reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulka , Głuszku niedługo słoneczko zaświeci i powinien się nastrój poprawić - ja to z kolei jestem przerażona jak ja sobie poradzę bez starego - właśnie pojechał a zrobienie obiadu przy małej też graniczy z cudem - jeszcze chwilkę , już niedługo nasze skarby dadzą nam odpocząć, zajmą się same sobą -żyję tą nadzieją :-)

reklama
Głuszku to ja ciebie pocieszam , ze mój Domiś mniej moze jeść niż Michałek i nic nie wskazuje na to , ze poszerzymy dietę.A ja juz sie martwie , bo w czerwcu planujemy wyjazd do Węgier i jak ja tam z taki al;ergikiem sobie poradze, jak ja jemu będę tam gotować:szok::szok::szok:. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No Mata - no to teraz mnie zabiłaś tą naklejką...;-)

Wiecie co dziewczyny - ZAPISAŁAM SIĘ na ten kurs i już dziś miałam pierwsze wykłady!!!:szok:
Zaraz po tym jak Wam napisałam o moich zamiarach, znalazłam w interku szkołę i zadzwoniłam. Tym oto sposobem rozpoczęłam kurs!

Niestety nie będę mogła uczestniczyć w pełni na wykładach bo są od 18.00-21.00 pn/czw., a mój m pracuje zmianowo, ale na szczęście mogę douczać się w domu przez internet :-).
Tak więc skanduję z Głuszkiem - Pijanym rowerzystom mówimy - NIE!

Aniknulek - nie martw się wszystkie smutki zawsze w końcu przechodzą - a jutro NOWY DZIEŃ!;-):happy2:

Bbakania jak ten czas leci - już do pracy!
Nie wiem jak Ty, ale ja na samą myśl, że wrócę do roboty bardzo się cieszę, że wreszcie wyjdę do ludzi, ale i świeczki w oczach mi stają jak tylko spojrzę na Wojtunia ( a u mnie to jeszcze trochę).
Chyba będę przeżywać razem z Wami tą środę!

A jeszcze się pochwalę - udało mi się pomyć dziś okna i poprać firanki!!!
Pracowity dzionek - zaraz idę lulu....:-)

Gratulujemy ząbków :tak:
Coś nie mam sił na pisanie... jakieś niedobre fluidy w tym dzisiejszym powietrzu :zawstydzona/y: Dobrych i przespanych nocek życzę mamusie :tak: Do jutra! Oby lepszego w humorki :tak:

Hej Babeczki:-) Sorki, że tak mało odpisałam ale weny brak

Mikołajku Bartusiu najlepsze życzenia

Media super, że zapisalaś sie na prawko. Bardzo przydatny kartonik;-):-D

Głuszku Ula gratuluję zebolków

Aniknulka tulaski:-):-):-):-)

Marta przyszalałaś z tą naklejką:tak::tak:

Mamootku jaki piękny Avatar :-):-):tak:

Mamootku sliczny avatarek:-)

Mamootku-piekny piekny avatarek!:-)

Mamoot śliczny avatarek:tak::tak::tak:

Mamoot śliczny avatarek

Mamociku uroczy ten Twój nowy avatarek !!!

Mamoot - wspaniałe te Twoje chłopaki :-)

mamoot cudni Ci Twoi chłopcy

Ale żeście tych moich chłopaków SKOMPLEMETOWAŁY!!! Chłopaki dziekują Cioteczkom. :tak:

Jak to dobrze, że mam prawko. Już 10 lat! Nawet nie wiem, kiedy to zleciało.

Michasiu
, gratulacje Gryzoniu.

reklama
Do góry