reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ratuuunku!!!!!!!!!!!!!!!1
pofarbowałam włosy. Miałam wcześniej pasemka i teraz po farbie palette blond jestem pomarańczowa:szok::szok::szok::szok:co robić???

Oj Madzia ja kiedyś miałam tylko odrosty czerwone bo chciałam mieć wiśnię i zaraz poszłam do sklepu po drugą farbę ale nie wiem ja to z blondem , ja na ciemno - powodzenia

Mnie też fryzjerka przestrzegała przed palette a ja wcześniej farbowałam włosy kilka lat nimi

Zapomniałam mam prosbę...dziewczynki jeśli czasem jecie chipsy Cheetos i trafi się wam kapsel z Gwiezdnych Wojen włóżcie w kopertę i prześlijcie do mnie plisssssssssssss. znaczek to nie taki duży koszt..........a mój Olek ma manie Star Wars i ja nawet na allegro kupuję te kapsle.
dzięki z góry!
noo wlasnie takie cos zoltego z napisem star wars Padme Amidala mam Jak chodiz o cos takiego daj adres swoj na pw

Hej Kobitki
ja po drugim dniu jazd - oj zaczyna mnie wciągać!!!:-)
Chłopaki sobie też świetnie poradzili, Wojtuś był ponoć bardzo grzeczny, bo wujek spełniał wszystkie jego zachcianki:tak:
Truskaweczki - ale mi Mata narobiłaś smaka- mniam...
Magdziarko może nie jest tak źle - rude są modne!
Ja swego czasu farbowałm się tylko na rudo - miedziano;-)
Darunia - pomysł urodzinowy - mistrzostwo świata! Na pewno się uda! :tak:
Ja na 30- stkę mężusia wysłałam na paintball z kolegą! Też o niczym nie wiedział - a podobało mu się bardzo.:-D

Dziewczyny - miłej nocki -
ja pewnie dziś powstaję bo już trzy razy biegałam do Jęczka -
jedynki się wyrzynają:baffled:

Madziu, a to się porobiło.... Daj znać czy coś pomogło.
Z Chipsami nie pomogę, bo nie jemy.

Asiowo, sliczny suwaczek.
Agusia, śliczny avatarek.

Zdrówka dla chorasków!

reklama
Ratuuunku!!!!!!!!!!!!!!!1
pofarbowałam włosy. Miałam wcześniej pasemka i teraz po farbie palette blond jestem pomarańczowa:szok::szok::szok::szok:co robić???

Magda tak mi przykro,jesli masz mocne wlosy to sprobuj polozyc jeszcze raz jakis blond,no i moze masz dostep do profesjonalnej wody utlenionej to byloby lepiej w zaleznosci od koloru naturalnego dajesz 9% lub 12%(uwaga bardzo mocna trzeba kontrolowac rozjasnianie i krotko trzymac)jejku powodzenia,daj znac co postanowilas

Milego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
Do góry