reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobry Wieczór

Jak weszlam do domu to od razu zobaczylam, ze z Nadią nie jest najlepiej, zaraz zmierzylam jej temp a tu 40 st :szok:szokkkk

Dałam jej nurofen i z miejsca widzialam jak tempka spada...
Nie chciala zjesc kolacji, napila sie i zasnęła przed 21.
Na to wszystko Fabiana alergia męczy a skonczył mi sie singulair 5 - i musialam zrobic mu inhalacje...
Jestem jeszcze sama, m wróci pewnie bardzi późnoo
A ja niebawem idę spac.. jestem zmęczona a nie wiem jaka nocka bedzie - ehh - mam nadzieje ze to minie u Nadii bo nie ma ani kaszlu ani kataru ...

Dobrej Nocki życzę...

reklama
Witajcie!
Wróciliśmy. Jasiek nakarmiony, wykąpany i śpi, ja na chwilkę do Was ale zaraz zmykam bo mam mega prania :baffled: jak tylko znajdę czas to wpadnę na dłużej ;-)
buziaki i spokojnej nocy :-)

Dobry wieczór mamusie
Bbakaniu i Lilianko, dużo zdrówka życzę Waszym pociechom, oby szybko wyzdrowiały!!!
u nas dzień taki smętny, zleciał bardzo szybko... na szczęście po południu się wypogodziło, więc z Julinką zaliczyłyśmy spacerek... trochę zaczyna marudzić więc chyba trójki wyszły na start.... a teraz malutka już padła po kolacji, a żeby nie było za dobrze, odezwała się druga i kopie mnie tak, że aż mi komputer podskakuje :-D a tu jeszcze 5 tyg i po sprawie brrrrr...
pozdrawiam Was i życzę miłej nocki :-D

Witajcie u nas kolejna noc z serii do drugie co godzina smok w koncu jedzenie i pozniej spanie. dzisiaj na dworze zimnica taka ze szok. Ja musze jechac do apteki po mleko dla Wojtka i moze wejde mu kupic sandaleczki w koncu

Witam z pracy laski
Ja się muszę teżprzyznać że małachyba śpi dłużej w nocy bo od 2 dni wstaję wyspana jak nie wiem co ( oby nie zapeszyć )
Mała ma jakieś rozluźnienie kupki ale aż tak źle nie jest , jest wesoła , nie marudzi więc chyba ok. Od jakiegoś czasu wogóle nie używamy smoka - nie chce i już
Miłego dnia mamuśki :-)

Wszystkiego najlepszego dla Bogny z okazji 1 urodzin,milego dzionka kochanie i duzo prezentow:-D:-D:-Dzyczy ciocia Marlena z Marysia:-D

Kasia u nas smoczek jest najwazniejszy:-D

Bbasia spacerek super potem obiad z kolezankami,dzisiaj wieje i juz nie ma tak duzo sloneczka

Basia,ale Ci dobrze,hihi(przystojniakow szkolic)

Milego dzionka

Ostatnia edycja:
My dziś wyspani i po pierwszej drzemce.:-)
Zaraz wybieramy się na spacerek, a potem czekamy na mojego brata,
który przyjedzie do nas na trochę. Wojtuś go wręcz uwielbia, więc spokojnie będę mogła pochodzić na jazdy w tym tygodniu.:tak:

T. pojechał na budowę i wróci dopiero po weekendzie. Dobrze mu zrobi trochę pracy fizycznej, szybciej zapomni o tej nieszczęsnej pracy.:-(
Na wczorajszej rozmowie zaproponowali mu dużo gorsze warunki niż miał ostatnio, a dojazd w jedną stronę zająłby ok. 2 godz.
Warszawskie realia...:baffled:
Na razie musimy uzbroić się w cierpliwość, może coś się lepszego trafi.:sorry2:

Lilianko jak tam Nadia? Już lepiej?
Kasiau fajnie być wyspanym, oby tylko naszym dzieciaczkom tak już zostało;-)
Bbakania a jak tam ten mandat bo jakoś nie doczytałam?
Ja parę lat temu musiałam zapłacić, bo wytarł mi się podpis i uznali, że fałszowałam.- Biurokraci-,
A co tam u Ciebie Joasiek?

Oczywiście NAJ NAJ BOGNA!

Witaj Aniknulko co tam u Was?

Bbakania dzięki za namiary na konkursy. Szkoda, że nie wiedziałam w tamtym tygodniu dużo kasy zostawiłam w tesco..........i wyrzuciłam paragon. Zawsze tam robię zakupy ..a skoro już robię zakupy to czemu nie skorzystać z promocji.

Lilianko - co tam u Nadii? Mam nadzieję, że to nie choroba jednak.

Dla Bogny sto lat z okazji ! urodzin. napiszę do Iwosz smska od nas wszystkich:-)

A u nas nic ciekawego. Młody zasnął.Ja chwilę na kompie a potem zmykam do domowych obowiązków....właśnie będę robiła młodą kapustkę zasmażaną z boczkiem mniam

reklama
Do góry