reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Apropos - fajne nowe suwaczki ;)
A dziękuję....;-)
Szperam dzisiaj po kompie...zamiast robić robotę....Wysyłam maile.. Sprawdzam allegro. Udało mi się przedać leżaczek Fisher Price i matę edukacyjną Tiny Love i adaptery Teutonia do fiotelika Maxi - cosi a dzis wystawiam fotelik bo chcemy kupić nowy. I w sumie jak sprzedam fotelik to będę miała koło 500 zł z tego wszystkiego akurat wystarczy na nowy . Bardzo ładnie mi się wszystko sprzedało. Nie chce żeby leżało bo po co ,a jak coś kiedyś to sie nowe kupi...a potem bym już tego nie sprzedała bo ludzi kupują to co teraz modne to za kilka lat będą nowe produkty...
No i muszę iść na pocztę powysyłaś paczki. a tak mi się dziś nic nie chce. Wieczorem jeszcze flamenco no i najważniejsze mąż wraca:-)

reklama
Zapomniałam mam prosbę...dziewczynki jeśli czasem jecie chipsy Cheetos i trafi się wam kapsel z Gwiezdnych Wojen włóżcie w kopertę i prześlijcie do mnie plisssssssssssss. znaczek to nie taki duży koszt..........a mój Olek ma manie Star Wars i ja nawet na allegro kupuję te kapsle.
dzięki z góry!

Dzien Dobry
Zaczynam od samopoczucia Nadii - nocka minęła ok. Od wczoraj juz nie miala takiej wysokiej tempki, dzisiaj rano dalam jej nurofen i jak na razie wszystko ok.Zjadła ładnie obiadek, od godziny siedzi w kojcu i sie bawi ... hmm nie wiem skąd ta temperatura, może jakaś 3 dniówka, zobaczymy...
Fabianek mial okropniasty kaszel z samego rana i nas obudził przed 7 no ale... dzisiaj dostanie swoje leki i poczuje ulgę...

Wszystkiego Najlepszego dla Bogny!!!!

025.gif
006.gif

Jejka to juz roczki sie zaczynają :-)

Wszystkiego naj naj w Dniu 1 Urodzinek Bogny!:-):-)

Ja za wiele dzis nie moge pisac,bo mam goscia-milego dnia i duzo zdrowka dla dzieciaczkow!:-)

i ja witam!

Bogna wszytskiego naj!!!

Ja nie mogę uwierzyć, że to już roczek odkąd pierwsza czerwcówka się posypała :szok:

Lilianko zdrówka Twoim dzieciaczkom :tak:

u mnie dzionek pracowity. Z samego rana na targ po sadzonki, potem pranko, później wyskoczyłam wszystko posadzić co kupiłam (i zjadłam pierwszą naszą czerwoniutką TRUSKAWKĘ :-p), zakupki, mała mi odpadła, więc szybko obiadek zrobiłam i w końcu mały relaksik (zapewne krótki, bo mała już trochę śpi :sorry2:)

hi hi widzę, że nie tylko ja pozbywam się niepotrzebnych rzeczy :-D dziś właśnie przejrzałam szafy, porobiłam zdjęcia, jestem w trakcie pisania opisów i też coś mam zamiar sprzedać. Nawet nie wiedziałam, że tyle rzeczy mi zalega niepotrzebnie w domu :szok: a kaska się przyda, bo w czerwcu dostane ostatną rentę i zostajemy na jednej wypłacie :dry:

reklama
Bogna sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie!
Lilianko zdrówka dla Twoich skarbów!
Co do ciuszków i innych rzeczy to też by się przydało sprzedac, bo i kaska przydałaby się i ogólnie pozbyć się z domu tych gratów :-)
Sprzedałam suknie ślubną za 500 zł i już mam na urodziny Ł:-):-):-)

Bbakania dzięki za namiary konkursowe- o Bobovicie już słyszałam a nawet już wysłałam 3 koperty a nóż widelec się coś wygra ;-)

Magdziarka jak spotkam kiedyś taki kapsel to dam znac :-):tak:

A my jesteśmy u teściów, dzisiaj chodziłam po cukierniach z koleżanką bo chciałam zamówić ten tort dla Ł ale wicie jak się cenią za kilogram szoooook :szok: ok. 40 zł!!! Masakra!!! I stwierdziłam z Kasią że się upiecze, a dziś rozmawiałam ze szwagierką i może ona załatwi ze swoją przyszłą teściową bo ponoć dobre torty piecze :tak: fajnie by było ;-)
Dowiedziałam się też że moja siostra przyjedzie na tą imprezkę urodzinową Łukasza- suuuper! A w ogóle to nie wiem czy już pisałam jaki mamy plan...
A więc znajomy Łukasza w jego urodziny- o których niby każy zapomni, przyjdzie po niego i weźmie go na piffko, ja się jak gdyby nigdy nic zgodzę:-p, a w tym czasie jak oni wyjdą, przyjadą teście do Barta, my z kumpelami odbierzemy tort, który bedzie stał u sąsiadki w lodówce :-p i pojedziemy do tej knajpy, a jak już będą się oni zbliżać to się odpalimy świeczki i bedziemy czekać aż zejdą na dół :-) mam nadzieje że to wszystko ładnie wypali :tak::-)

Troszkę się rozpisałam :-)
Miłego dnia!

Do góry