reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja na moment tylko, bo bardzo boli mnie głowa. :baffled:
Cały dzień miałam zawroty głowy:no:, właściwie zaczęły się już w nocy przy każdym w stawaniu do Wojtka myślałam, że upadnę. Nawet przed chwilą kiedy go kładłam do łóżeczka wszystko mi zawirowało, do tego to łupanie nad prawym okiem.:confused2:
Zaczynam się martwić, bo chyba coś jest nie tak. Jeśli jutro się będą powtarzały to wybiorę się do lekarza!:-(

BBakania napisz koniecznie jak jutrzejszy dzień !!!
Aniknulek spokojnej nocy!
Mata zdrówka dla Dobrusi!
Joasiek gratulacje ząbka !
Marlena przylatuj rzecz jasna!!!
Magdalenkakol no to masz dopiero łobuziaka, Wojtki chyba tak mają, mój też wymuszacz jest niezły;-)!!!!
Liliana80 i Asiowo obyście się dzisiaj też wyspały!

Dobrej nocy baby ja muszę się położyć.:rofl2:

reklama
Bbakania-okropne zdazenie....:-:)-:)-(

Mata-spokojnej nocki,oby goraczka zeszla.

Moja Majuska spi od 19.15:-)

Joasiek gratuluje zebola
Marta oby to byla trzydniowka i szybciutko przeszło
Mejdia byc moze Wojtki takie sa Ja dzisiaj to smrodka zostawaialmw łozeczku zeby sie wyplakal I co jak mnie w pokoju nie bylo to byla cisza jak wchodzilam to krzyk i lament.
Kasiu Joasiu Ole to super dziewczyny Wszystkie ktore znam to zdolne bestie i naprawde wspaniale kobiety. jako dzieci mialy rozne pomysly w głowie i nie tylko te madre ale zawsze byly kreatywne.
Moj Wojtek dzisiaj padl jak mucha z chyba za duzo telnu sie nawdychal na spacerach. Jutro bedzie powtorka z rozrywki.

Dzisiaj byliśmy u koleżanki w odwiedzinkach. Ma też synka Kubusia młodszego od mojego o 3 dni a i zwabiłyśmy;-):-D jeszcze jedną koleżankę tez z synkiem młodszym o 3 dni. Znamy się ze szpitala. dzieci w ogóle sobą się nie interesowały. Każdy z nich robił co innego.

Marta coś mi się zdaje, że faktycznie trzydniówka dopadla Dobrusię. Szybkiego powrotu do zdrówka życzę:tak::tak:

Joasiek gratuluję ząbka. No w końcu się doczekalyście;-):tak:

Kasiu to Ci Olenka spryciula. U nas trzeba docisnąć kurek żeby odkręcić czy zakręcić i mam nadzieję, że długo jeszcze nie będzie potrafił tam coś zmajstrować. A z racji braku drzwi z kuchni do pokoju musieliśmy zamontować bramkę

Aniknulka Mata ogromnie Wam gratuluję sukcesów w usypianiu. Malymi kroczkami ale idzieci do przodu. Super:-):-)

Marlenko i jak tam załatwilaś bilecik?? Lecisz do kraju??

Dobry Wieczór
Jestem padnieta po wyprawie do Stolicy
Bbakania włąsnie czytałam o tym wypadku na Onet - straszne co sie stało... współczuje mężowi......

Dobrej Nocy
Jutro Napisze

Ola wczoraj podeszła do kuchenki i jedną ręką się trzymała a druga kręciła przy kurkach :szok:

Stasia też widziałam w takiej akcji. :baffled:

Aniknulko, Martusia, mam nadzieję, że dzieci dadzą Wam w końcu pospać.
Dobrusiu, zdrówka zycze.
Wielkie gratulacje dla Oli.:-)

A'propos tego wypadku. Wczoraj widziałam taką scenę, ze serce podeszło mi do gardła. Dziewczyna, która stał koło mnie przy przejściu dla pieszych zrobiła krok na ulicę na zielonym świetle prosto po pędzący autobus, który wjechał na skrzyżowanie na czerwonym, bo mu się tak śpieszyło. Kierowca odbił i ją ominął o jakis metr. Ale już ją widziałam nieżywą.... Trzeba się 100 razy rozglądać nawet na zielonym. W tej cholernej Warszawie kierowcy tak beznadziejnie jeżdża.

Witam!

U nas nocka strasznie wiercąca, mała popłakiwała duzo przez sen, ale to przeczuwałam i juz po 8 wylądowałam łóżku, więc jakos funkcjonuję ;-) a najlepsze jest to, że rano ani widu ani słychu gorączki :eek:

Moja dziś dorwała telefon stacjonarny i mało brakowało żeby zadzwoniła...:zawstydzona/y:
Moja znów zapałała wielką miłościa do komórki... do tego uwielbia nią tłuc o podłogę i zrzucać z wysokości :baffled: juz dwa razy sobie ja odblokowała i gdzies dzwoniła :szok: no i jeszcze tochę to wyświetlacz będzie do wymiany, bo mi sie krechy pokazują :rofl2:

Mejdija a to nie migrena? Ja mam czasem takie kilkudniowe ataki, że ledwo funkcjonuję... i tylko czekam, aż wróci mąż i do spania :sorry:

Bbakania to straszne widziec wypadek i wcale się nie dziwię Twojemu mężowi :no: ja dwa razy jechałam tuz po wypadku i chyba do końca życia będę miała przed oczami bosą, gołą nogę... 200 m od auta...........

reklama
witajcie

U nas nocka super, mała padła przed 20 i spała do 7:30:-) 2 razy sie przebudziła, ale paluch do buzi i poszła dalej spac:-p

Narazie uciekam, bo mała buszuje, odezwe sie jak sie zdrzemnie:tak:

Do góry