reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Właśnie uśpilam Jaśka sposobem Marty 3 razy wychodziłam na dłużej, a jak wchodzilam to nie brałam na ręce tylko kładłam i głaskalam, no i po 3 razie usnął :sorry: ciekawe ile pośpi :confused2:

Rano mierzyłam temke więc miał 37 dałam nurofen (pewnie zębole) no i chyba dlatego usnał za 3 razem tak to męczę się z godzine lub dłużej :tak:

Aniknulka ja Ciebie podziwiam, że miałas nerwy i cierpliwośc usypiac Jaska przez głaskanie i tulenie. Ten sposób z wychodzeniem jest może drastyczny, ale to tki kubeł zimnej wody dla naszych dzieciaczków, że to juz koniec rządenia i trzeba słuchać sie mamy :tak: no i jak chce spać, to sam zasypiam, mama mi nie jest potrzebna ;-) trzymam kciuki, teraz juz z górki, bo Jasiek załapała za 3 razem, a u nas w pierwszy dzień tego sposobu wychodziłam po 5 razy, ostatni raz na 15 min :baffled:

ja tym sposobem jeszcze nie próbowalam w nocy bo się boję jak nastepnego dnia będe funkcjonować :zawstydzona/y: ale juz coraz bliżej jestem tej decyzji, bo mała ładnie zasypia w dzień sama, powierci sie trochę, czasem chwilke popłacze i śpi :tak:
tylko po 40 min. zazwyczaj się przebudza i trzeba ja na drugi boczek przekręcić, ale ni lecę do niej od razu, tylko czekam czy może sama łaskawie sie wygodnie ułoży :-p

reklama
Oj Marta wspoczucia kochana nie dosc ze Dobrusia nie spi to jeszcze goraczka.
U nas choraob zaczyna odchodizc Wojtek juz ma aptetyt tylko zostalo mu rzadzenie iw ymuszanie jak mu cos nie pasi to rzuca sie na plecy i teyelkiem do gory podrzuca rozpaczjaac tak jakby go mordowali. Wczoraj mail taki podły dzien ze wszystko bylo bee oprocz stania przy meblach Niestety Tylek sie cheiweje i musze go asekurowac . Jak wzielam go na komputer to popsul mi myszke. Zdolny jest jie ma co Do tego Kinga wrocila i zaczela fochowac ze nie moze grac a wczesniej wylala mi kawe.Wieczorem maialm dosc calego dnia.

Wpadłam się szybko pochwalić córeczka :-D
Mamy PIERWSZEGO ząbka :-D :-D :-D zastukał wreszcie...
Później listę uaktualnie :tak:

Martusia - i jak Dobrusia? mam nadzieję, że lepiej...

Witajcie!:-)

Joasiek-gratuluje pierwszego zabka!:-)My jeszcze czekamy....

Mata-mam nadzieje,ze goraczka juz zeszla i ze to nic powaznego.

Joasiek grtaulacje dla Oleńki :-)

U nas niestety gorączki ciąg dalszy... nurofren pomógł na jakieś 4 godziny, a teraz znów 39 :-( żadnych innych objawów, więc nadal liczę, że to trzydniówka:sorry: mąż juz cos w niedziele mówił,że mała jakas ciepła, ale mi sie wydawało, że to od ogrzewania... no i juz niedzieli na poniedziałek gorzej spała, więc może juz wtedy miała gorączkę, a ja niezauważyłam :zawstydzona/y:

reklama
Witajcie wieczorkiem :tak:

Dziękujemy za gratulacje :-)
A co to znów za pustki?? :confused:
Nareszcie mogę porządnie usiąść, bo ta moja mała wiercipiętka już śpi od godziny :tak:(zasnęła tacie na ramieniu :zawstydzona/y:) W sumie baaardzo mnie to nie dziwi, bo ostatnią drzemkę miała po 12... później jakoś wielkiej chęci nie przejawiała :sorry: Ciekawe jak wstanie rano :zawstydzona/y:

Mata - oby to była 3-dniówka :tak: ale jak się martwisz to może lepiej żeby małą obejrzał lekarz? :confused:
Maajka - też się doczekacie ząbka :tak: u Oli dwie białe kreski były od prawie miesiąca :-p no i czuję, że za kilka dni zastuka druga jedyneczka obok ;-)
Bbakania - będzie dobrze w żłobku :tak: chociaż przyznam że jak ja o tym pomyślę to mnie zlewa zimny pot :zawstydzona/y:
Kasiau - spryciule te nasze Ole :tak: ale ktoś mi kiedyś powiedział że to imię tak ma, trzeba mieć oczy dookoła głowy ;-) Moja dziś dorwała telefon stacjonarny i mało brakowało żeby zadzwoniła...:zawstydzona/y:

Do góry