reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam po dłuuuuuuuuugiej nieobecnosci.Praca,szkoła i dom--równa sie zero wolnego czasu.Ale powiedziałam dosc i zrezygnowałam z jednej nocy w pracy wiec bede miała troche normalnosci.Nie da sie długo tak ciagnąc.Witam,poczytam sobie zaraz co u Was słychac.Mój Adas ma 8 zabków,waży 13 kilo,sam stoi i przemieszcza sie trzymając sie mebli ale woli raczkowac.Oczywiscie cel ulubiony---strome schody.Cos zaczyna gadac,mama tata,takie tam i oczywiscie--NIE.;-)
Przezyłam Komunie mojej najmłodszej córci---było super tylko tesciowa brrrr:baffled::baffled:.Ale kolejne spotkanie za 6 lat hihi,jak Adas pójdzie.
No robie kawusie i biore sie za czytanie.
Na zdjeciu moja najstarsza córa z Adasiem i moja siostrzyczka.

Załączniki

• S5006493.jpg
    S5006493.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 47
  • S5006500.jpg
    S5006500.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Witam witam,jak miło znowu poczytac o prawdziwych kłopotach:-):-):-).Bo nic niz nasze dzieciaki nie jest wazniejsze.Porobiło sie ze hohoho.

Limba-woooooow,kupa czasu!!!!!:-):-)Witaj z powrotem!:-)Ale Adas duuuzy,no i te jego wloski-teraz to wyglada na jakies 1.5 roku!:-)

Witaj znów Limba :-) już myslałam, że o nas zapomniałaś, a tu taka niespodzianka ;-):-D fajnie, że w końcu będziesz miała więcej czasu i częściej będziesz miała mozliwość zaglądania do nas :tak:

No i ja nareszcie jestem :-) Stęskniłam się... :zawstydzona/y:
Miałam co nadrabiać... a co dopiero Ty Limba ;-) Tak w ogóle witam, bo się nie znamy :sorry2: Twój Adaśko przecudny :-), pamiętam jakie już miał włoski kilka miesięcy temu :tak: No i masz sporego chłopczyka w domku :-)
Spóźnione życzonka dla roczniaków i kolejnych miesięczniaków :-)

A co tam u Ciebie Joasiek?
Joasiek, Joanna gdzie wy się podziewacie dziewuszki ???
No jestem już jestem :-) u rodziców się relaksowałam tydzień... :-) A sama jestem ciekawa co tam u Joan-ny...

Ratuuunku!!!!!!!!!!!!!!!1
pofarbowałam włosy. Miałam wcześniej pasemka i teraz po farbie palette blond jestem pomarańczowa:szok::szok::szok::szok:co robić???
Widziałam efekt końcowy i wyszedł jak u zawodowej fryzjerki ;-) Widzę, że i u Ciebie talenty fryzjerskie :-D
Ja po wizycie...
Pecherzyk ma 12mm i jest wszystko ok:-):-):-):-):-)
Cudne to Twoje nowe życie Asiu... życzę żeby zdrowo się rozwijało!
A ja mam do was pytanie. Z okazji iz mój Domiś postanowił , być dorosły i nie jeść z butli, martwie się czy jak zje o 19 i potem rano o 7 to dobrze czy źel??
Azile, wiem że dziewczyny już odpisały, ale napiszę też że u nas podobnie - Ola je przed 20, a potem po 7 i tak od 5 m-cy... i żeby jeszcze jadła sporo, a czasami wystarczy jej 140ml mleczka z odrobiną kleiku... :sorry2:
wolę, żeby waga mi pomalutku leciała, a potem nie skoczyła znów ;-) no i 2 kg przez 2 tyg. to chyba niezły wynik zważywszy, że nie katuję się, jak mam ochotę to zjem jakieś ciastko ;-)
Powoli, powoli, ale do celu :tak: Gratuluję Mata i dalej trzymam kciuki!
U mnie niestety wyjazd i od razu dodatkowy kilogram po powrocie :zawstydzona/y: dietę jakoś trzymałam ale z ćwiczeniami laba... Zaczynam więc znów dziś wieczorkiem, a jutro rano znów wracam do aerobiku :tak:

Uffff, nie ma jak własny kąt :tak: Wróciłyśmy całe, zdrowe i... rozpieszczone :-D Jak to u mamy i u babci ;-) Ale super było, ja odpoczęłam, rodzinkę poodwiedzaliśmy, wszyscy generalnie zadowoleni :tak: Ola wykorzystywała dziadków na maksa, ale oczywiście się na to zgadzali :tak: Udało mi się spotkać z przyjaciółmi z lat szkolnych i wyrwać w piatek na romantyczną kolację z mężem - zrobiliśmy "tour de bar" :-D i zaliczyliśmy wszystkie miejsca które wiązały się z naszymi początkami... wróciłam taka rozmarzona i radosna :-D Było cudnie!!!

reklama
Wczoraj wieczorem znów ruszyłam się na imprezę bębniarską. Dziś impreza u kolegi, a jutro razno basen, a potem razem z przyjaciółką robimy grillowanie na działce. Dużo się dzieje. :-)

To miałyśmy balowe weekendy. Ja w piątek na Myslovic byłam i wróciłam o 3 nad ranem:szok:W końcu mój m nie poszedł bo była gala KSW konfrontacji sztuk walki - na których miał być w Warszawie na Torwarze( dlatego Ci pisałam, że będę w Warszawie) W związku z tym, że nie pojechał koniecznie chciał oglądać. No i oglądał a ja skakałam z przyjaciółką. Wczoraj poszliśmy razem na koncerty. Grał Enej i Koma...i tak minął nam weekend.
A ja mam do was pytanie. Z okazji iz mój Domiś postanowił , być dorosły i nie jeść z butli, martwie się czy jak zje o 19 i potem rano o 7 to dobrze czy źel??
Bo do tej pory jadł 3 razy w nocy:-(. A teraz juz nie. Czy to jemu wystarczy. Jak jest u was?
Antoś też spi całą noc. Zjada na noc na 210ml mleka kaszę łyżeczką.
Dziewczyny ja z nudów wieczorowych porobiłam kolczyki, i pochwale sie a co mi tam:-)
Zobacz załącznik 134387

Bardzo ładne Eliza!!!

Dzisiaj wspominałam Twój ekspresowy poród:-)

Ale super było, ja odpoczęłam, rodzinkę poodwiedzaliśmy, wszyscy generalnie zadowoleni :tak: Ola wykorzystywała dziadków na maksa, ale oczywiście się na to zgadzali :tak: Udało mi się spotkać z przyjaciółmi z lat szkolnych
Joasiek witaj:)
Bardzo lubię powroty do lat "młodości" i bardzo lubię jeździć do mojego rodzinnego miasta.Doskonale Cię rozumiem

Do góry