reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej:-) U nas noc OK. Po przestawieniu zegarków Kuba wstał po 5 na mleczko i pospał do 7,15. Teraz próbuje zasnąć i zobaczymy co mu z tego wyjdzie:-D:-D Pogoda do niczego pada deszcz i wieje. Tak więc zapowiada sie na to, że dzionek spędzimy w domku no chyba, że jak m wróci z pracy to może coś zorganizujemy.

Gratuluję Natalci kolejnych ząbków:tak::tak:
Bbakania tak z Kubą nie ma problemów jeśli chodzi i o nowe osoby. Czasami tylko marudzi, ale wystarczy kilka minut i już się oswaja. Takie cygańskie dziecko mam;-):-D:-D:-D Kacper był identyczny. Dzięki temu nie miałam problemu jak poszedl do przedszkola.

Dzien Dobry
Gratki dla Natalki - wow rzeczywiscie 3 zeby w tak krotkim czasie:-)
U nas nocka Ok. Nadia niebawem zaliczy pierwszą drzemke.
Wczoraj zakupki w sumie mało udane. Nadii kupilsmy buciki do chrztu:tak:i full zakupów do domu. Tak jak myslałam, ceny podwyzszone w sklepach, niektóre sklepy nie miały zadnych promocji. A to mnie sie podobało niestety kosztowało majątek:-D ehh....

Miłej Niedzieli

Witam :-)

Maajka - dzięki za odpowiedź, może się rano zmotywuje do ćwiczonek...
Ostatnio mnie nie ma, bo mam w domu od kilku dni niezapowiedzianych gości. Nareszcie cos się dzieje i jest wesoło:tak:.
Asia, super że wpadłaś, brak nieobecności usprawiedliwiony ;-) I wreszcie jest wesoło :-D Zaglądaj w wolnej chwili :tak:

mamy kolejne 2 nowe ząbki
020.gif

W ciągu ostatniego tygodnia w sumie Natalce przybyło aż 3 zęby !! Teraz już rozumiem dlaczego taka maruda się u Niej włączyła w ostatnich dniach.
Nie wiem czy oglądałyście mecz - ja jestem załamana...
039.gif
Gratulujemy ząbków :tak: Natala goni pozostałych :-D A my nadal w tyle :-p
Meczu nie oglądałam bo m nie było - i bardzo dobrze, bo ja nerwus jestem i bardzo emocjonalnie podchodzę do gry :-p

Nie zajrzałam do Was już wczoraj wieczorkiem, bo o 20 wrócił m z teściówką i ciocią :tak:Ciocia jeszcze wczoraj pojechała do domu, a mama właśnie zabawia mi córeczkę więc mam czas do Was zajrzeć :tak: Zostaje do jutra, więc jest szansa że wreszcie pomyję te nieszczęsne, brudne okna :zawstydzona/y: Aż wstyd... Ola spała dziś do 6:30 (obudził ją tata bo wstawał do łazienki), dostała papu i po 8 znów pięknie spałyśmy :tak: (na stary czas :-D :-D :-D) Zaraz babcia chce iść z wnuczką na spacerek a ja pomyślę o obiadku... A mój m jeszcze śpi :zawstydzona/y: ale odsypia 9h za kółkiem :sorry2:
Rodzinnej niedzieli :tak:

reklama
Spokój na BB....:-) no proszę jak dzisiaj rodzinnie i miło :-)
Nasza niedziela byla spokojna, obiadek, drzemka, spacerek i powrót do domciu.
Dzieci zaraz idą lulu - zastanawiam sie tylko czy Nadia zaakceptuje nową godz. 20:00 do spania :-D

Do góry