reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej Dziewczynki!
Moja nocka dziś lepsza, bez zawrotów głowy.
Wojtek wstawał jak zwykle 3 razy, ale do tego to już się przyzwyczaiłam.
Teraz uciął sobie drzemkę po 150 ml kaszki.:-)
Jak tylko wstanie mykamy na dwórek bo słońce już pięknie grzeje mi w okna!
Może uda nam się też wysłać parę kartek świątecznych!
Pa

reklama
Witajcie dziewczynki!:-)

Mata-jak dobrze,ze goraczka Dobrusi juz przeszla.Ciekawe tylko co to bylo....

Mejdia-no to powodzenia na kursie:-)

Maja juz spi,oczywiscie po malym buncie.
Dzis rano wyczailam,ze dziaselko jakby sie podwyzszylo tam gdzie wychodzi jej zabek,wiec zlapalam lyzeczke iza drugim puknieciem cos leciutko zastukalo.Chcialam sie jeszcze upewnic,ale Maja juz zacisnela ustka i nie pozwolila.Tak wiec jeszcze nie jestem pewna,ale na dniach na pewno bedzie zabek:-):-)

A propos stania dzieci i trzymania sie jedna reka-Maja tez juz tak robi od jakiegos czasu-a najchetniej staje przy pralce i jedna raczka sie trzyma,a druga probuje wciskac przyciski;-)

U nas tez bylo dzisiaj kilka pobudek w nocy a wstal juz po 6 . Marsta to chyba trzydniowka jak dzisiaj goraczki nie ma zobacz tylko cyz nie ma jakiejs wysypki

lece kochane do kosciola dziaij ostatni dzien

Dzien Dobry

Dzisiaj mamy kolejny słoneczny, ciepły dzionek. Ja już zaprowadziłam Fabianka do przedszkola, nie był niestety zachwycony...jak Pani zapytała czy troszkę tęsknił - to jej odp: Nic a nic :-D:-D
Nadia spała bardzo ładnie, o 7:30 nas obudziła.
Bylismy wczoraj w Ikea, jak mówiła Mamootka :-)są szczurki w 3 kolorach.
Dziewczyny jutro jadę do fryzjera- faceta:-) zobaczymy co ze mną zrobi...hahaha...

witam:-)
u nas nocka taka sobie..juz ostatnio byla jedna pobudka na jedzenie a dzis znoww dwie i kilka na smoka i poplakiwanie...nie wiem dlaczego:-(w koncu pobudka o 6:15 wiec zabralam go do nas do lozka z pol godziny sie poprzewracal i zasnal...na cale 20min:-Dteraz polozylam na pierwsza drzemke i powoli zasypia...
czy wszystkie wasze dzieciaczki spia w dzien w lozeczku? bruno niestety w wozku bo lozeczko w sypialni a m spi tam po nockach...nie wiem jak ja go naucze pozniej spania w lozeczku jak pojdzie do swojego pokoju:zawstydzona/y:
Moja znów zapałała wielką miłościa do komórki... do tego uwielbia nią tłuc o podłogę i zrzucać z wysokości :baffled: juz dwa razy sobie ja odblokowała i gdzies dzwoniła :szok: no i jeszcze tochę to wyświetlacz będzie do wymiany, bo mi sie krechy pokazują :rofl2: ......
bruno tez lubi komorki;-)daje mu czasami przed snem jak musze go jeszcze posmarowac a on strasznie tego nie lubi bo juz spiacy a mama sie jeszcze zneca i nie daje jesc:zawstydzona/y:kiedys mi zaczal dzwonic na "numer alarmowy":szok:
marlena zycze tanich biletow..zaraz po swietach chyba takie powinny byc:tak:
magdalenkakol mam nadzieje ze przynajmniej cieplo w twoim kosciolku bo jestes w tym tyg tam czestym gosciem:tak:
maajka pewnie mala boli dlatego nie da sie dotknac bruno wczesniej jak tylko zlapal reke to gryzl a teraz nie da sobie sprawdzic co tam w buzi sie dzieje:tak:
Lilianko ladnej fryzurki zycze...napewno taka bedzie:tak:
wszystkiego naj dla Wojtka i Stasia:-)
milego dnia zycze :-)

Ostatnia edycja:
No i jednak to nie trzydniówka :-( mała dziś dostała wodnistego kataru z gęstszymi zółtymi glutkami i znów mamy 39 stopni... dobrze, że ładnie to znosi i tylko ma wiekszą potrezbe tulenia, a tak to dalej rozrabia :tak:

no i nie wiem czy jechać z nią do lekarza, czy najpierw próbowac domowymi sposobami... tzn. homeopatami...

magdalenkakol mam nadzieje ze przynajmniej cieplo w twoim kosciolku bo jestes w tym tyg tam czestym gosciem:tak:
Niestety jest zimno jak nie wiem .Kosciol jest olbrzuymi nieogrzewany. . Ubierac sie trzeba jak na sybir. Na szczescie jeszcze dzisiaj o 15 na msze i koniec rekolekcji.
No i jednak to nie trzydniówka :-( mała dziś dostała wodnistego kataru z gęstszymi zółtymi glutkami i znów mamy 39 stopni... dobrze, że ładnie to znosi i tylko ma wiekszą potrezbe tulenia, a tak to dalej rozrabia :tak:

no i nie wiem czy jechać z nią do lekarza, czy najpierw próbowac domowymi sposobami... tzn. homeopatami...
Marta jak jest goraczka to mzoe jedz do lekarza. Wiesz da moze cos i sie nie roziwnie chorobsko.

My po spacerku, ale superancka pogoda, aż uwierzyc nie mogę, ze jest tak ładnie:-)
Mata może skontaktuj sie z lekarzem... oj temp. az 39 st... hmm nie wiem juz sama,moje dzieci nie miały jedszcze 3 dniówki...

reklama
Do góry