reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam Kochane :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Bartutka i Mikolajka
:-)
Mamoot - wspaniałe te Twoje chłopaki :-)
Aniknulka - super że wyjazd udany :-) i wcale mnie nie dziwi że ciacho smakowało, bo Ty kuchareczka jesteś :tak:
Mejdia - Twój weekend też udany :tak: Nie przejechałaś czegoś? :-D

U nas nocka ok i w lekkim szoku jestem bo mała wstała o 7:20 :shocked2: Potem zjadła i hop po godzince lulu :-D też skorzystałam, a cio :tak: Babcia jeszcze jest, ale po 14 jedzie :-( Chce jeszcze zaraz z małą na spacer iść, ja zabiorę się za szybki obiadek dla niej bo głodnej jej nie puszczę, a w autobusie spędzi 3h :sorry2: Szkoda że już jedzie... :-( Ola się przy babie strasznie rozgadała i "to tio?" (czyt. co to?) gada non stop :-D
Miłego dzionka Kobitki! :-)

reklama
Witajcie kobietki!:-)

Mejdia-ja tez planuje w koncu zrobic prawko,ale chyba dopiero pod koniec wakacji.Przyda sie baaardzo.

Joasiek-no to Ola juz niedlugo zacznie wiecej mowic ;-)

Majuska teraz spi,potem zje obiadek i ruszamy na dwor.Na ten tydzien zapowiadaja piekna pogode-slonko i nawet do 15 stopni C!:-)

Wszystkiego naj naj dla Bartusia i Mikolajka!:-)

Milego dzionka!:-)

Ostatnia edycja:
melduje się i ja po weekendzie ;-)

u nas tak średnio udany, bo mnie potworne migreny męczyły... a wczoraj popołudniu to aż mroczki przed oczmi miałam :baffled: a mąż stwierdził, że za dużo m jak miłość oglądam, jak mroczki widzę :sorry2: apap nic nie pomógł i wzięłam jakis nowy gripex na bóle (dopiero po wszytskim przeczytałam, że przy karmieniu nie można go brać... ale byl na paracetamolu i to mnie zmyliło :zawstydzona/y: mam nadzieję, że małej nic nie będzie, ale karmiłam ją po 6 h od łyknięcia...)

fajnie, że za Wami rodzinne spotkania, wyjścia itp. :tak:

Dzieciaczki gratuluje kolejnych ukończonych miesięcy :-)

Mejdija ja też zamierzam robić prawko :tak: tylko muszę się zorientować, czzy jedna szkoła jazdy ma zajęcia wieczorne i czy można dołączyć w dowolnym momencie do grupy :-)

Natalko ale idziesz z tymi zębolkami :szok: gratuluję :-)

Aniknulka mam nadzieję, że ze spaniem Jaśkowym juz coraz lepiej i niedługo nie będzie już wielkich problemów :tak:
u nas już całkiem fajnie, mała przed chwilą padła na pierwszą drzemkę i co jej się rzadko zdarza, nie musiałam ją kłaść na boczku i podpierać jaśkiem, bo sama znalazła sobie wygodną pozycję :tak:
No i dzis w nocy ładnie odpadła po kapaniu, ze 2 razy sie wybudziła na piciei smoka, a tak ładnie pospała do 24, potem cyc i zaczęłą sie nam w łózku wiercić, no to dałam ją do łóżeczka i tam ładnie pospała 2 godzinki, a koło 3 pobudka i już do rana wiercenie... ja nie wiem dlaczego ona od 3 nad ranem nie umie już spokojnie spać... cyca nie chce i wierci się z boku na bok, popłakuje i jęczy... myslałam, że może to pieluszka jej przeszkadza i nawet ją kiedyś przebrałam, ale tylko mi sie bardziej rozbudziła :dry:

miłego dnia :-)

U nas zmiana czasu pozytywnie ale tak czułam bo u Marysi sie zawsze sprawdzało. Michal wstał 7.30 a Marysia 8.15 . Michał zjadł dopiero o 6.30 wiec sie wyspałam. Znowu 11 godzin bez jedzenia. Z alergia niestety kupa. Mam depresje i nawet mi sie nie chce pisac o tym.:-(

Mejdia - Twój weekend też udany :tak: Nie przejechałaś czegoś? :-D

O mały włos wpadłabym na pijanego rowerzystę!!! :szok:
Na wioskach niby ruch mały, ale też bezpiecznie nie jest!

Mejdia-ja tez planuje w koncu zrobic prawko,ale chyba dopiero pod koniec wakacji.Przyda sie baaardzo.

Mejdija ja też zamierzam robić prawko :tak: tylko muszę się zorientować, czzy jedna szkoła jazdy ma zajęcia wieczorne i czy można dołączyć w dowolnym momencie do grupy :-)

Dziewczyny ciekawe, której pierwszej się uda...na początek zapisać ...hihi:-)
Ja może po świętach wystartuję!:blink:

Mam depresje i nawet mi sie nie chce pisac o tym.:-(

USZEK to dla Ciebie:-):-D:tak::happy2::blink::rolleyes::wink::rofl:!!!!
Zobaczysz, że już niedługo Ci przejdzie jak tylko Słoneczko pięknie zaświeci !!!!

Cześć Dziewczyny:-) pozdrawiam z taką uśmiechniętą buzią na przekór pogodzie,która ciągle nie jest dość wiosenna!!

W weekend tradycyjnie miałam mało czasu,bo po tygodniu w pracy zawsze jest co robić:sprzątanie,jakieś gotowanie obiadków zakupy(kupiłam sobie w końcu coś na wiosnę 2 koszulki i sweterek) no i odwiedziny rodziny plus oczywiście spacerki rodzinne z Milenką.Zmiana czasu poprzestawiała małej w głowie,tak to soie przynajmniej tłumaczę,bo w weekend budziła się w nocy kilka razy,także nie pospałam sobie wcale:-(w ogóle nie wiem co robić z tą moja mała buntowniczką,budzi sie czasami nawet co 3 godziny z płaczem i dopóki nie dostanie piersi to nie zaśnie.Lekarka mówiła że mam oduczyć karmienia nocnego,ale jak to zrobić???kiedy na drugi dzień trzeba wstać do pracy?!:-(A Milenka nie che pic z butelki nic oprócz wibovitu,którego może dostać jedna saszetke nadzień.
No nic nie ma co narzekać.Jakoś musimy sobie radzić.
joasiek1977 fajne są te babcie,baardzo cieszy ich pomoc,super że mogłaś trochę odpocząć.
aniknulka rozumiem Cię doskonale jeśli chodzi o wstawanie nocne,Twój Jasiek podobnie jak moja mała nie daje Ci pospać,a ja tak tęsknię za nieprzerwanymi chociażby 5 godzinami snu!!Dobrze że dziadek super i miałaś szansę nawet upiec ciacho,gratuluję:tak:
bbakania gratuluję ząbków Natalce-moja Milenka też w przeciągu 3 dni wyhodowała kolejne 2 i ma już w sumie 4!!
mamoot cudni Ci Twoi chłopcy
głuszek nie dołuj się,napewno wiosenne słoneczko się nad nami zlituje plus te wsztstkie pyszności z ogródków także będzie dobrze,trzymam kciuki,nie dajcie się też alergii,ja podobnie dzielnie z nią walczę.

Pozdrowionka dla wszystkich czerwcówek!!!

Hejka!
Ja w podobnym nastroju jak Głuszek :wściekła/y: szkoda gadac i pisać :angry: Jasiek dał mi w nocy i w dzień czadu aż sie popłakałam a i w środku coś siedziału i tak przy okazji wyszło :no: mam teraz mega deprechę

Aniknulka - super że wyjazd udany :-) i wcale mnie nie dziwi że ciacho smakowało, bo Ty kuchareczka jesteś :tak:
Dziękuję ;-)

ja nie wiem dlaczego ona od 3 nad ranem nie umie już spokojnie spać... cyca nie chce i wierci się z boku na bok, popłakuje i jęczy... myslałam, że może to pieluszka jej przeszkadza i nawet ją kiedyś przebrałam, ale tylko mi sie bardziej rozbudziła :dry:
Witaj w klubie :tak:
Ja przez to wszystko chodze taka rozdrażniona :wściekła/y:

Znowu 11 godzin bez jedzenia.
Pozazdrościć :tak:

Wszystkiego naj dla Bartulka i Mikołaja :-D

spokojnej nocy dziewczyny :-)

reklama
Aniknulka mozemy sobie poplakac razem, co ty na to? Jasiek ci daje popalic w nocy ale przynajmniej moze jesc a mój wygląda jakby miał trąd pod nosem....
Mata powalila mnie ta naklejka, dobrze ze Dobrochna odpuściła ci nocki
Mejdia odkąd mam prawo jazdy nienawidze rowerzystow!
Bbkania trzymam kciuki za aklimatyzacje w żłobku.

ja moge zapomniec o złobku od października (jestesmy na liscie rezerwowej, póki Michał nie bedzie mialw miare normalnej diety musi byc w domku).
ACHA I MAMY 6 ZĄBKA !!!!
zaraz uaktualnie liste.

ULA GRATULUJEMY 1 ZĄBKA!!!!

Uaktualniam listę ząbeczków:

Pracują nad ząbkami:

Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)
Lenka