reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczyny:-)
Asiowo-super,ze wszystko sie uklada:-)A na kiedy masz wizyte u lekarza z fasolka?
Mejdia-powodzenia na jazdach:-)

reklama
dzien dobry:tak:

Medja... wszystko sie szybko ulozy, zobaczysz... u nas tez sie wszystko waliło, a jak sie zaczeło ukladac to wszystko naraz i wykrakałam se jeszcze dzidzie:-D

Majka... chciałam dzis juz isc, ale nie ma kto z Paulinka zostac, bo P. bedzie dzis pozniej...:-(wiec chyba pojde w czwartek, albo dopiero za tydzien jak sie uda:tak:

Dzien Dobry

Ja dzisiaj od 10 w pracy, maz pojechal do Bielska a ja obsluguje ludziska - Nadia zostala z opiekunką w domciu. Wczoraj miala temp dzisiaj rano tez... ehh mam nadzieje, ze nic sie nie wykluje...

Wracam do pracy, dzisiaj mam sporo klientow :-)

Milego Popoludnia

Hej hej ;-)

Jak tam dzień Wam mija?

U nas były te znajome- Bart okazał się takim rozbójnikiem że jestem w szoku do tej pory!!! Cały czas zaczepiał tego Aleksa, krzycZał na niego, ciągnął za włosy, zdejmował mu skarpetki i koniecznie chciał jego oko :szok::rofl2::-);-) ale ogólnie to chłopaki zadowolone :-)

Teraz czekamy na tatę, któremu jak zwykle się przedłuży w robocie- mam tylko nadzieje że zdąże na aerobik na 19-stą:tak:

Hej hej ;-)

Jak tam dzień Wam mija?

Jakoś mija. Jestem od pon do jutra bez K, ale w zamian przyjechała moja mama. Zawsze raźniej. Nie nawidzę być sama..wrrrrrrrrrr

Cze laski
Mejdia zobaczysz , jak wsiądziesz to bedziesz chciała więcej , to wciąga :-)

ja uwielbiam jeżdzic!Od momentu jak mam prawko nawet na niektórych imprezach nie piję alkoholu tylko prowadzę.....

Dziewczyny ja już jestem po pierwszych jazdach!:-)
Jak ruszyłam to cały stres się ulotnił,:happy2: a pod koniec to nawet sobie pospiewywałam z radyjkiem.:tak:
Mam bardzo fajnego instruktora, jakoś tak przy nim pewnie się czuję!
Umówiłam się jeszcze na jutro i pojutrze - jak zacząć to z grubej rury!:shocked2:

Wojtek dziś nieznośny był i ciągle jęczał, może ten przyjazd do Wawy go rozstroił. Usypiałam go teraz chyba z godzinę!
Muszę wam powiedzieć , że od jakiegoś tygodnia się wysypiam:-D nareszcie.
Synek robi mi tylko dwie pobudki na cyca - 2.00 i 5.00 i śpi do 7.00!!!

Dobrej nocki wszystkim
!!!

reklama
Do góry