reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiowo gratulacje!!! Oby remont szybko poszedł i jaknajszybciej byście mogli zamieszkać w nowym mieszkanku :tak::-)

Bbakania mała dalej spi w tym małym łóżeczku, ale jej to nie robi różnicy z marudzeniem czy śpi w łóżeczku czy na całej sofie, więc to nie kwestia miejsca do spania...

reklama
Dzien Dobry

U nas nocka ok, bez temperaturki. Według mnie Nadia jest zdrowa, Fabianek dostal swoj lek i kaszel juz ustępuje...
Dziekuje, że myslałyscie o moich pociechach - jestescie kochane

Daruniu super prezencik szykujesz dla męza
Agusiu super ze Kubuś juz chodzi ( juz nie potrzebujesz jeździc na fitness - :-Dbedziesz miala go w domku )
Magdziarko nie mogę sobie wyobrazic Ciebie w rudych włoskach :-)
Asiowo gratuluje!!!
Mata Ty bidulko, rzeczywiscie Dobrusia mogłaby sie zlitowac nad Tobą
Bbakania super, ze Natalka zaklimatyzowała sie w żłobku :tak:

A ja od samego rana sprzątalam, wpadla po 10 kolezanka na kawkę a teraz czekam na Fabianka jak wróci z przedszkola ...
Matko za tydzien i my bedziemy ochodzic roczek....

Miłego Dzionka

Lilianko to dobrze, że Nadia zdrowa. Coś mi sie wydaje, że temperaturkę na ząbki miała. Najważniejsze, że już po wszystkim. Tak masz rację niedługo to fittnes nie będzie mi potrzebny;-);-)

Asiowo swietnie, że mieszkanko jest na 100% Wasze:tak::tak::tak: Teraz tylko remoncik i w końcu na własnym będziecie mieszkać. Koniecznie powiedz jak po wizycie z fasolką u lekarza. Czaekam na wieści:-):-)

Marta zobaczysz jeszcze trochę i Dobrusia zacznie ładnie spać.

Bbakania to dobrze, że Naalcia tak dobrze czuje się w żłobku. Najważniejsze, że chce tam być. Problem do zmartwień miałabyś jakby płakała. Natalka jest poprostu towarzyska;-)

Witajcie!!!

Magdziarko i jak z Twoimi włosami?:confused:
Asiowo super wiadomośc- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:
Mata- achhhh bidoku Ty, Kiedy Twoja Dobrusia będzie ładnie spała... szczerze współczuje... taki jej urok widocznie ;-)
Lilianka dobrze, że Twoje maluchy mają sie lepiej ;-)
Maajka trzymam kciuki za pracę!!! :tak:
Bbakania bardzo się cieszę że Natalcia tak dobrze czuje się w żłobku, mam nadzieje że i moj Tutek bedzie czuł się dobrze... :sorry2:
Agusia ale pospałaś- teraz to zapewne masz duuuużo energi na aerobik :-)
Marlenka :-) ja też nie lubię tego dania bleee :blink:

A my dzisiaj byliśmy u lekarza z naszym szkrabem u kontroli i wszystko git!!! Mamy stawic się do dermatologa bo ma jakąś krostkę na brzuszku, ale mówiła że obaw do niepokoju nie ma :-) a waga na innym odpowiednim wątku :-)
Ł właśnie zbiera się do pracy, a ja znów sama z Bartem, może jak dobrze pojdzie to teściowa przyjedzie poźniej, bo mam aerobik ;-)

Miłego dnia!!!

ehh dziewczyny juz tak mnie pocieszacie od kilku miesięcy i nic :sorry2: a ja sie pocieszam, że przeciez mała kiedys zacznie przesypiac noce bez pobudek, przecież nie będzie się budzić tak do końca studiów ;-):-D
Marta to też pocieszasz się tak samo tak ja my Ciebie;-);-):-D:-D:-D Gwarantuję do końvca studiów Dobrusia zacznie spać w nocy:tak::tak::-D:-D:-D Ale zadaje mi się, że będziesz musiała pomóc jej w nauce przesypiania nocek. Bo Królewna się przyzwyczaiła do dobrego:tak::tak::tak:

Magdziarko - i jak tam Twoje włosy. Byłam w szoku jak to czytałam

Magda tak mi przykro,

Madziu, a to się porobiło.... Daj znać czy coś pomogło.
!

Nałożyłam jeszcze jedną farbe nie jest xle.
Zrobiłam zdjęcie proszę

Dziewczyny!!!
Własnie został podpisany nasz wniosek o mieszkanie! na 100% jest nasze!!!!!!!!
!
Ogromnie gratuluję Wam kochana.:-)

Darunia teraz jest dobrze ale pierwszy raz miała taki szit na głowie jak wczoraj.
Dzisiaj nawet z domu już wyszłam:-Dbyłam u koleżanki 12 tc zagrożona. ...ale fajnie sobie pogadałyśmy.
Dzisiaj sprzedałam fotelik sam po Antku i kupiłam mu nowy. Jupiiiiiiiiiii!!!

reklama
Do góry