zaplanowany termin porodu :-D moja gwiazdeczka postanowiła jednak posiedzieć jeszcze w brzuszku przez 2dni ;-)

Apropo Oli, teraz śpi moje maleństwo, już ponad godzine :szok: jak na nią to sporo... i kurcze, ma od wczoraj brzydkie kupska (luźne i pachnące kwaskowato)nie wiem od czego i póki co ją obserwuję... :-( Martwi mnie to, bo nie jadła nic nowego... Wasze dzieciaczki też tak czasami mają? Od czego to może być? Bo chyba nie od zębów? :baffled:

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Wszystkiego naj naj dla Julinki!:-)
Joasiek-witaj z powrotem:-)
Mata-powodzenia z praca i obrona,no no na 5...:-)
Limba-cudne zdjecia:-)A najstarszy z najmlodszy-rewelka!:-)

U nas Maja przeziebiona po tym jednym dniu w zlobku-ma katar i pokasluje.Mam dla niej kropeli do nosa i syrop jeszcze z poprzedniego zachorowania po zlobku.
A od jutra zaczynamy wlasnie okres probny w tej pracy:-)

Ostatnia edycja:
Do góry