reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej dziewczyny!:-)

My dzis bylysmy w pracy z Maja-jakos przezylysmy te 9 godzin w zlobku.Nie bylo tak zle,Maja potrafila sie bawic beze mnie,nie byla zazdrosna o inne dzieci.....W poniedzialek bede wiedziala,czy sie choc na troche tam zalapalysmy.
Milego weekendu wszystkim!:-)

Cześć Babeczki!
Wojtuś juz usnął po szaleństwach na placyku zabaw.
Tak się rozbrykał, że przeszedł sam 5 kroczków :szok:za jakimś dzieckiem,
w porę go złapałam bo wylądowałby na buziuli.
Zjadł trochę piasku z piaskownicy:baffled:, pozjeżdżał na zjeżdżalni i oczywiście łaził w tą i z powrotem za rączkę z mamusią - UFF!

Lilliana
z Nadii to chyba też taki zawiercony dzieciaczek jak z mojego Synia, Wojtek też wciąż tą nogę zadziera, byle wyżej,
jakby się dało to wlazłby na ścianę;-):-)

Ja spijam kawe Wojtek w łozeczku baraszkuje .

No takiej to dobrze, u mnie to nierealne!!!:happy2:

Maajka fajnie , że Maja się dobrze czuje w żłobku, jak tak czytam o kolejnych debiutach żłobkowych to zaczynam wierzyć, że to nie jest takie straszne i że mój Wojtuś też się tam odnajdzie.

A ja dziś odwiedziłam okulistę,
niestety trochę mi się wzrok pogorszył i trzeba szkiełka wymienić. :nerd:
Muszę się jednak chwilę wstrzymać dopóki się nie wyjaśni sytuacja z pracą T. Kurcze a myślałam, że kryzys nas ominie!:-(

Spadam bo Wojtek się budzi co 15 min.
i piszę tego posta od jakiejś godziny z przerwami na usypianie.
Jedyneczki wyjdźcie już please!!!:shocked2:

A u nas dzionek zalatany. M wyszedł wcześniej z pracy zabraliśmy Kacpra z przedszkola przed leżakowaniem i pojechalismy do Forum (CH) do Koszalina. Kupilłam Kubalowi sandałki i kapelusik na lato. M pokupował siobie ubrania (to jakieś święto bo on nigdy nic nie potrzebuje);-);-);-) A sobie kupiłam sexi piżamkę;-);-);-). Dzionek zleciał nie wiem kiedy:szok::szok::szok: I wszysto było by fajnie tylko na koniec dnia zadzwoniła koleżanka ze szkolnych lat. Straciła dziecko w 27 tyg. ciąży. Owinęło siię pępowiną. prawie się poryczałam. Tak bardzo chcieli tego dzieciaczka. Echh nie mogę....

Aniknulka tochę Ci zazdroszczę powrotu do pracy:tak::tak: Troch e odpoczniesz od domowych obowiązków zwsze to kilka godzin poza domem. Będzie dobrze:tak::tak::tak:

Majeczko fajnie że Majunia zadowolona. Fajnie by hyło gdybyś tam pracowałą. Zawsze to byłybyście blisko siebie

Mamoot widać nauka nie poszła w las. Oby więcej takich nocek. Zresztą dzieciaczki coraz starsze to i bardziej kumate;-);-);-):-D:-D

Lilianko małą artycha Ci rośnie:szok::szok::szok: Akrobatka:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór mamusie :-D moja Julinka, oprócz tego że wzięła się za chodzenie, to wczoraj wylazła mi z łóżeczka... u nas łóżeczko stoi koło naszego łóżka, ta się wychyliła, i hyc wyskoczyłą, ja oczy jak pięć zł aż zbaraniałam!!!! ale artystka!!! na szczęście dzisiaj takich numerów nie wywijała :-D
Agusiu, wyrazy współczucia dla koleżanki... straszna tragedia!!!
Aniknulko, powodzenia w pracy!!! ;-)
Maajka, super, że małej spodobał się żłobek :tak::tak:
Mamoociku, gratuluję :-D:-D
Liliana, witam w klubie posiadaczek dzieci artystów i akrobatów hehehehe :-D:-D:-D
Mejdio, oby szybko te zębiska wylazły :-D trzymam kciuki!!!
pozdrawiam i dobrej nocy!!!!

Agusia wyrazy współczucia dla znajomej...

Witajcie!
U nas nocka ok, wczoraj na wieczór już nie zaglądałam, bo znajomi siedzieli do pozna ;-) ale przynajmniej odprężyliśmy się :tak:

Dzisiaj mieliśmy w planach grilla u znajomych, ale widzę że coś nie tak z pogodą :dry: chciałam na obiad zrrobic może gołąbki, albo pierogi ruskie- Ł jest w domu więc ja spokojnie bym mogła pichcic a on by się zajmował Bartem- no nic pomyśle a tymczasem miłego dnia życzę! :-)

U nas tez pogoda nieciekawa ,
planowalam jakas dluzsza wycieczke nie chce mi sie gotowac:no:.
Chociaz Daruuunia narobilas mi smaka na te pierogi - kurcze za duzo roboty...:baffled: Jednak zostane przy makaronie z pesto i brokule, dzis bez mieska.

Ewunia
no to szok :szok:, niewyobrazam sobie jakby Wojtek tak zrobil, on ma lozeczko przy scianie:shocked2:! Teraz musisz uwazac na ta akrobatke:tak:

Kasiau kiedy pytalas mnie gdzie zdje prawko,
wiec pewnie masz o tym pojecie - doradz cos bo musze wybrac a nie zabardzo sie orientuje.
Dziewczyny z Warszawy czekam tez na opinie od Was - Bemowo czy Odlewnicza?:confused:

Dzien Dobry
U nas nocka ok ale Nadia cosik sie budziła w nocy, nie wiem kurcze co jej było, niby spała ale przewalała sie w łożeczku... bidulka ... teraz ma pierwszą drzemkę.
Fabio został wczoraj u babci... dzisiaj jedziemy na grilla do mojej mamy ale kurcze i u nas ta pogoda jakaś nie w teges, pochmurno...
Ehh ta moja akrobatka, jak wstanie to zrobie fotkę i Wam pokazę co odwala gwiazda... az sie boję czasami o nią...
Wypiję kawencję i ogarnę mieszkanko....

Ciaooo

p.s . Agusia wspóczuje Twojej koleżance:-(

Hej dziewczyny:-)

Agusia-ogromne wyrazy wspolczucie dla Twojej kolezanki....:-:)-(
Ewunia-ale masz zwinna core!Oby sie juz wstrzymala z takimi wyczynami.

A my znow same w domciu,M dzis pracuje,ale moze jutro bedzie mial juz wolne (ostatni weekend pracowal caly).Malo mamy czasu dla siebie...

reklama
Witajcie!
Ja juz po kawie, zaliczyłam targ, kupiłam kilka ciuszków dla małego, sobie kamizelkę pikowana za całe 10 zł :-p no i rozmrażam udka zrobię z tego przepisu Winiary :tak: jutro jedziemy na obiad do siostry m więc tylko dzisiaj troszke przyszaleję i upieke na jutro torcik truskawkowy ;-) ogarnę trochę mieszkanko i będzie oki :-)
Jasiek śpi więc mam chwilke dla BB choc jak wróce do pracy to pewnie będe zaglądać weekendowo :-( ale cos za coś :tak: myślami zawsze jestem z Wami :-D

Agusia wyrazy współczucia dla koleżanki, wiem, że to bardzo boli....

Spóźnione ale najszczersze życzonka dla maluszków z okazji ukończenia kolejnych miesięcy :-D:-D:-D

Aniknulko no to już niedługo zasilisz grono pracujących , wow , dobrze , że masz jeszcze 2 tygodnie ale się nie przejmuj , będzie dobrze :-)

Dzięki za wsparcie Kasiu :-)

Staś dziś przespał całą nockę do 8.00 rano. Może już przebolał, że go nie karmię rano i stwierdził, że nie warto się budzić o 5.00. Mogłoby juz tak zostać z tym spaniem.

Tylko pozazdrościć, u mnie nadal 4-5 pobudek w nocy :baffled:

Życze milego weekendu i oby nie padało ;-)

Do góry