reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marta jak jest goraczka to mzoe jedz do lekarza. Wiesz da moze cos i sie nie roziwnie chorobsko.
tylko że nasz lekarz daje homeopatie, nurofren i cebion, a małej i tak teraz juz dajemy :sorry:

Mata może skontaktuj sie z lekarzem... oj temp. az 39 st... hmm nie wiem juz sama,moje dzieci nie miały jedszcze 3 dniówki...

Temperatura 39 a po podaniu nurfrenu zjeżdża do 37, a po paru godzinach znów do góry...

chyba przeczekam jeszcze do jutra...
z reszta teraz juz nigdzie do lekarza się nie dostanę...

reklama
Witajcie :-)

Ola jeszcze raz dziękuje za gratulacje :-)
Kasiu Joasiu Ole to super dziewczyny Wszystkie ktore znam to zdolne bestie i naprawde wspaniale kobiety. jako dzieci mialy rozne pomysly w głowie i nie tylko te madre ale zawsze byly kreatywne.
Hehehe zgodzę się z Tobą na 100% :-D sama miałam okazję w pracy spotkać takie indywidua o imieniu Ola :-D i jakie kreatywne :-D

Dzisiaj byliśmy u koleżanki w odwiedzinkach. dzieci w ogóle sobą się nie interesowały. Każdy z nich robił co innego.
Ja mam wrażenie że nasze maluchy nie są jeszcze w wieku kiedy interesują się rówieśnikami ;-)

Jak tylko wstanie mykamy na dwórek bo słońce już pięknie grzeje mi w okna!
My też dziś sporo słoneczka łapaliśmy :tak:
Gratuluje zawzięcia i zapisania się na kurs :tak:
wyczailam,ze dziaselko jakby sie podwyzszylo tam gdzie wychodzi jej zabek,wiec zlapalam lyzeczke iza drugim puknieciem cos leciutko zastukalo
Ząbek?? :-D Krakałam wczoraj że lada moment ;-)
Wszystkiego najlepszego dla Wojtusia i Stasia:-)
Dołączam :-)
Dziewczyny jutro jadę do fryzjera- faceta:-) zobaczymy co ze mną zrobi...hahaha...
To może się pochwalisz... :zawstydzona/y:
No i jednak to nie trzydniówka :-(
A miałam taka nadzieję że to jednak to... zdrówka dla Dobrusi :tak: może to tylko przeziębienie :tak:

Zaglądałam do Was od rana w wolnej chwili ale dopiero teraz konkretnie przysiadłam :tak: U nas nocka jęcząca :zawstydzona/y: ale rozumiem małą - boli... :-( Na szczęście pospała ładnie bo do 7 :tak: a po mleczku jeszcze godzinkę... Ja też jakaś wczorajsza chodzę ale pewnie dlatego że się z m położyliśmy dopiero przed 1... Słoneczko jednak akumulatorki naładowało - spacerowałyśmy 2h, Ola pięknie spała :-) ale ta jedna drzemka w dzień chyba już jej zostanie.. :zawstydzona/y:

bbkania mój kolega mi właśnie opowiadał o tym wypadku - on jest z bemowa :szok:
a ja dopiero robię obiad , byłam po pracy na mieście sama z Weroniką po płaszczyk w pepco - ładny zieloniutki za 40 dyszki
Najlepszego dla Wojtusia i Stasia
Dziś Ola i jej kolejny wybryk - otwieram oczy w nocy a ona stoi po ciemku przy łóżku
:szok:położyłam tam wczoraj na szczęście materac i nie wiem czy zeszła czy spadła - fakt - nie płakała, nie huknęło więc ok

Wszystkiego dobrego dla Wojtusia i Stasia:tak:

Paulinka własnie zasypia, męża nie ma jak zawsze... to ja na BB:tak:

Dzis piekna pogoda, rzekłabym przepiekna!!! Nareszcie!:tak:
Mąż urwał sie z pracy i w koncu spedzilismy dzien razem:-) Jak za dawnych czasów! Cudownie było!
Wyszlismy na spacerek, po drodze mijalismy mnostwo dzieciaczków w wózkach i ich mamy, udające sie w kierunku Koscioła, no i przypomnialo nam sie, ze dzis błogosławienstwo dla małych dzieciaczków:tak: U nas rekolekcje trwają...
No wiec spacerek zaczelismy od Kosciółka, msza z nauką dla rodziców, ja sie wyspowiadałam, pobłogosławili nam Paulinkę i pozniej jeszcze godzinka w parku:tak:

Kasiau... to masz niezła agentkę w domu, ciekawe co ona tam w nocy robiłs:confused::-D

Bbakania
myślałam dziś o Was, ale z tego co piszesz to debiut w żłobku był super i wszystko odbyło się bezboleśnie!!!
Bardzo mnie to cieszy i dodaje otuchy:-)!!! Oby tak dalej!!!
Gorąco ściskam Małą Bohaterkę:laugh2:

czy wszystkie wasze dzieciaczki spia w dzien w lozeczku? bruno niestety w wozku bo lozeczko w sypialni a m spi tam po nockach...nie wiem jak ja go naucze pozniej spania w lozeczku jak pojdzie do swojego pokoju:zawstydzona/y:

Wojtek często zasypia przy cycusiu nawet w dzień, kończy ssać i od razu się przytula.:tak:Ja mu chwile pozwalam poleżeć ze mną, ale potem odkładam go do łóżeczka. Kiedyś jak był jeszcze malutki zostawiałam go na naszym łóżku, potem trochę marudził kiedy go zaczęłam przenosić, ale w końcu się przyzwyczaił.
Myślę, że z Brunem tez tak będzie.:-)

Mejdia byc moze Wojtki takie sa Ja dzisiaj to smrodka zostawaialmw łozeczku zeby sie wyplakal I co jak mnie w pokoju nie bylo to byla cisza jak wchodzilam to krzyk i lament.

No to dobry zawodnik z niego, mój też tylko sprawdza czy widzę i słyszę jak zawodzi! :-D

Dziewczyny jutro jadę do fryzjera- faceta:-) zobaczymy co ze mną zrobi...hahaha...
Musisz się koniecznie pochwalić jak było:happy:

U nas nocka jęcząca :zawstydzona/y: Ja też jakaś wczorajsza chodzę ale pewnie dlatego że się z m położyliśmy dopiero przed 1...

Joasiek no to zaszaleliście z m.;-)!!!
Obyś sobie dziś odbiła, a Ola, niech śpi grzecznie!:-)

Dziś Ola i jej kolejny wybryk - otwieram oczy w nocy a ona stoi po ciemku przy łóżku
:szok:

Przy łóżku, nie przy łóżeczku:szok: - czy coś mi się pomyliło?

MATA - ZDRÓWKA i jeszcze raz ZDRÓWKA dla Twojej KRUSZYNKI!

A u nas dzień pełen słońca !!! Się dziś dotleniliśmy!!!
Popołudniu skoczyliśmy na zakupy, kupiłam sobie płaszczyk wiosenny, bo rozmiar biustu mi się powiększył i stary się już nie dopina:baffled:
Święta za pasem więc trzeba się troszki wystroić;-)!
Zaraz siadam do nauki znaków drogowych!

Zapomniałam napisać że byłam kiedyś w 99 roku- cha cha cha u faceta ruska stylisty , zapłaciłam wtedy za fryzurkę 200 zeta ale nigdy w życiu nikt mnie tak super nie obciął
Poszłam z ciekawości i dlatego że on był takim włosowym wizażystą i dobierał feryzury do buzi , do twarzy
Mata zdrówka dla twojego łobuziolka bo pogoda śliczna i szkoda słoneczka marnować
Ja dostałam więcej powera jak słońce świeci

Ja tylko na chwilkę

Mała dalej ma temperaturę, ciut niższą, katarek też nie jest duży, ale problemy ze spaniem i zasypianiem ma okropne, coś mi się zdaje, że jak mała wyzdrowieje będzie trzeba całą naukę zasypiania zacząć od początku :sorry:
teraz najważniejsze, żeby juz nie miała tej gorączki, bo jak jutro nadal podejdzie do 39 lecimy do pediatry.
Takie ładne słonko, a my kisimy się w domu i nawet zbytnio okien nie ma jak otworzyć :-(
ja na troche wyskoczyłam, rozgrabiłam kretowiska, pozbierałam badyle i teraz tylko zgrabić liście z jesieni :zawstydzona/y: i wiosna:-D

miłego wieczoru i spokojnej nocki

reklama
Do góry