reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu oby to znaczuylo to samo co we snie.
Moj Wojtek poki co trenuje stanie Wychodzi mu to coraz lepiej.
Madziu niech sie Olek cieszy ja bym to wyrzucila . Dobrze ze sTy napisalas a ja skojarzylam Moze dlatego ze moja Kinga przez opol dnia chodizla i mowila po co takie rzeczy daja , komu to potrzebne. heh. Widocznie chłopaki maja inne zdanie.
Ja spijam kawe Wojtek w łozeczku baraszkuje .

reklama
Śniła mi się dziś Ola jak stawia pierwsze kroki bez trzymanki i aż byłam w szoku co tam mi się śni - ciekawe czy to coś znaczy

Znalazłam w senniku na necie:

Sprawdz teraz kontekst swojego snu niemowlę !

Niemowlę w pieluszce to znak, że twoje życie uczuciowe w najbliższym czasie zapowiada się obiecująco. Jeżeli tulisz niemowlę do piersi, to znak, że nowe dziecko jest w drodze, a jeśli nie masz jeszcze dzieci, to znak, że rodzina wkrótce się powiększy. Jeśli okoliczności, w jakich widzisz niemowlę we śnie, są niepokojące, to sen nie wróży dobrze. A co się stanie, gdy przyśniło ci się brzydkie niemowlę? Spodziewaj się sporej straty finansowej. Chore maleństwo to ostrzeżenie przed zdradzieckimi przyjaciółmi albo przed chorobą, która jeszcze nie została wykryta, a dotknie jednego z członków twojej rodziny. Płaczące niemowlę zapowiada wielkie awantury w rodzinie. Można ich uniknąć, ale do tego potrzebna jest wola kompromisu. Jeśli śniło ci się bezbronne niemowlę przygotuj się na miłosne rozczarowanie. Pokładałeś zbyt wiele nadziei w związku, który nie ma żadnej przyszłości. Musisz więc jak najszybciej zdystansować się emocjonalnie od partnera/partnerki, by ból, jaki odczujesz po rozstaniu, nie był już tak dotkliwy. Jeśli widzisz we śnie malca, który stawia pierwsze kroki, licz się z trudnościami w interesach. Będą naprawdę poważne i odbiją się na twojej sytuacji materialnej w przyszłości. Niemowlę w wózku to zapowiedz przyjemnych niespodzianek. Będą też pomyślne dla ciebie wiadomości z daleka. Sen, w którym niemowlę marudzi bez powodu i wszystkich irytuje, to znak, że czeka cię ciężki i stresujący okres. Na szczęście szybko minie. Zbieraj siły, by sobie z tą sytuacją jak najlepiej poradzić. Apetyczne, czyściutkie maleństwo oznacza, że możesz całkowicie polegać na jednym z przyjaciół, który kocha cię bezgranicznie i jest ci szczerze oddany.

Mam nadzieję, że nie bedzie trudnośći w interesach no bo jakich. Kasiau? Chyba że może ty jesteś bizneswoman a my nic nie wiemy.........:):)

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry

Ja także siedzę przy kawce. Moja Nadia odkąd zaczeła chodzic to mam urwanie głowy, do tego wchodzi mi na rogówkę a pozniej wdrapuje sie na parapet i stoi w oknie:szok: i musze miec ją cały czas na oku.. jak teraz tak porównuje ja z Fabianem to on taki zwariowany nie był .... zeby miec chwile wytchnienia to do kojca muszę ją wsadzać ....

Miłego Dnia życzę

Ale mnie Magda rozbawiłaś tą bizneswoman :-D:-D:-D
Fakt , dziś zdobyłam wózek dla małej który kolega chciał wywalić na śmieci , wystarczy śrubkę przykręcic i Ola będzie miała co pchać - to w jakimś stopniu ył interes :-D:-D:-D za darmola

Moją Nadię wysypało na brzuszku , czyli to była 3 dniówka???
Fabio czegoś takiego nie miał...

A własnie odnośnie akrobacji... to wczoraj wsadzilam ją do kojca to podstawila sobie zyrafę weszla i zadzierala nogę zeby wyjsc...:szok: juz nie wiem co mam z nią robic...
Przesadzilam kwiaty na balkonie i uciekam dalej sprzątac... poki gwiazda spi

Witajcie!
Ciągle się zbieram żeby dłużej posiedziec na necie ale zawsze jest coś do zrobienia. Teraz wstawiłam pranie, Jasiek śpi a mój m sprząta na balkonie :-p zrobiło się cieplej i trzeba robic porządki bo za 2 tyg do pracy i już nie będzie tyle czasu :baffled: na samą myśl skręca mnie w żołądku :baffled:
noce nadal koszmarne ale wczoraj pediatra powiedziała, że dziąsełka są szeroki i lada dzień pojawią się białe kreseczki :dry: oby, oby bo zaczynam już się martwić :-(
Madziu cieszę się, że udało się uratować włoski :tak:
Asiowo gratuluję mieszkanka :-) a zdjęciem bardzo się wzruszyłam :tak: jeszcze raz gratuluję fasolki ;-):-)

życzę spokojnego i słonecznego dnia :-)

reklama
Do góry