reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
I ja jestem,dopiero teraz.
Bbakania-gratuluje nowych zabkow u Natalki:-)
Mamootku-piekny piekny avatarek!:-)

Maja wlasnie usnela,ja na bb,popijam Martini,ale zaraz uciekam przed tv,bo beda 2 odcinki Dr.House'a:-):-)

Milego wieczorku wszystkim!:-)

reklama
I ja jestem szybciutko wieczorkiem :tak: Mała już śpi, chociaż obawiałam się jak to będzie po przestawieniu czasu :zawstydzona/y: Niedziela bardzo rodzinna :tak: Babcia wnuczkę porozpuszczała, bo niestety jutro już jedzie :sorry: Jestem już po ćwiczonkach, biegnę pod prysznic, bo potem Kości :tak:
Spokojnej nocki Kobitki :-)

zaraz uciekam przed tv,bo beda 2 odcinki Dr.House'a:-):-)
Na taki wieczór to ja muszę czekać do czwartku :-p

Hej kobitki:-) U mnnie nudna niedziela. Nic ciekawego. Dzieci posżly normalnie spać jakby czas nie był przestawiany, a zastanawiałam się jak to będzie.

Mamoot śliczny avatarek:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny!
Wróciliśmy cali i zdrowi :-) Mięsko już popaczkowane (swojski świniaczek :-p) a ciasto bardzo smakowało - nie tylko teściowi :tak: - mam już zamówienie na Święta ;-)
Jasio nadal budzi się 4 razy w nocy ale odkładam go do łóżeczka i czasem to trwa dłużej czasem krócej jednak zasypia ale daleko jeszcze do ideału :tak: (czyli całonocnego spania).

ja to nie mogę się nadziwić, że Aniknulek to jeszcze ciasto ma czas upiec!!!!:szok:
Dziadek siedział z Jasiem a ja szalałm w kuchni ;-)

Kurcze dziewczyny chyba musze z Was wziąc przykład i zacząć jakąś delikatną dietę i ćwiczonka, jak ja bym chciała, żeby mi brzuch zleciał i trochę kilogramów:sorry2:
Mata ja zaczynam od jutra - ciamne pieczywko, zero słodyczy i zapisuję się na aerobic - teraz to już na 100 %
mamy kolejne 2 nowe ząbki
020.gif
Gratulacje!!!

Mamoot śliczny avatarek

spokojnej nocy kochane :-)

Witajcie Kobitki!
My po udanym weekendziku, zaliczyliśmy dziadków i znajomych.
Wojtuś poznał nową koleżankę, a mnie mąż uczył jeździć samochodem,bo w końcu postanowiłam się zapisać na prawko:-p!

A czytam, że i u Was było ciekawie:happy2:
Bbakania szalała na imprezie, u Joasiek była babcia , agusia04 u koleżanki, Maajak Martini się raczyła, a Joan-na gości bawiła.
Super, że się nie nudziłyście.

BBakania dzięki za info o żłobku i o ulotce od Espumisanu,
my z Wojtkiem cieszymy się, że tyle Natka ma już ząbków!

Mata mam nadzieję, że mąż już zdrowieje!

Aniknulek - nie ma to jak sowjski prosiaczek - moi teściowie co rok załatwiają;-)

Wszystkiego naj,naj dla Bartulka i Mikolajka:-D:-D:-D

Witam z rana:-)
dzionek u nas zapowiada sie na naprawde ladny,napewno pojdziemy na spacerk;-)

Milego dznia:-)

reklama
Dzien Dobry

Rzecznik BB Marlenka śledzi wszystkich solenizantów, jubilatów...

No to i ja sie dołączam się do życzeń - Najlepszego dla Bartusia i Mikolaja:tak:

Moja Nadinka wstała o 6 i teraz pierwszą drzemaczkę;-)
Ja idę prasować

Do góry