reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu moj Kinga dzisiaj pojechala z meza siostra do łodzi do kina przeciez to takie nudne siedziec z matka w domu. Niestety nie ma w poblizu kolezanki.
Wojtek jz spi ja musz ejeszcze z psem wyjsc i Kingi stary tornister powisic Wypralam go i po niedizeli zaniose do przedszkola moze jkiemus dziecku sie przyda Jest prawie nie zniszczony dlatego mi szkoda go wyrzyciuc.

reklama
Witajcie wieczorkiem ;-)

Asiowo... ale cudna ta Twoja kruszynka!!!! ;-)
Lilianka solarium ;-) ja wczoraj się smażyłam :-p;-)
Magdalenkakol dobrze, że oddasz ten niepotrzebny tornister- napeno jakieś dziecko się ucieszy :tak:
Kasiau z Werci to już panna co bedzie siedziec z mama i siostrą w domu ;-)

A ja wróciłam z aerobiku, wykąpałam i nakarmiłam Barta a teraz marudzi mi w łóżku, jak zaśnie lecę pod prysznic i biegnę czytac książkę bo tak mnie wkręciła, że dzisiaj całą drzemkę Barta czytałam nie zauważyłam kiedy minęły 2 godziny- nic w domu nie zrobiłam :-p:-);-)

Spokojnej i przespanej nocy (Mata!)

Do nas popołudniu wpadla koleżanka z czerwcowym bobaskiem. Poseidziałyśmy w ogródeczku z dzieciaczkami przy kawce. Tak więc pełen relaksik. Dzieci śpią i mam luzik. Tylko coś Kuba zaczął pokasływać. Mam nadzieję, że żadne choróbsko się nie rozwinie

Asiowo super zdjęcie maleńkiej fasolki:tak::tak::-):-) Przypomniało mi się moje pierwsze USG

Lilianko to dzionek udany. Zakupki, solarium. Supcio:tak::tak::-D:-D:-D

Magda włoski fajnie wyszły. Ale chętnie bym zobaczyła jk wyglądałaś w rudych:tak::tak::tak:

Daruunia miłej lekturki:-):-) Po aerobiku i całym dniu z Bartusiem czas na relaks:tak::tak:

Asiowo-wzruszajace pierwsze usg...:-)Gratulacje:-)
Magdziarko-no i bardzo ladnie odratowalas wloski!:-)Ja bym panikowala i leciala do fryzjera;-)

A
Magdziarko kapsel poszedl priorytetem wiec powinin jutro u was byc. Noo ale poczta to jest poczta roznie bywa.
Bardzo dziękuję w imieniu Olka......
Te włosy to i tak taki kolor nie wiadomo jaki. Ale dziękuję:-)
Ja już po flamenco. Nogi mnie bolą baaaardzo. Dziś był wycisk bo zbliża się występ!!!

Mamoot nie będzie nas w Warszawie w ten weekend - ale niebawem będziemy na 100% ,bo mój kuzyn kupił mieszkanie i się wybieramy na parapetówkę. W sobotę ja mam klub kangura - to nawet dobrze, że zostajemy, bo lubię tam chodzić.. No i u nas święto studentów - Kortowiada .Idziemy z m na koncert Myslovic, przypomnieć sobie stare czasy studenckie.

Asiowo - jeszcze raz serdecznie gratuluję dzidziusia.

Madziu, jak dla mnie kolor włosów super!
Ja włsy farbowałam tylko raz, taką farbą do charakteryzowania aktorów. Zieloną. Farbowanie było masowe na sylwestra, więc potem było nas więcej zielonych na wydziale.:-D
A co do weekendu, to nawet się dobrze złożyło, bo jakoś mamy masę planów (wiosna w pełni i wszyscy robią imprezy, choć jak byście przyjechali to moglibyście sie załapać na moją poimieninową, grillową imprezkę na działce ;-):-D).

Majka, trzymam kciuki!

Asiowo
, jak dobrze, że wszystko Wam sie układa pomyślnie.

Ale zadaje mi się, że będziesz musiała pomóc jej w nauce przesypiania nocek. Bo Królewna się przyzwyczaiła do dobrego:tak::tak::tak:
Mata, no właśnie o tym samym myślałam. Głupio się tak mądrzyć, jak ma się już dzieci ładnie śpiące, ale wydaje mi się, że czeka Was konsekwentna nauka zasypiania. Bo inaczej Ty się kobieto wykończysz. ;-)

Witajcie lasencje , ja w pracy ale myślami już na weekendzie - nie ma to jak w domku po tygodniu pracy .
Śniła mi się dziś Ola jak stawia pierwsze kroki bez trzymanki i aż byłam w szoku co tam mi się śni - ciekawe czy to coś znaczy

reklama
Witacjcie!

Kasiau a może Ola zaraz postawi swoje pierwsze kroczki- to taka akrobatka :-):-)

A my na nogach od ok 7 teraz Bart siedzi w łóżeczku tzn. już stoi ;-) może zaraz zaliczy pierwszą drzemkę, ja umyłam głowę i siedzę z odżywką ;-) ma przyjsc dzisiaj znajoma na kawkę, co so obiadu to robię tą zapiekankę z mięsem mielonym i ziemniakami- co reklamują, ostatnio ją zrobiłam i była bardzo dobra :tak:

W niedziele jedziemy w Świętokrzyskie na Komunie do Ł kuzyna ;-)

Miłego dnia!

Do góry