reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Basiu własnie tak miala Nadia jak Natalka - temp. prawie 40 st dwa dni , dzien przerwy i wysypka.
Uff ale moge isc na spacer??? czy raczej w domku powinna siedziec?

reklama
Napisałam dziś o tym śnie Marlence na skypie i tak sobie przypomniałyśmy jak to kiedyś ja się JEj śniłam i zprosiłam Ją do siebie do Wwy. :happy2:

Marlenko współczuje tego deszczu - wiem, że ciężko Ci bedzie wysiedziec w domku... Moze się jeszcze jednak przejaśni - oby !!!

no i spelnilo sie:-D:-D:-D

wychodze pogoda juz lepsza;-)

Kasiu prawdziwa bizneswoman z Ciebie kochana

Lilianko spacer tak tylko jak Basia pisze jesli za bardzo nie wieje,milego dzionka

Aniknulko Ty mroweczko,dobrze,ze m sprzata na balkonie,hihihihi

Ostatnia edycja:
Dzień dobry mamusie!!!
Dużo słoneczka, prezentów i buziaków dla obecnych i zaległych czerwcowych jubilatów i jublatek!!!! :-D
U nas znowu gorąco jak w piekle, na dworze bardzo ciepło, to korzystałysmy z małą i chodziłyśmy po dworku :-D Teraz gotuję obiad... a potem pewnie znowu na dwór, bo aż szkoda marnować takiej pogody :-D
Asiowo, gratuluję fasolinki :-D śliczne zdjęcie :-D
a u nas stało się wyczekiwane, Julinka zaczęła tupać sama!!! tylko że będzie straszna wyścigówka, bo wszędzie chciałaby biegiem :-D zrobi 3-4 kroczki, zapomni się i bach na pieluszkę ;-);-) ale robi to już coraz częściej i tupie coraz dłużej :-D miedługo moje perełka będzie chodzić jupiiiii :-D:-D:-D
życzę wszystkim dużo słonka i pozdrawiam :-D

Bbakania jak miło ;-):-) ale zaprasza na kawkę :tak: a co do tych butów moich to dłuuuga historia :-D jeszcze w ciąży jak byłam to mi się śniły właśnie takie szpile i się rozmarzyłam, że kiedyś bedę takie miec i gdy już urodziłam zjeździłam caaaały Kraków i znalazłam takie jakie wyśniłam :-D:-D:-D bo ja taka uparta jestem, jak np wymarzyłam sobie buty białe na rzepy- jeszcze wtedy takie modne nie były, to siostra z poznania mi je wysyłała bo tylko tam takie były :-D:rofl2:

U nas dzień mija leniwie, byłam z Bartem w piaskownicy i teraz piaskownicę to ja mam w domu :happy: Łukasz znowu po godzinach w robocie a o 18-stej mają wpasc znajomi, i bedziemy pewnie sami :dry:

Aniknulko no to już niedługo zasilisz grono pracujących , wow , dobrze , że masz jeszcze 2 tygodnie ale się nie przejmuj , będzie dobrze :-)

Staś dziś przespał całą nockę do 8.00 rano. Może już przebolał, że go nie karmię rano i stwierdził, że nie warto się budzić o 5.00. Mogłoby juz tak zostać z tym spaniem.

reklama
Witam!

Dzis od rana neta nie miałam, bo livebox nawalił, ale juz naprawione ;-)

Nadia to niezła akrobatka :szok: Dobrocha wdrapuje sie na fotel, żeby popatrezc przez okno, na szczęście nie właxi jeszcze na parapet ;-)

Kasiu ale mnie roizbawiłaś, nasza bizneswoman :-D

Aniknulka może po powrocie do pracy nie będzi etak źle, odsapniesz od Jaśka trochę i macieżyństwo będzei Ciebie jeszcze bardziej cieszyć :tak:

zmykam podczytać wątki i zaraz kładziemy małą spać, potem jeszzce wpadnę :tak:

Do góry