reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie. Wojtek dzisiaj wyjatkowo spal . Za to ja obudizlam sie o 4 z nadmiaru snu i juz nie usnelam.
U nas zimnica taka ze sozk rano bylo tylko 3 st. Teraz jest cieplej ale powietrze dalej rzeskie. My ok 190 wybierzemy sie na zakupy male i pojdziemy poroznosci zaproszenia na roczek.

reklama
Ja ostatnio też się budziłam w nocy a mała spała i się śmiałam że się człowiek przyzwyczaił i wstaje w nocy jak głupi - wczoraj się położyłam późno i dziś niecałkiem wyspana ale co tam , człowiek inaczej przespałby całe życie ,
a kiedyś się balowało do 3 rano i szło do pracy na 8 i tylko trochę oczy szczypały :-D:-D:-D nie ma co marudzić tylko do przodu Polsko

Witam z rana:-)

pogoda do bani,leje,wieje i jest szaro,wstawilam zupine dla Mani,a sama wcinam kanapke kupilam sobie danio z papryka,ogorkiem i pomidorem,okropne,nie polecam

Milego dzionka

Witacie:-):-):-) U ns super nocka. KUbalo spał od 19 do 7,30. Pięknie i słonecznie za oknem. Wczoraj pojechałąm na fittnes. Ostatnio odpuściłam sobie ćwiczonka:zawstydzona/y:i muszę sie wziąć trochę do galopu;-)

Agusia, śliczny avatarek.
\Dziękuję bardzo:tak::tak::tak:

Najlepsze życzenia dla Bogny. Jejku to już roczek minął. Rośnij duża i zdrowa nasza Księżniczko

Mejdia oj jak posmakujesz jazd to nie będziesz chciala wysiadać z auta. Ja uwielbiam prowadzi samochód. owodzenia

Ratuuunku!!!!!!!!!!!!!!!1
pofarbowałam włosy. Miałam wcześniej pasemka i teraz po farbie palette blond jestem pomarańczowa:szok::szok::szok::szok:co robić???
Magda ja bym chyba poszła do fryzjera. Tak sama na własną rękę drugi raz coś robić bałabym się żeby nie zniszczy włosów.

Widzę kobitki, że planujecie sprzedawać ubrania na Allegro. Ja też się o tego przymierzam:tak::tak::tak: Rzeczy po Kubie typu leżaczek i inne już sprzedałam. Ile więcej w domku miejsca. Zawsze to jakaś kaska wpadnie

Daruunia świetny pomysł z tą imprezką dla Ł. Napewno wszystko pójdzie gladko. Ale się mąż zdziwi.

Martucha ale Ty pracowita mróweczka jesteś:szok:

Lilianko zdróweczka dla dzieciaczków. Mam nadzieję, że Nadinka już lepeij sie czuje i nie gorączkowała wczoraj wieczorem. Buziaczki dla Nadusii

Dzien dobry:tak:

Ale niewyspana ostatio chodze... córa robi mi pobudki o 6:30, a ja tak conajmniej do 8 bym pospała:-D

własnie sie ogarnełam porzadnie, bo wszystko wskazuje na to, ze dzis w koncu moja fasoline zobacze:biggrin2: mój małż obiecał, ze wróci wczesniej i mam nadzieje, ze dotrzyma słowa... i w koncu odwiedze ginke:tak:
Jakos sie stresuje okropnie:zawstydzona/y:W ogole nie cierpie tego 1 USG... fle:baffled: ale jakos przezyje... :tak:

W ogóle doszłam do wniosku, ze chce 2 córe:biggrin2:

i ja witam

gwiazda mi odpadła, to mogę cos w końcu naskrobać...

Bbakania to super, że Natalcia tak dobrze czuje sie w żłobku :tak: oby leki pomogły męzowi i szybko mu choróbska przeszły...

Asiowo to dasz znać po wizycie co tam u Wasze c(zw)óreczki ;-):-D

Magdziarko mam nadzieję, że juz opanowana sytuacja z włosami (rozumiem, że chciałas mężowi niespodziankę zrobić, ale chyba nie aż taką ;-)). Ja raz jeden jedyny miałam zrobione pasemka (czerwone) przez koleżankę (w 8 klasie, więc łatwo domysleć się jaki efekt :baffled: niby po 6 zmyciach miała farba zejść, a mi się trzymała ponad 30 myć :szok: jedyne co dobre, to moje włosy maja dobry pigment i ta czerwień było widac tylko pod słońce :-p

Jak tak czytam jak Wasze maluszki ładnie spia w nocy, to robię sie zazdrosna :zawstydzona/y: bo ja z moją gwiazdą ostatnio juz nie wyrabiam i mam wrażenie, że za niemowlaczka lepiej spała niz teraz. Dziś w nocy spałam ciurkiem może 2 godziny, a poza tym jedynie drzemałam między marudzeniem małej i przewalaniem sie po całym łóżeczku :baffled: muszę chyba męża przerzucić do małej pokoiku, żeby do niej wstawał, a sama założyc zatyczki do uszu i spać, bo jeszcze trochę, to mi akumulatory siądą...

dobra, ponarzekałam i starczy ;-)

miłego dzionka

Hej dziewczyny!:-)
Daruunia-gratuluje swietnego pomyslu na urodziny M,oby wszystko gladko poszlo!:-)
Magdziarko-ja tez poszlabym do fryzjera na twoim miejscu,niech cos profesjonalnie zaradzi.

Majunia teraz zasnela,ja zaraz biore sie za sprzatanie,bo dzis przyjezdza kolezanka z coreczka,ktora tez jest z cerwca:-)
A jutro jade porozmawiac w sprawie pracy w zlobku,w tym co kiedys bylam.Trzymajcie kciuki:-)

Dziewczyny!!!
Własnie został podpisany nasz wniosek o mieszkanie! na 100% jest nasze!!!!!!!!
Nareszcie..., ale sie ciesze!!!!!:biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:
To teraz szybko remont i gdzies sierpien/wrzesien przeprowadzka:biggrin2:Tradycyjnie juz z brzuchem:-D

Majka, 3mam kciuki za prace!

reklama
Do góry